Προς το περιεχόμενο

Ή το site έπεσε ή to pc μου....

geokok1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν από κανά 2ωρο και ενώ δοκίμαζα τον opera προσπάθησα να μπω στο site του pc magazine (e-pcmag.gr).Κάτι δεν πήγαινε καλά με το magic wand που βάζει τους κωδικούς, κάπου κόλλησε το θέμα και έκτοτε όποτε και σε όποιον broswer βάλω την address λέει κάτω πως ολοκλρώθηκε και παίρνω μία ....κατάλευκη σελίδα ....Τι γίνεται??το site είναι οκ??το pc είναι τρελό???

Για πείτε γιατί .....βαψ'το μπλε και....

Δημοσ.

καλα τοσοι είδατε το post ...δεν μπορει εστω ενας να μου πει αν to site λειτουργει κανονικα και αν ναι τι μπορει να φταιει>>???παρεπιπτοντως εβγαλα το opera kai tin java (αλλα επρεπε να την ξαναβαλω για τον firefox....).

Δημοσ.

loipon o opera (ton ksanabala) den briskei oyte to pcw.gr (server not found leei gia ayto ..) alla toulaxiston me toys allous mpaino se auto...tha trelathoume teleios...I sindesi mou einai meso tou diktuou tou panepisstimiou...giati na mou tin kleidosoun gia auto to site..mexri prin ligo empaina...

Δημοσ.

e re glentia.......makari giati auto ftiaxnetai...alla na xalasei afou frikare o opera ..ki allo format..pali ...tora ekana......!!!!!opote leo isixasa kati ginetai pou einai teleios koulo !!!alla pali giati o opera den briskei kai to pcw...(toulaxiston gia auto bgazi ena minima,,,exeis mia epafi bre aderfe...)

Δημοσ.

Ο υπολογιστής που χρησιμοποιείς δεν είναι κοινόχρηστος έτσι...?

kati ginete me tin syndesi sou sigoura dokimase ayrio isos eine ok..

malon sou mplokaran ta url ta sigkekrimena...tora gaiti..ti na po?

Ποιοί να του τα μπλόκαραν??????

Δημοσ.

παιδια σημερα το πρωι ηταν ολα οκ.....χωρις να κανω τιποτα.....τι να πω..δεν ξερω...

τελος καλο ..ολα καλα...απο τον opera μακρια...κριμα γιατι μου αρεσε πολυ παντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...