Shinta Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Sto Orgrimar pantos i Ram tis kartas kanei tin diafora! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 θα ήθελα λοιπόν να μου βρεις αυτή την περίοδο 9800XT. Διότι ναι μεν πολύ θέλουν να το κάνουν αυτό που λες, έλα όμως που οι καρτούλες αυτές μυστηριωδώς[/color'] εξαφανίζονται... Καταραμένο markating... :grin: Oι 7800GT ξεκινάνε από ~400 ευρώ στην ελληνική αγορά και από $340 στο εξωτερικό. Δεν θα πω ότι τα 400 ευρώ είναι λίγα' date=' αλλά υπάρχουν πολύ ακριβότερα hobby στην καθημερινότητά μας. Για όποιον θέλει να διαθέσει τέτοια ποσά σε GPU υπάρχουν πάντα και το πλαστικό χρήμα και οι πολλαπλές δόσεις. Για να πάρεις κάρτα σε πραγματική τιμή κόστους θα πρέπει να περάσει τόσο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της που ακόμα και η φτηνότερη μελλοντική κάρτα να της ρίχνει στα αυτιά.[/quote'] Προσωπικά δέν έχω δέι κάποια (καλή υλοποίηση) 7800 γύρω στα 400 ?.Αν αγοράσω κάτι το οποίο σαν απόδοση και σαν ποιότητα είναι υποδεέστερο απο τα αντίστοιχα προϊόντα άλλων εταιριών,είναι δώρο άδωρο. Σαφώς και υπάρχουν πιο ακριβά hobby (πχ paintball ενα πολυ καλό marker κάνει 1500?,το να "φτιάξεις" ένα αυτοκίνητο δέν το αναφέρω κάν..θέλει ΤΟ άπειρο budget),αλλά σκεπτώμενος οτι δίνω 500? σήμερα για κάτι που του χρόνου θα παρακαλάω να το δώσω στα μισά λεφτά (και ούτε),δέν ξέρω,με τρελένει.Το πλαστικό χρήμα και τις δόσεις δέν τα συζητάω,όσοι ενημερώνεστε ξέρετε οτι 2/3 νοικοκυριά είναι χρεωμένα. Σχετικά με την τιμή κόστους έχεις απόλυτο δίκιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Προσωπικά δέν έχω δέι κάποια (καλή υλοποίηση) 7800 γύρω στα 400 ?.Αν αγοράσω κάτι το οποίο σαν απόδοση και σαν ποιότητα είναι υποδεέστερο απο τα αντίστοιχα προϊόντα άλλων εταιριών' date='είναι δώρο άδωρο.[/quote'] Αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείς. Αν για σένα κάρτες γραφικών "καλές" φτιάχνει μόνο ένας ή δύο κατασκευαστές τι να πω. Ωστόσο: Gainward 7800GT = 399 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512514 MSI 7800GT = 407 http://www.pixmania.com/gr/gr/151494/art/msi/nx7800gt-vt2d256e-256-mb-.html?srcid=1354&rd=1 κλπ. κλπ. Σαφώς και υπάρχουν πιο ακριβά hobby (πχ paintball ενα πολυ καλό marker κάνει 1500?,το να "φτιάξεις" ένα αυτοκίνητο δέν το αναφέρω κάν..θέλει ΤΟ άπειρο budget),αλλά σκεπτώμενος οτι δίνω 500? σήμερα για κάτι που του χρόνου θα παρακαλάω να το δώσω στα μισά λεφτά (και ούτε),δέν ξέρω,με τρελένει.Το πλαστικό χρήμα και τις δόσεις δέν τα συζητάω,όσοι ενημερώνεστε ξέρετε οτι 2/3 νοικοκυριά είναι χρεωμένα.Σχετικά με την τιμή κόστους έχεις απόλυτο δίκιο... Kανένας δεν σε αναγκάζει να δώσεις ούτε 100, 300 ούτε 500. Αν θέλεις να σκάσεις ακόμα και τα 500 όμως κανένας πάλι δεν σου λέει ότι θα πρέπει να την αλλάξεις σε 6, 12 ή 18 μήνες. ΄Οτι πληρώνεις παίρνεις και φυσικά ισχύει και εδώ το ίδιο. Τέλη του 2002 η 9700PRO μου είχε στοιχίσει πάνω από 400 ευρώ. Και σήμερα να την είχα κρατήσει ακόμα, πάλι αν και με κάποιες θυσίες, θα μπορούσα να παίζω παιχνίδια και αυτό 3 χρόνια μετά. Τα νοικοκυριά πάντα ήταν χρεωμένα, γιατί απλά είμαστε υπερκαταναλωτικός λαός και ειδικά οι πολυαγαπημένες μας γυναίκες. Παίρνει ένα πανάκριβο φουστανάκι ή σετάκι ή πως στο διάτανο τα λένε και είναι ζήτημα αν θα το βάλει δεύτερη φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 τώρα που το σκέφτομαι τα πιο ακριβά εξαρτήματα του υπολογιστή είναι γένος θυληκού.Κάρτα γραφικών, μνήμη,μητρική. Σύμπτωση;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Στα αγγλικά είναι ουδέτερα και άρα ερμαφρόδιτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.