Προς το περιεχόμενο

GeFroce 7800GTX Vs Radeon X1800XT

digitalsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

an kai teleutea exw mono kartes ati

elega na parw thn 7800gtx

xafnika omws emfanistike h X1800XT kai genikos

den xerw twra ti na kanw

eseis ti lete pia karta einai kalyterh????????

flame2tr.jpg

ΕΛΕΟΣ!! Οχι και στο Insomnia!! Φιλε μου υπαρχουν δεκαδες benchmarks στο νετ, εαν πραγματικα θες να διαλεξεις πες μας να σου δωσουμε καποια link να δεις μονος σου και να αποφασισεις, αλλα plz...

DON'T BE A FIRESTARTER!!! (with or w/o ur knowledge)!!! :razz:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρε την 7800 και μην το ψαχνεις και πολυ, πανω κατω ιδιες δεν είναι? Λιγο πανω η μια λιγο πανω η αλλη εμείς είμαστε κοροιδα με τα λεφτα που καθε τοσο τους σκαμε...

xafnika omws emfanistike h X1800XT kai genikos

Προς το παρών θα βρεις μόνο την X1800XL/256MB που είναι λίγο πολύ στα ίδια επίπεδα με την 7800GT, μόνο κάτα $100 περίπου ακριβότερη.

Αν μπορείς και θέλεις να κάνεις υπομονή για την X1800XT κάντο, απλά μην περιμένεις να την δεις σε μεγάλες ποσότητες και σε ανταγωνιστικές τιμές κατά την πρώτη περίοδο εμφάνισής της στα ράφια.

to kalytero einai na pareis thn GF4400 me 50 evroudakia, kai na thn krathseis 6-12 mhnes pou h 7800 8a pouliountai sta kala8ia ths laikhs me 150.

-------------------------------------------------

teleiws asxeto, apla to 8ymi8ika entelws tyxaia, teleionontas to post: pwleitai gf 4400 ti, for info pm me :)

• Super Moderators

eleos random...gia na leei oti skeftetai na parei shmainei oti exei lefta kai apaithseis...me thn GF4 oute Battlefield 2 den mporei na pai3ei poso mallon ta new games pou 8a vgoun to epomeno 12mhno...(oxi vevaia oti mporei na pai3ei ta upoloipa me a3iopreph settings kai fps)

Με μια Χ800ΧΤ στην θέση σου δεν θα σκεφτόμουν να αναβαθμίσω ούτε για την μία ούτε για την άλλη. Προσωπικά θα περίμενα ως την άνοιξη του 2006.

Νομίζω πως σας διαφεύγει η ουσία παιδιά...όποια κάρτα και να βγεί καλύτερη πάλι απλησίαστες θα είναι για τον μέσο χρήστη.Δέν νομίζω πως υπάρχουν πολύ που δίνουν ένα μηνιατικό κοντα για μια κάρτα γραφικών (που θα ξεπεραστεί ούτως ή αλλως σε 6 μήνες). Θα περιμένω να βγούν οι Χ2800 και 8800GTX και θα πάρω μία απο τα προηγούμενα μοντέλα σε τιμή κόστους.

και θα πάρω μία απο τα προηγούμενα μοντέλα σε τιμή κόστους.

θα ήθελα λοιπόν να μου βρεις αυτή την περίοδο 9800XT. Διότι ναι μεν πολύ θέλουν να το κάνουν αυτό που λες, έλα όμως που οι καρτούλες αυτές μυστηριωδώς εξαφανίζονται...

http://www.pricewatch.com/prc.aspx?i=37&a=5784

Αν και με αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα αυτήν εδώ:

http://www.pricewatch.com/prc.aspx?i=37&a=261499

Νομίζω πως σας διαφεύγει η ουσία παιδιά...όποια κάρτα και να βγεί καλύτερη πάλι απλησίαστες θα είναι για τον μέσο χρήστη.Δέν νομίζω πως υπάρχουν πολύ που δίνουν ένα μηνιατικό κοντα για μια κάρτα γραφικών (που θα ξεπεραστεί ούτως ή αλλως σε 6 μήνες). Θα περιμένω να βγούν οι Χ2800 και 8800GTX και θα πάρω μία απο τα προηγούμενα μοντέλα σε τιμή κόστους.

Oι 7800GT ξεκινάνε από ~400 ευρώ στην ελληνική αγορά και από $340 στο εξωτερικό. Δεν θα πω ότι τα 400 ευρώ είναι λίγα, αλλά υπάρχουν πολύ ακριβότερα hobby στην καθημερινότητά μας. Για όποιον θέλει να διαθέσει τέτοια ποσά σε GPU υπάρχουν πάντα και το πλαστικό χρήμα και οι πολλαπλές δόσεις.

Για να πάρεις κάρτα σε πραγματική τιμή κόστους θα πρέπει να περάσει τόσο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της που ακόμα και η φτηνότερη μελλοντική κάρτα να της ρίχνει στα αυτιά.

Η nVidia πάντως ετοιμάζετε να απαντήσει στην ati ρίχνοντας πολύ τις τιμές και κυκλοφορώντας μια 7800gtx με 512 μνήμη, βέβαια δεν νομίζω ότι θα έχει και μεγαλη διαφορά σε επιδόσεις λόγω 512..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...