peros550 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Γεια σας φίλοι. Πρόσφατα αγόρασα την καρτα της Lifeview FlyTV 30 FM. Κύριος σκοπός αυτής της αγοράς να μετατρέψω σε DVD μια συλλογή από παλιές κασέτες VHSc (οι μικρούλες - δεν ξέρω αν βγαίνουν ακόμη). Προς το παρών χρησιμοποιώ το WinDVD Creator. Θα ήθελα να μου προτείνεται ποια ποιότητα να χρησιμοποιήσω . Ασ πούμε στο Good Quality μπορώ να γράψω περίπου 90 λεπτά σε ένα DVD με περίπου 5-6 Μbit/s. Να το αφήσω εκει ή να το ρίξω στα 120 λεπτά? Κανένας οδηγός υπάρχει έτοιμος?? Κάθε πρόταση δεκτή Φιλικά
Shenlog Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δεν θα έχεις και την καλύτερη ποιότητα. Σου λέω γιατί δούλεψα και με την PCTVPro της Pinnacle που έδινε καλό γραφικό αλλά θα έχεις τέλεια εικόνα με ένα AVERMEDIA DVD EZMAKER USB 2.0.
peros550 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Ναι αλλά πλέον έχω αγοράσει την κάρτα. Ποιο πρόγραμμα προτείνεται για capturing και με ποιες ρυθμίσεις όταν πρόκειται να γράψεις από VHS?
MoUCLAs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 γω χρησιμοποιω το WinDVR , πολυ απλό και αξιόπιστο πρόγραμμα.. επίσης υπάρχει και το iuvcr για πιο advanced εγγραφές (Μ-JPEG κτλ)...
babis76 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Παιδια τιν ιδια απορια ειχα και εγω.Εγω θελω να κανω μια κασεττα VHS κανονικη σε DVD.Για να γινει αυτο πρεπει να εχω καρτα τηλεορασης και το αντοιστιχο προγραμμα ε; Εχω καρτα τηλεορασης PlayTv PRO PIxelview ποιο προγραμμα προτεινετε να χρησιμοποιησω καθως και μια μικρη καθοδηγηση για το πως θα κανω την μετατροπη (καποια βηματακια). Η κασεττα εχει μεσα συναυλια των Judas Priest στο Memphis το 82 ειναι κριμα να ειναι μονο σε κασεττα. ))))))))))))))) Ευχαριστω,,,,,,,,,
MoUCLAs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 WinDVR capture σε mpeg... > Ulead DVD Workshop για δημιουργία DVD με μενου και όλα τα καλουδια....
kallair Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 capturing apo tv tuners mporei na kanei k to virtualdubmod... poli kalo ergaleio gia ola.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 παιδια εγω κανω την μετατροπη απο vhs σε dvd με το studio 9 pinnacle μια χαρα αλλα αργει πολυ να φορτωσει την ταινια . μηπως ξερει κανεις εαν υπαρχει δυνατοτητα να μην τρωει τοσες ωρες ? Εκτος και εαν κατι δεν εχω ρυθμισει εγω σωστα
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω τον δορυφορικο δεκτη x cruiser 6000 με το pc για να κανω κατ ευθειαν εγγραφες γιατι δεν εχω dvd recorder ?
savnik20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω τον δορυφορικο δεκτη x cruiser 6000 με το pc για να κανω κατ ευθειαν εγγραφες γιατι δεν εχω dvd recorder ? me mia canopus , alla ligo akrivi
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η Canopus ? ΚΑΡΤΑ ? ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ?
savnik20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η Canopus ? ΚΑΡΤΑ ? ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ? exo parei ayti : http://www.canopus.gr/bin/en.jsp?enDispWho=InfoProducts%5El62&enPage=Products&enDisplay=view&enDispWhat=object&enVersion=0&enZone=Authoring& kai einai kati ti teleio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.