Προς το περιεχόμενο

Από VHS-c σε DVD (πιο απλός δρόμος)

peros550

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φίλοι. Πρόσφατα αγόρασα την καρτα της Lifeview FlyTV 30 FM. Κύριος σκοπός αυτής της αγοράς να μετατρέψω σε DVD μια συλλογή από παλιές κασέτες VHSc (οι μικρούλες - δεν ξέρω αν βγαίνουν ακόμη). Προς το παρών χρησιμοποιώ το WinDVD Creator. Θα ήθελα να μου προτείνεται ποια ποιότητα να χρησιμοποιήσω . Ασ πούμε στο Good Quality μπορώ να γράψω περίπου 90 λεπτά σε ένα DVD με περίπου 5-6 Μbit/s. Να το αφήσω εκει ή να το ρίξω στα 120 λεπτά?

Κανένας οδηγός υπάρχει έτοιμος??

Κάθε πρόταση δεκτή

Φιλικά

Δημοσ.

Ναι αλλά πλέον έχω αγοράσει την κάρτα. Ποιο πρόγραμμα προτείνεται για capturing και με ποιες ρυθμίσεις όταν πρόκειται να γράψεις από VHS?

Δημοσ.

γω χρησιμοποιω το WinDVR , πολυ απλό και αξιόπιστο πρόγραμμα..

επίσης υπάρχει και το iuvcr για πιο advanced εγγραφές (Μ-JPEG κτλ)...

Δημοσ.

Παιδια τιν ιδια απορια ειχα και εγω.Εγω θελω να κανω μια κασεττα VHS κανονικη σε DVD.Για να γινει αυτο πρεπει να εχω καρτα τηλεορασης και το αντοιστιχο προγραμμα ε; Εχω καρτα τηλεορασης PlayTv PRO PIxelview ποιο προγραμμα προτεινετε να χρησιμοποιησω καθως και μια μικρη καθοδηγηση για το πως θα κανω την μετατροπη (καποια βηματακια).

Η κασεττα εχει μεσα συναυλια των Judas Priest στο Memphis το 82 ειναι κριμα να ειναι μονο σε κασεττα. :))))))))))))))))

Ευχαριστω,,,,,,,,,

Δημοσ.

παιδια εγω κανω την μετατροπη απο vhs σε dvd με το studio 9 pinnacle μια χαρα αλλα αργει πολυ να φορτωσει την ταινια . μηπως ξερει κανεις εαν υπαρχει δυνατοτητα να μην τρωει τοσες ωρες ? Εκτος και εαν κατι δεν εχω ρυθμισει εγω σωστα

Δημοσ.
Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω τον δορυφορικο δεκτη x cruiser 6000 με το pc για να κανω κατ ευθειαν εγγραφες γιατι δεν εχω dvd recorder ?

me mia canopus , alla ligo akrivi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...