TheoV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Ποια 7800GTX ΘΑ διαλεγατε αναμεστα στην gigabyte και την Msi. ίδιες είναι αλλά για overclockin ποια εχει περισσοτερες αντοχες. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 7800gtx και overclocking...εε τι να πω απληστεία χαχα.Ίσως σε MSI λόγω ποιότητας υλικών μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 MSI προτιμάω. Τουλάχιστον έτσι μου είπε να λέω ο LittleLouieVegos [ roflmao JimmyBoy ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Ποια 7800GTX ΘΑ διαλεγατε αναμεστα στην gigabyte και την Msi.ίδιες είναι αλλά για overclockin ποια εχει περισσοτερες αντοχες. ευχαριστώ Ceteris paribus, θα ελεγα οτι η υλοποιηση της MSI ειναι πιο ποιοτικη κ με καλυτερο HSF. Δεν εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση τις gpu της Gigabyte... (Προσοχη ε μονο τις gpu) Εγω παντως θα κοιταγα τωρα να εβρισκα την λυση με την καλυτερη εγγυηση/κοστος και θα της πεταγα επανω μια AC silencer Rev.3 αν ηθελα καλο o/c. Πεππα κοψε την πρωινη... (γυμναστικη) σε χαλαει :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Ceteris paribus' date=' θα ελεγα οτι η υλοποιηση της MSI ειναι πιο ποιοτικη κ με καλυτερο HSF. Δεν εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση τις gpu της Gigabyte... (Προσοχη ε μονο τις gpu)Εγω παντως θα κοιταγα τωρα να εβρισκα την λυση με την καλυτερη εγγυηση/κοστος και θα της πεταγα επανω μια AC silencer Rev.3 αν ηθελα καλο o/c. Πεππα κοψε την πρωινη... (γυμναστικη) σε χαλαει :razz:[/quote'] Μήτσο εσύ κόψε την μεσημεριανή γιατί σου κάνει κακό από ότι φαίνεται Άκουσα κάτι για nV Silencer 5 Rev 3 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Mαλλον καλυτερα να κοψετε και οι δυο τη γυμναστικη-πρωινη και μεσημεριανη-, οι υπερβολες βλαπτουν.Στο θεμα μας τωρα, και απο εμενα μια ψηφος στην MSI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 το αυτο και απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Mαλλον καλυτερα να κοψετε και οι δυο τη γυμναστικη-πρωινη και μεσημεριανη-, οι υπερβολες βλαπτουν.Στο θεμα μας τωρα, και απο εμενα μια ψηφος στην MSI Ελα τωρα αφου εχεις αναλαβει το βραδυνο τμημα γιατι μας το χαλας; :razz: P.S : H Rev.3 θα σου δωσει και πολυ καλυτερα temps και πολυ καλυτερο O/cing και απο τις 2 υλοποιησεις οποτε θα ελεγα κοιτα το...Αν δεν εχει ερθει πρεπει εντος των ημερων να ερχεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Ελα τωρα αφου εχεις αναλαβει το βραδυνο τμημα γιατι μας το χαλας; :razz: P.S : H Rev.3 θα σου δωσει και πολυ καλυτερα temps και πολυ καλυτερο O/cing και απο τις 2 υλοποιησεις οποτε θα ελεγα κοιτα το...Αν δεν εχει ερθει πρεπει εντος των ημερων να ερχεται.. Η Rev3 έφυγε αυτή την εβδομάδα από τα εργ. παρ. και πρέπει να καταφθάνει soon enough Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Ελα τωρα αφου εχεις αναλαβει το βραδυνο τμημα γιατι μας το χαλας; :razz: P.S : H Rev.3 θα σου δωσει και πολυ καλυτερα temps και πολυ καλυτερο O/cing και απο τις 2 υλοποιησεις οποτε θα ελεγα κοιτα το...Αν δεν εχει ερθει πρεπει εντος των ημερων να ερχεται.. :wink: :wink: :wink: Οκ θα αφησω λοιπον τη βραδυνη γυμναστικη γιατι με ΧΑΛΑΕΙ πολυ :wink: :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Αν είναι από την πρώτη δόση των 7800 δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο από ποιό κατασκευαστή θα αγοράσει κανείς. Υπερχρονίζονται ούτως ή άλλος αρκετά καλά οι περισσότερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Ελα τωρα αφου εχεις αναλαβει το βραδυνο τμημα γιατι μας το χαλας; :razz: P.S : H Rev.3 θα σου δωσει και πολυ καλυτερα temps και πολυ καλυτερο O/cing και απο τις 2 υλοποιησεις οποτε θα ελεγα κοιτα το...Αν δεν εχει ερθει πρεπει εντος των ημερων να ερχεται.. Rev_A1, sample iD#78 = 515/1370 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Rev_A1, sample iD#78 = 515/1370 Δατ ιζ ε βερυ ναις οβερκλοκινκ ον στοκ κουλερ.. :razz: Θυμαμαι οτι και με την πρωτη μου 6800GT που την ειχα παρει αμεσως μολις βγηκε χτυπαγα 438/1.19 Εγω ειμαι στα κλασσικα της MSI... 485/1320 (artifact free) Φανταζομαι οτι με μια Rev.3 θα πιανεις 540-550/1400 αερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Eντός ημερών αναλυτικό review για 7800 overclocking. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ακόμα (αν και ο εκδότης μου δεν ξέρει ελληνικά LOL), αλλά η παναπαίσια γκουμούτσα heatsink για την CPU κάνει τρομερή δουλειά όσων αφορά τις εσωτερικές θερμοκρασίες στο κουτί. ΄Εχω υπερχρονίσει τον FX-53 στα 2.6GHz, χωρίς να ανέβει η θερμοκρασία του ή να ανεβάσω voltage και με θερμοκρασία δωματίου στα 22C, μιλάμε για idle = ambient case temperature ~28C, GPU = ~46-47C (@490/685MHz) ενώ load = ambient case temperature ~33-34C, GPU= ~64-65C. O επεξεργαστής είναι idle = ~39-40C, load = ~55-57C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.