Προς το περιεχόμενο

Ote, Ti les tora??????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Apla' date='to proi kano etisi gia adsl grammi to apogeuma me pernoun kai mou tin energopoioun...

Pote den imoun fan tou ote.. lete na gino tora???[/quote']

Όταν είναι για έσοδα ( να πληρωθούν που λέμε ) τσακίζονται καμμιά φορά ( έτσι ρε παιδάκι μου...να αλλάζουμε και λίγο...στα ίδια βαριόμαστε που και που :D )...

Όταν σε καμμιά 1-2 βδομάδες έχουμε πάλι πρόβλημα σε κάποιο κεντρικό node του πΟΤΕ, τότε θα ανοίξεις το άλλο είδος thread :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Athina ano patisia

Και εγώ Πατήσια είμαι και έχω κάνει αίτηση απο 4/10 στη vivodi για να μου αναβαθμίσει τη γραμμή του ΟΤΕ σε 512 και ακόμα περιμένω.

Άντε τώρα να βρείς ποιός φταίει...

Εγώ είχα κάνει αίτηση αλλαγής από 384 σε 1024 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Μου είπαν ότι θα έχει γίνει μέχρι την Παρασκευή. Την Τρίτη που τους ξαναπήρα τηλέφωνο (γιατί όπως μαντέψατε η αναβάθμιση δεν είχε γίνει) μου απαντάει ο υπάλληλος... "αααααα, το φαντάστηκα ότι αυτό είχε συμβεί". "Τι έχει συμβεί;" του λέω. Και απαντάει, "έχουμε ένα τεχνικό πρόβλημα και οι αιτήσεις δεν προωθούνται στους τεχνικούς. Θα κάνετε υπομονή μερικές μέρες, αλλά μπορεί να λυθεί και σήμερα το πρόβλημα". Τελικά η αναβάθμιση έγινε το πρωί της Τετάρτης (η αναβάθμιση της ταχύτητας από την Forthnet έγινε μέσα σε 10 λεπτά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...