getty Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 E κι εσύ στο router πήγες και έκανες ping!? Με έστειλες αδιάβαστο! (Κανονικά πρέπει να κάνεις ping στην ip του άλλου με τον οποίο θα μιλήσεις)
akpe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Πάντως εγώ με το voipbuster και tellas 384 δεν έχω κανένα πρόβλημα, πλήν του οτι στην trial version (1 λεπτό προς σταθερά max) ο καλούμενος, οποιοσδήποτε και να είναι ακούγεται τραγικά χαμηλά σε σχέση με εμένα...ξέρει κανείς αν αυτό αλλάζει αν κάνω registration;
Challenger Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 E κι εσύ στο router πήγες και έκανες ping!? Με έστειλες αδιάβαστο! (Κανονικά πρέπει να κάνεις ping στην ip του άλλου με τον οποίο θα μιλήσεις) Είπα μήπως έχω packet loss λόγω wireless... όταν θέλω να καλέσω σταθερό τηλέφωνο, να κάνω ping στην τηλεφωνική γραμμή? λολ
getty Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Challenger αυτό είναι και δικιά μου απορία, αν παίρνεις σε σταθερό τηλέφωνο πως checkareis την ποιότητα της σύνδεσης? Κάποιος VoIP guru που να ξέρει?
makaveli Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Θέλω να κάνω μία αφελής ερώτηση για κάτι που δεν έχω καταλάβει ή δεν έχει ξεκάθαρα διευκρινιστεί από προηγούμενα posts. Οι κλήσεις από PC σε τηλέφωνο μπορεί να γίνει και από Ελλάδα σε σταθερό πάλι στην Ελλάδα (αστικά και υπεραστικά) ή μόνο από εξωτερικό σε Ελλάδα και αντίστροφα? Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο αλλά ..... Ευχαριστώ!
getty Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 makaveli με το voipbuster που έχω δοκιμάσει μπορείς σίγουρα να πάρεις από το pc (που βρίσκεται στην ελλάδα π.χ. Αθήνα) σε σταθερό τηλέφωνο στην Ελλάδα (είτε αστικό είτε υπεραστικό).
Challenger Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Mε το voipbuster και με το Skype μπορεις να πάρεις τηλ απο οπουδήποτε προς οπουδήποτε (σχεδόν)
polidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Gia deste ligo kai afto edo:http://www.voipcheap.co.uk Emena kati mou thimizei alla den mporo na thimitho ti!!!! XA XA XA!!!!
getty Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Τελικά "βρήκα" γιατί σε μερικούς (κι εμένα δηλαδή) δεν δουλεύει το VoIP (ας είναι καλά τα τσακάλια psyxakias και trojy του adslgr μεταξύ άλλων που το ανακάλυψαν). Οφείλεται σε δύο παράγοντες (μαζί ή και χωριστά): 1. Πιτα dslam, αυξημένες καθηστερήσεις σε pings άρα απώλεια πακέτων. 2. Πολιτική οτε στα dslams που έγκειται στο απαράδεκτο, λεγόμενο packet based limiting. Το σίγουρο είναι οτι με την πολιτική αυτή (η οποία ελπίζω να μην είναι και ηθελημένη) ο οτε έχει καταφέρει να μη χάνει πολλά χάνει χρήματα από το VoIP που λειτουργεί ανταγωνιστικά σε σχέση με τις κλήσεις τηλεφώνου, αφού αρκετοί χρήστες έχουν πρόβλημα (http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817). Αυτά "for the record" για να μην μένετε με την απορία όσοι δεν μπορείτε να δουλέψετε VoIP.
_DiMoN_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δοκίμασα VoipBuster πολύ καλό, αλλά καθυστερούσα υπερβολικά να ακούσω τον άλλον...
beastgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Να πω και την εμπειρία μου με voipbuster. Είμαι αγγλία και έχω 512 η οποία είναι ψιλοάθλια πάντως (μοιρασμένη και εγώ δεν ξέρω σε πόσους) αλλά το voipbuster κανένα πρόβλημα!! Αυτό που λέτε για τον οτε είναι πολύ πιθανό στην ελλάδα γιατί με voice over ip τον βλέπω να κλείνει!! Απλά ο άλλος που με ακούει στο σταθερό έχει ποιότητα χαμηλότερη απο τηλέφωνο αλλά καταληπτή η ομιλία και ΧΩΡΙΣ καμια καθυστέρηση. Εγώ ακούω τον άλλον όπως και στο σταθερό Μα καλά αυτό το voipcheap τι διάολο είναι;; Ποιος ο λόγος να βγάλει η ίδια εταιρία και 2ο πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά;; Μόνο και μόνο επειδή έχει free calls σε περισσότερες χώρες;; Τι να πω... voipbuster rules!! ααα επίσης το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας και δεν ήταν ποτέ φουλ το δίκτυο παρά μόνο μια φορά ( στους 3 μήνες που το έχω)
getty Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 beastgr και εμένα με πήραν από Αγγλία με voip buster και ακούγοταν πολύ καλά με lag ίσως μισού δεπτερολέπτου (το οποίο δεν γινόταν πάντα αντιληπτό) και ποιότητα ήχου λίγο χειρότερη από του οτε. Έχω καταλήξει ότι το voice buster δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα αλλά το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι αυτά που αναφέρω στο προηγούμενο post μου.
kakli Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Ego pou to chrisimopoio mporo na po oti ine poli kalo.Genika ola ta tilefona stin mama patrida ta kano me ayto.
polaki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μα καλά αυτό το voipcheap τι διάολο είναι;; Ποιος ο λόγος να βγάλει η ίδια εταιρία και 2ο πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά;; Μόνο και μόνο επειδή έχει free calls σε περισσότερες χώρες;; Για να είναι ξεχωριστές εταιρίες στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά! Σκεψου το εξης. Ομιλος με 5 εταιρίες, οι 4 ειναι διάφορες στυλ ρουχα, ηλεκτρονικά, γενικά εμπόριο ας πουμε, και η 5η είναι η εταιρία που "φαινεται" να έχει μόνο τα ακίνητα (πχ τα κτήρια που στεγάζονται τα μαγαζιά των 4ων εταιριων). Αυτο γίνεται εσκεμμένα, γιατί οι 4 εταιρίες φαίνεται να δινουν κανονικά ενοίκιο στην 5η εταιρία για τα κτήρια, ΑΛΛΑ αν πχ η μία απ'αυτές φαληρίσει επειδη εχει πάρει δάνειο, δεν χάνει ουσιαστικά τίποτα πέρα απ'το εμπόρευμα και τα λοιπά μηχανηματα (πχ υπολογιστες), ενω στην περιπτωση που ειχε και τα ακινητα στην κατοχη της τα παίρνανε κ αυτα οι τράπεζες... Sorry που παρασυρθηκα λίγο, απλα προφανως η συγκεκριμένη εταιρία καλύπτει τα νώτα της για την περίπτωση που δεν πάει καλά και βαρέσει κανόνι!
polaki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Credit in your VoipBuster balance remains active for 180 days after your last succesfully connected PSTN phone call. Opws eidate to kostos anevike alla paremeinan oi 180 meres (6 mines).. akoma kai twra ta lefta tou ta aksizei... auta... gia oti pereterw edw eimaste... Παιδιά δεν παραμένουν για 6 μήνες απτη στιγμη που τα βάλεις, αλλά για 6 μήνες "after your last succesfully connected PSTN phone call", δηλαδή από την τελευταία σας ΚΛΗΣΗ! Ουσιαστικά δηλαδή μόνο αν δεν ασχοληθεις ΚΑΘΟΛΟΥ με την υπηρεσία για 6 μήνες χανεις τα λεφτά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.