aGka8l Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 sto spiti me 56k akuw ton alon alla ya na me akusei o alos prepei na kanw tama!se enan filo me 384/128 kanena provlima!alla oli i grammi itane eley8eri!
_DiMoN_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Τι στο καλό στο πηγάδι κατουρήσαμε? Και γενικά δε μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τη σύνδεση μου, γενικά σφαίρα πάει, στο voice buster μόνο τα βρίσκει σκούρα... Γι' αυτό είπα για ποιότητα... και όχι ταχύτητα. Μπορεί να κατεβάζετε με 512 δεν σημαίνει ότι είναι και ποιοτική....
vageliz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 den xero re pedes.pao na paro monades kai mou bgazi mia selida tou paypal pou prepi na valo PALI OLA ta stoixeia tis kartas mou. an stilo xrimata meso paypal ston logariasmo tous([email protected] ine?)kateuthian apo to paypal account mou tha energopoihtei? Pio einai kalitero---SKYPE I voipbuster? kai telos... to skype simferi gia klisis se kinita?da doso ta EURA i na kalo klasika apo p OTE? euxaristo:)
getty Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Γι' αυτό είπα για ποιότητα... και όχι ταχύτητα.Μπορεί να κατεβάζετε με 512 δεν σημαίνει ότι είναι και ποιοτική.... Και με ποιό τρόπο μπορείς να μετρήσεις την λεγόμενη "ποιότητα"?
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Το λεγόμενο VoIP θέλει την λεγόμενη ποιότητα, δεν χρειάζεται την λεγόμενη ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι ένα λεγόμενο πακέτο θα πρέπει να πάει ταχύτατα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για το λεγόμενο packet loss. Μια καλή μέτρηση είναι το λεγόμενο ping. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Έχω 384/128 όλο το 24ώρο και όποια ώρα και να διαλέξω το download που θα κάνω θα κατεβαίνει με 390kbps χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά με VoIP τα πρωϊνά δεν μπορώ να μιλήσω καλά και τα απογευματινά. Μιλάω κάποιες φορές τέλεια τις Κυριακές. Αυτό οφείλεται ότι τα πακέτα που στέλνω και λαμβάνω κατά την διάρκεια της VoIP επικοινωνίας δεν πάνε κι έρχονται γρήγορα, στην ώρα που πρέπει. Όταν ήμουν Hong Kong με wireless lan του ξενοδοχείου 24 ώρες το 24ώρο όλες τις ημέρες, δεν συνάντησα το παραμικρό πρόβλημα. Μίλαγα λες και ήταν κανονικό τηλέφωνο. Το ίδιο και γνωστός μου στην Γερμανία 24ώρες μιλάει κανονικά.
2arkoudi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Pedes Skype i voipbuster ? pio einai to kalitero ?
_DiMoN_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Σε τι;; Σε τιμή φαίνεται ότι είναι το voipbuster.. Σε ποιότητα σύγκρινε τα codec που χρησιμοποιεί το καθένα.
STEVEtheGREEK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Πάντως η αλήθεια είναι οτι και με τα δύο κάνω τι δουλεια μου ,πλην όμως το άτιμο το buster μου ξεληγώνει την σύνδεση και έχει και τις "ώρες" του!!!Αμα έχει κίνηση το δικτυο δεν με "βγάζει" καθαρό, ενώ με το skype δεν αντιμετωπίζω τόσο πρόβλημα. VOIPBUSTER για δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και δη οικογένεια-φίλοι κ.λ.π SKYPE για κινητά,επαγγελματικές συνομιλίες κ.λ.π Σε pc 2 pc δεν το συζητώ καν,και τα δύο είναι σα να μιλάω με τον άλλο τετ-α-τετ!
DoSMaN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Paidia epeidi meinate ligo pisw stin timi koitakste auto.. simera to evala prwi prwi kai eipa na diavasw to FAQ kai vrika auto... : Why is my connection constantly broken after 1 minute. If you want to enjoy FREE and UNLIMITED calls to our free destinations, please buy ? 10,- worth of credit via the "buy credit" link. Your credit will remain as long as you call our free destinations. How long can I use my credit to make calls outside the VoipBuster network? Credit in your VoipBuster balance remains active for 180 days after your last succesfully connected PSTN phone call. Opws eidate to kostos anevike alla paremeinan oi 180 meres (6 mines).. akoma kai twra ta lefta tou ta aksizei... auta... gia oti pereterw edw eimaste...
_DiMoN_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Θυμίζω σε όσους θέλου κάτι πιο σταθερό και με χώρες, το οποίο δουλεύει εδώ και χρόνια.. http://www.broadvoice.com
strassenmeister Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Εβγαλε η Linksys IP τηλεφωνα τα οποια παιζουν με το skype.Πρεπει να εχεις βεβαια εναν υπολογιστη ανοιχτο και το skype να τρεχει αλλα ειναι ενα ασυρματο τηλεφωνο που το συνδεεις με USB.
getty Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Τις υπηρεσίες VoIP τις χτυπάνε στην Ελλάδα ή ιδέα μου? Είχα την εντύπωση ότι θα έδινες ένα ποσό ανα μήνα και όλες οι κλήσεις θα ήταν free αλλά εδώ απλά δίνουν μειωμένη χρέωση για κάθε τηλεφώνημα. Το ίδιο συμβαίνει και έξω με τους ISPs? Υπάρχει κανένα free πακέτο από ελληνικό isp (γιατί το voicebuster μπορεί να κλείσει χτύπα ξύλο)?
_DiMoN_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 http://www.broadvoice.com http://www.voipbuster.com Που έχουν πακέτα με free και περιλαμβάνουν κι Ελλάδα..
Challenger Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά το voipbuster προς σταθερά Ελλάδας έχει μεγάλη καθυστέρηση. Το Skype πάει καλύτερα. Έχω NTL 2mb/256kb. Που να κάνω ping για να δω αν έχω packet loss? Επειδή τη σύνδεση την μοιράζουμε ασύρματα, έκανα ping στο wireless router και είναι οκ (Average=1ms).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.