STEVEtheGREEK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Οι κλήσεις φίλε μου δεν μπορεί παρά να είναι VoIP και αυτο το λέω με σιγουριά καθότι οσο τα χρησιμοποιώ δεν έχω καμμία χρέωση "τηλεφωνική" για τον απλούστατο λόγο ότι ...δεν έχω τηλεφωνική γραμμή....ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ internet protocol
malanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Οι κλήσεις φίλε μου δεν μπορεί παρά να είναι VoIP και αυτο το λέω με σιγουριά καθότι οσο τα χρησιμοποιώ δεν έχω καμμία χρέωση "τηλεφωνική" για τον απλούστατο λόγο ότι ...δεν έχω τηλεφωνική γραμμή....ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ internet protocol πειράζει να ρωτήσω πως δεν εχεις τηλ. γραμμή; επίσης μέσω attica gift card γίνεται η ενεργοποίηση ;τα 5 ευρώ που ζητάνε..........
getty Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 δοκίμασα το voip buster (έχω dsl 384/128) και είναι μαύρο χάλι και με τις 2 ρυθμίσεις (fast internet connection, 56k). Τρελλό, lag τουλάχιστον 4αρων δεπτερολέπτων. Υπάρχει καμία άλλη λύση?
Japan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Dokimaze diafores ores, logika to vrady arga tha exeis pio kali apodosi. Chryssa
_DiMoN_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Να είναι άδεια η γραμμή.. και λειτουργεί τέλεια.. Δεν κατεβάζεις εκείνη την στιγμή κ.τ.λ. Δεν έχεις καλή ποιότητα γραμμής..
johnvam Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 δοκίμασα το voip buster (έχω dsl 384/128) και είναι μαύρο χάλι και με τις 2 ρυθμίσεις (fast internet connection, 56k). Τρελλό, lag τουλάχιστον 4αρων δεπτερολέπτων. Υπάρχει καμία άλλη λύση? Δεν φταίει το voipbuster η σύνδεσή σου φταίει, ή μάλλον το DSLAM σου.... Εγώ με FULL Vivodi 512 και μιλάω εδώ και 2 μήνες σαν να μιλούσα στο σταθερό!!!! Το voipbuster δεν παίζεται!!!!!
getty Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Ενδεχομένως να φταίει και το Dslam μου τι να πω, πάντως ούτε Downloads είχα και γενικά σε καλή κατάσταση φαίνεται η σύνδεση μου. Να προσθέσω ότι ενώ εγώ ακούγομαι στον άλλο καλά και άμεσα, καθυστερώ πολύ να ακούσω τον άλλο που μου μιλάει από το τηλέφωνό του. Δηλαδή ευθύνεται το download μου? (το οποίο χτυπάει 35 kbytes /s παρεπιπτόντως)
CarpeNoctum Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Ένα πράγμα μόνο με κάνει να το σκέφτομαι ακόμα. Το ότι πρέπει να πληρώσω με πιστωτική. Είστε 100% σίγουροι ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα? Μην την πατήσουμε έτσι άσχημα και τρέχουμε μετά...
getty Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 CarpeNoctum γιατί δε φτιάχνεις μια visa προπληρωμένη να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο?
CarpeNoctum Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Γιατί φίλε μου βρίσκομαι στην Αγγλία αυτή τη στιγμή και αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει μονο από Ελλάδα γιατί εδώ τέτοια δεν παίζουν... Και σκοπός μου ήταν να γλιτώσω όλα τα λεφτά σε κάρτες μέχρι τα χριστούγεννα. Anyway, το πιο πιθανό είναι να βάλω κανέναν απο Ελλάδα να βγάλει για μένα καμιά προπληρωμένη γιατί την κάρτα μου με την οποία πληρώνω τα πάντα εδω πάνω (από τσιγάρα μέχρι δίδακτρα) δεν παίζει να τη δώσω σε μια εταιρία που έχει ελάχιστο χρόνο ζωής. Δεν έχουν δει λίγα τα ματάκια μας. Μέχρι και από το PayPal παίρναν κωδικούς.
STEVEtheGREEK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 πειράζει να ρωτήσω πως δεν εχεις τηλ. γραμμή; επίσης μέσω attica gift card γίνεται η ενεργοποίηση ;τα 5 ευρώ που ζητάνε.......... Ma ειναι απλό φίλε μου!Εχω cable internet και έτσι δεν υπάρχει καμμια αμφιβολία για την "οντως" VoIP επικοινωνια.... Φαντάζομαι πώς αρκετά απλά το λένε στο site τους για το ποιες κάρτες δέχονται.
stehellas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 pantos stous disarestimenous kjai apo to voip kai apo ths 2 eteries eimai kai egw kai exw 384
vageliz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 pedes den boro na katalavo....lei dexete paypal alla otan pao na kano register mou zita pali ton arithmo tis kartas...to ccv ktl.. stixeia pou to paypal ta exei idi apothikeumena kai POTE den sta xanazitaei... moufa mipos ....? plz help
spirosta Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 vageliz εμένα δεν μου ξαναζήτησε τίποτε...
getty Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 pantos stous disarestimenous kjai apo to voip kai apo ths 2 eteries eimai kai egw kai exw 384 Τι στο καλό στο πηγάδι κατουρήσαμε? Και γενικά δε μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τη σύνδεση μου, γενικά σφαίρα πάει, στο voice buster μόνο τα βρίσκει σκούρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.