Προς το περιεχόμενο

free klhseis mesw net (VoIP) ????

akornelakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα το voipbuster παλιότερα αλλά τωρα που έβαλε τη λειτουργεία με το direct (βάζεις το τηλ σου και το τηλ που θέλεις να πάρεις, κάνεις την κλήση και χτυπάει το τηλέφωνό σου και μετά από λίγο χτυπάει το τηλ που παίρνεις και μιλάς κανονικά και ΔΩΡΕΑΝ) το χρησιμοποιώ συνέχεια.

Πήγα σήμερα να πάρω πάλι τηλ έτσι και μου λέει ότι τέλειωσε το free!!!

Τεσπα, βάζω 10ε και παίρνω credits. Μόλις πάω να πάρω τηλ τώρα με χρεώνει κανονικά 0,05ε ανά κλήση!!!

Θα έπρεπε να γίνετε αυτό? Εγώ δε νομίζω αφού λέει free

Ξέρει κανείς κάτι? help:?

Δημοσ.
Χρησιμοποιούσα το voipbuster παλιότερα αλλά τωρα που έβαλε τη λειτουργεία με το direct (βάζεις το τηλ σου και το τηλ που θέλεις να πάρεις' date=' κάνεις την κλήση και χτυπάει το τηλέφωνό σου και μετά από λίγο χτυπάει το τηλ που παίρνεις και μιλάς κανονικά και [b']ΔΩΡΕΑΝ[/b]) το χρησιμοποιώ συνέχεια.

Πήγα σήμερα να πάρω πάλι τηλ έτσι και μου λέει ότι τέλειωσε το free!!!

Τεσπα, βάζω 10ε και παίρνω credits. Μόλις πάω να πάρω τηλ τώρα με χρεώνει κανονικά 0,05ε ανά κλήση!!!

Θα έπρεπε να γίνετε αυτό? Εγώ δε νομίζω αφού λέει free

Ξέρει κανείς κάτι? help:?

Απλά η εταιρεία του voipbuster άλλαξε την πολιτική λειτουργίας του προγράμματος.Πριν λίγο καιρό είχε θεσπιστεί για τις web activated calls χρέωση 3ct/κλήση που πρόσφατα έγινε 5ct/κλήση...Στην επίσημη σελίδα του voipbuster http://www.voipbuster.com μπορείς να μάθεις περισσότερα.Άν θες να με ρωτήσεις τίποτα,στείλε μου pm.:)

Δημοσ.

Για βοήθεια στο voipbuster πηγαίνετε στο forum, λένε τα πάντα.

Υπάρχει και ένα Ελληνικό τόπικ εκεί.

Μπορείτε να αγοράσετε μια προπληρωμένει πιστωτική κάρτα από Eurobank ή Αττικα (δεν ξέρω άλλες) και να φορτώνετε credits.

Με ελάχιστο ποσό 11,60 έχετε 300 λεπτά την εβδομάδα ομιλίας για 120 μέρες. Όταν αυτά τελειώσουν τότε χρεώνεστε 1cent/λεπτο για κλήσεις αστικές/υπεραστικές (κοιτάξτε στον τιμοκατάλογο).

Υπάρχει και η δυνατότητα direct call όπου βάζεις το νούμερό σου και εκέι που θέλεις να πάρεις και μιλάς από το δικό σου με πάρα πολύ καλή απόδοση ανεξαρτήτου γραμμής, αλλά χρεώνεσαι 5 cent την κλήση + ότι θα πλήρωνες (ή θα κατανάλωνες από τα free λεπτά σου) Χ2 μιας και μιλάς με δύο νούμερα.

Αυτά τα λίγα. Ξέρω είναι μπέρδεμα. Ότι χρειαστείτε (αν και νέος στο voip) ρωτήστε.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

είμαι κιεγώ ένας από τους πολλούς νέους χρήστες του voipbuster. Κάνω κλήσεις όσο δείχνει το free και ελπίζω να είναι έτσι, σωστά;

Αναφέρθηκε πιο πάνω για προπληρωμένες κάρτες με ελάχιστο ποσό 11,60€ για 4 μήνες. Συγνώμη για την άσχετη ερώτηση που θα κάνω, αλλά δεν πολυ κατάλαβα το, "Υπάρχει και η δυνατότητα direct call όπου βάζεις το νούμερό σου και εκέι που θέλεις να πάρεις και μιλάς από το δικό σου με πάρα πολύ καλή απόδοση ανεξαρτήτου γραμμής, αλλά χρεώνεσαι 5 cent την κλήση + ότι θα πλήρωνες (ή θα κατανάλωνες από τα free λεπτά σου) Χ2 μιας και μιλάς με δύο νούμερα."

Τί σημαίνει αυτό; Συγνώμη και πάλι. Ελπίζω στην βοήθειά σας!

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά' date='

είμαι κιεγώ ένας από τους πολλούς νέους χρήστες του voipbuster. Κάνω κλήσεις όσο δείχνει το free και ελπίζω να είναι έτσι, σωστά;

Αναφέρθηκε πιο πάνω για προπληρωμένες κάρτες με ελάχιστο ποσό 11,60? για 4 μήνες. Συγνώμη για την άσχετη ερώτηση που θα κάνω, αλλά δεν πολυ κατάλαβα το, "Υπάρχει και η δυνατότητα direct call όπου βάζεις το νούμερό σου και εκέι που θέλεις να πάρεις και μιλάς από το δικό σου με πάρα πολύ καλή απόδοση ανεξαρτήτου γραμμής, αλλά χρεώνεσαι 5 cent την κλήση + ότι θα πλήρωνες (ή θα κατανάλωνες από τα free λεπτά σου) Χ2 μιας και μιλάς με δύο νούμερα."

Τί σημαίνει αυτό; Συγνώμη και πάλι. Ελπίζω στην βοήθειά σας!

Ευχαριστώ[/quote']

Δεν νομίζω να μίλησε κανείς για προπληρωμένες κάρτες. Για κανονική κάρτα που για την εγγραφή απαιτεί 11.6 ευρώ, για αυτό μιλήσαμε. Υπόψιν απʼότι είδα free κλήσεις έχουν όριο 300 λεπτά την βδομάδα. Με το direct call χρεώνεσαι 5 cents + ότι άλλη χρέωση υπάρχει, όχι x2 απʼόσο ξέρω. Εγώ μίλησα έτσι και χρεώθηκα 5 cents μόνο επειδή ήταν free κλήση.

Δημοσ.
re paidia sto voipbuster milisa panw apo dio lepta kai elege oti einai free...ti sumbainei.xreonomai alliws?

Έχεις βάλει χρήματα? Δεν ξέρω χωρίς χρήματα τι δυνατότητα σου δίνει για δωρεάν κλήσεις νομίζω γράφεσαι πρώτα. Δωρεάν κλήσεις είναι 300 λεπτά τον μήνα.

Δημοσ.

Λοιπόν, πολλές ερωτήσεις, θα απαντήσω σε όσες μπορώ.

Όταν είπα προπληρωμένες κάρτες εννοούσα πιστωτική (Attika,Eurobank) όπου την φορτώνεις λεφτά και μετά την χρησιμοποιείς κανονικά σαν πιστωτική στο voipbuster ή skype.

Πριν αγοράσω credits στο voipbuster είχα μιλησει free 18 λεπτά σε ένα τηλεφώνημα. Μάλλον είναι bug του συστήματος και κάποιες φορές σου αφήνει free τηλεφωνα.

Το direct call κοστίζει 5 cent και σου καταναλώνει χρόνο Χ2, δηλαδή θα έχεις 150 λεπτά την εβδομάδα. Το έχουμε συζητήσει παλαιότερα εδώ μέσα.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Με αυτό το σκεπτικό της εταιρίας, δεν συμφέρει να κάνουμε κλήσεις direct.

Ποιος είναι ο άλλος τρόπος κλήσης (παρακάμπτωντας το direct); Και πάλι ζητάω συγνώμη από τους γνώστες γιατί όταν δεν έχεις χρησιμοποιήσει άλλη φορά κάτι τέτοιο και σου ρουφάει τα λεφτά νόμιμα ο ΟΤΕ, τότε ζητάς κάτι για να προστατευθείς. Και κάνω αυτές τις χαζές ερωτήσεις για να μην πέσω, (όπως και πολύς κόσμος που θα το χρησιμοποιήσει φαντάζομαι), σε καμιά παγίδα και τρέχουμε μετά.

Ευχαριστώ και πάλι συγνώμη.

Δημοσ.

Συμφέρει το direct αν μιλήσεις πάνω από 2 λεπτά σε αστικό.

Ψάξε τις χρεώσεις του ΟΤΕ και θα καταλάβεις. Για υπεραστικά και εξωτερικό εννοείται ότι συμφέρει.

Ακόμα, δεν έχει καμία σχέση η ποιότητα της κλήσης (τουλάχιστον για την δική μου σύνδεση) και δεν εξαρτάται από την γραμμή σου.

Τώρα για τις παγίδες κτλ δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί είμαι νέος στο voip.

Στο φορουμ του voipbuster έχει πολλές πληροφορίες και παράπονα, καθώς και ελληνικό τόπικ.

Δημοσ.
Έχεις βάλει χρήματα? Δεν ξέρω χωρίς χρήματα τι δυνατότητα σου δίνει για δωρεάν κλήσεις νομίζω γράφεσαι πρώτα. Δωρεάν κλήσεις είναι 300 λεπτά τον μήνα.

oxi den exw valei credits.tipota...300 lepta einai dwro kathe mina,xwris tipota?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...