ΜΑΡΙΑ2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Με την παρατήρηση, ότι για να δουλέψει χρειάζεται 1) το pda να διαθέτει wifi και 2) να είσαι συνδεδεμένος σε κάποιο wireless δίκτυο, είτε αυτό είναι τοπικό είτε όχι. kalhspera. tha hthela eab ksereis... na moy peis se pio site mporw na dw ta apotelesmata twn panelladikwn olis ths ellados!!eyxaqristw
nontasg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 kalhspera. tha hthela eab ksereis... na moy peis se pio site mporw na dw ta apotelesmata twn panelladikwn olis ths ellados!!eyxaqristw Μαρία εντελώς άσχετη με το παρόν topic η ερώτησή σου......Πάντως αν και είναι offtopic κοίτα εδώ: http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/08/24/1230813.htm Συμβουλή μου,μιας και βλέπω ότι είσαι καινούργια,να χρησιμοποιείς πρώτα την αναζήτηση για να βρεις κάτι και άμα δε βρίσκεις τότε να ανοίγεις νέο θέμα για αυτό που θες να μάθεις. ;-) ;-)
pao132003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 kalhspera. tha hthela eab ksereis... na moy peis se pio site mporw na dw ta apotelesmata twn panelladikwn olis ths ellados!!eyxaqristwκουφάθηκα τώρα!
kakavia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Διάβασε το προηγούμενο μου post και θα καταλάβεις.Παρήγγειλα χθες το ONEVOIP Fantasy View Wireless από πλαίσιο. Άκουσα 2-3 καλές γνώμες και πιστεύω να αξίζει τα λεφτά του. Τι έγινε ήρθε το τηλέφωνο? Να μας πεις εντυπώσεις.
mikaha Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Σαν συσκευή είναι εύχρηστη, ελαφρία (<100gr), με πολύ καλή αίσθηση αφής, έχει μικρότερη εμβέλεια από dect, δέχεται hands free, έχει μεγάφωνο στη βάση για ανοιχτή ακρόαση κτλ Αν και το δοκίμασα ελάχιστα, η ποιότητα κλήσης είναι καλή αν εξαιρέσουμε ένα χαμηλό θόρυβο που ακούγεται (σαν φασαρία) που όμως δεν ενοχλεί. Το δούλεψα με voipbuster και σύνδεση 1024 otenet. Είναι πλήρως συμβατό με Skype, Voipbuster, x-Lite, SJ. Επίσης μπορείτε να μεταφέρετε τις επαφές σας και να βλέπετε αν είναι online και στα ελληνικά.
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Τόσο εμφανισιακά όσο και σε δυνατότητες(βάσει αυτών που μας λες)φαίνεται μια πολύ καλή επιλογή.Με γεια σου φίλε μου. :)
kakavia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Όταν λες μικρότερη εμβέλεια, πόσο? Ψήνομαι πάντως. Πάλι σε έξοδα θα με βάλετε.
mikaha Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δεν ξέρω ακριβώς.. ας πούμε έξω από το σπίτι μου δεν πιάνει ενώ το dect φτάνει τα 25μ και μπορείς να μιλάς και από διπλανά σπίτια. Αν υπάρχει ενδιάμεσο δωμάτιο μεταξύ βάσης-ακουστικού δεν νομίζω να πιάνει.
kakavia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Αν υπάρχει ενδιάμεσο δωμάτιο μεταξύ βάσης-ακουστικού δεν νομίζω να πιάνει. Χμμμμ, με προβληματίζεις. Εχτές αγόρασα μια προπληρωμένη κάρτα για να κάνω εγγραφή στο voipbuster. Λέω, δεν δοκιμάζω μια κλήση να δω τι γίνεται πριν πληρώσω. Δράμα η κατάσταση. Μου έκλεινε την γραμμά και όταν έπιανα η καθυστέρηση και η ποιότητα ήταν απαράδεκτη. Τώρα, τι κάνουμε?
Dark-Shadow Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Re pedia epidi den exo katalavei ginete na milame free me to voipbuster??? Gia eksigiste mou na katalavo!!!
nontasg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Re pedia epidi den exo katalavei ginete na milame free me to voipbuster??? Gia eksigiste mou na katalavo!!! Ναι γίνεται.Απλά πρέπει πρώτα να βάλεις credits στο account σου και μετά θα μπορείς να κάνεις δωρεάν κλήσεις προς οποιοδήποτε σταθερό εντός Ελλάδος,αρκεί βέβαια να παίρνεις μέσω του προγράμματος.Κοίτα κι εδώ : http://www.voipbuster.com . Πιστεύω ότι αν ψάξεις λίγο θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς...
Dark-Shadow Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Kai pos mporo na valo credits??? Yparxei kana magazi sti nelada pou na poulaie porpliromenes kartes???
mikaha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Kai pos mporo na valo credits??? Yparxei kana magazi sti nelada pou na poulaie porpliromenes kartes??? Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις credits για να μιλάς. Με ένα απλό registration, θα έχεις 300 λεπτά ομιλίας κάθε βδομάδα και μπορείς να καλείς δωρεάν αστικά και υπεραστικά τηλέφωνα.
Dark-Shadow Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Po re pedes tora me porosate kai auto tha isxiei gia poso kero???
parisb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Loipon paidia, eimai neos sta voip kai exw thn ekshs erwthsh: Evala to voip buster kai xrhsimopoihsa thn yphresia pou prwta kalei ton diko mou arithmo kai milaw me to stathero me opoion arithmo thelw. Den exw valei credits sto programma. Poso mporw na milhsw etsi? Pws kai poso xreonwmai?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.