MoUCLAs Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Κατι δεν παει καλα ή μου φαίνεται? Πριν καμια ωρα στα rates ελεγε free.. τώρα εχει 1ct/min.. μας δουλευουν???
GIORGARAS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 όντως πολύ περίεργο αλλά έκανα δοκιμαστική κλήση και δεν με χρέωσε. Δεν ξέρω τι γίνεται δεν πιστέυω να βάλουν χρέωση...
MoUCLAs Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 και επισης.. πολυ τσαμπουκαλιστικο ειναι το γεγονος οτι δεν σε αφηνει να βαλεις κατω απο 10ευρω? ή φταιει η Opera σε αυτο??
GIORGARAS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 ένας γνωστός μου, μου είπε ότι έβαλε 5 ευρώ αλλά δεν ξέρω πόσο παλιότερα το είχε κάνει, μην τυχόν τότε δεχόταν από 5 ευρώ και άνω. Επίσης όταν λέει 10 ευρώ, με το φπα πάει 11.6. Τόσα έβαλα εγώ.
polidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 ένας γνωστός μου' date=' μου είπε ότι έβαλε 5 ευρώ αλλά δεν ξέρω πόσο παλιότερα το είχε κάνει, μην τυχόν τότε δεχόταν από 5 ευρώ και άνω. Επίσης όταν λέει 10 ευρώ, με το φπα πάει 11.6. Τόσα έβαλα εγώ.[/quote'] Pane afta file mou stin arxi itane to talero tora mono pano apo 10?. Alla endaxei den nomizo na einai megalo to poso gia ena trimino. Opos kai na exei tha to katanaloseis se kinita epita an sou mini sto xeri. Ara den trexei tipota. Vele eki to dekaraki na exeis eisixo to kefalaki.xaxaxaxaxaxa!!!!
MoUCLAs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μας δουλευουν τελικα.. εκανα τηλ... και μου ελεγε οτι η κληση ειναι δωρεαν.. και πηγα και στον λογαριασμο και δεν ειδα καμια αλλαγη.. Καμια voip συσκευη συμβατη με το voipbuster?
mikaha Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μας δουλευουν τελικα.. εκανα τηλ... και μου ελεγε οτι η κληση ειναι δωρεαν.. και πηγα και στον λογαριασμο και δεν ειδα καμια αλλαγη.. Καμια voip συσκευη συμβατη με το voipbuster? Διάβασε το προηγούμενο μου post και θα καταλάβεις. Παρήγγειλα χθες το ONEVOIP Fantasy View Wireless από πλαίσιο. Άκουσα 2-3 καλές γνώμες και πιστεύω να αξίζει τα λεφτά του.
nontasg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 To voipbuster ανακοίνωσε νέα πολιτική. Από εδώ και στο εξής όταν περάσουν οι 120 μέρες δεν θα χάνεις τα λεφτά που έχεις στο λογαριασμό σου' date=' απλά μετά τις 120 μέρες θα σε χρεώνει για τα τηλεφωνήματα ανάλογα με το προορισμό π.χ. Ελλάδα 1ct/λεπτόΕπίσης από την άλλη εβδομάδα όταν θα βάζεις λεφτά στο λογαριασμό σου ενώ έχεις ακόμα περιθώριο ημερών μέχρι να λήξει, θα σου προστίθενται οι 120 μέρες. π.χ βάζω λεφτά σήμερα ενώ έχω άλλες 15 μέρες για να συμπληρώσω τις 120, αυτόματα γίνονται 135 οι μέρες δωρεάν τηλεφωνημάτων https://www.voipbuster.com/forum/viewtopic.php?t=7459[/quote'] ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!! :-D :-D :-D Επιτέλους!!!!Δεν μπορείς να φανταστείς φίλε πώς περίμενα μια τέτοια κίνηση από το voipbuster.....Μου έφτιαξες τη μέρα........
likoyrgos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μια ερώτηση ίσως χαζή! Χρησιμοποιώ το voipbuster.Θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιώ το πρόγραμμα σε PDA έτσι ώστε να παίρνω τηλ από αυτό.Αν όχι γίνεται με κάποια άλλη εταιρεία?
polidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μια ερώτηση ίσως χαζή!Χρησιμοποιώ το voipbuster.Θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιώ το πρόγραμμα σε PDA έτσι ώστε να παίρνω τηλ από αυτό.Αν όχι γίνεται με κάποια άλλη εταιρεία? Poli kali erotisi. Kai mena tha me endieferne oxi mono se PDA alla kai apo kinito na to xrisimopoio me kapio katalilo programa fandazome. Kapios kapote mou ipe oti xrisimopiouse to Skype apo to kinito tou(Nokia 6600 an den kano lathos) Alla den ton rotisa pos to kanei afto. Leo isos na ginete kati kai me to Voipbuster.
dawsongr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Φίλε likoyrgo, γίνεται να χρησιμοποίησεις το voipbuster στο pda. Θα κατεβάσεις το sjphone για pocket pc και θα πας options,new profile,sipproxy και ρυθμίσεις proxy domain:sip1.voipbuster.com:5060 και user domain:sip.voipbuster.com.Επίσης stun:stun.voipbuster.com:3478. Εμένα με αυτές τις ρυθμίσεις μου λειτουργεί. Ελπίζω να βοήθησα.
likoyrgos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Thanks! Θα δοκιμάσω και θα σας πώ εντυπώσεις!
ALR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Φίλε likoyrgo' date='γίνεται να χρησιμοποίησεις το voipbuster στο pda. Θα κατεβάσεις το sjphone για pocket pc και θα πας options,new profile,sipproxy και ρυθμίσεις proxy domain:sip1.voipbuster.com:5060 και user domain:sip.voipbuster.com.Επίσης stun:stun.voipbuster.com:3478. Εμένα με αυτές τις ρυθμίσεις μου λειτουργεί. Ελπίζω να βοήθησα.[/quote'] Με την παρατήρηση, ότι για να δουλέψει χρειάζεται 1) το pda να διαθέτει wifi και 2) να είσαι συνδεδεμένος σε κάποιο wireless δίκτυο, είτε αυτό είναι τοπικό είτε όχι.
dawsongr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Με την παρατήρηση, ότι για να δουλέψει χρειάζεται 1) το pda να διαθέτει wifi και 2) να είσαι συνδεδεμένος σε κάποιο wireless δίκτυο, είτε αυτό είναι τοπικό είτε όχι. Δίκιο έχεις ALR, απλά το θεώρησα αυτονόητο ότι πρέπει να βλέπεις με κάποιο τρόπο internet, αλλιώς δεν έχει νόημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.