geo909 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Afto file mou einai ena akoma site apo ta pola pou yparxoune tis eterias pou exei to Voipbuster. Οποτε, φαντάζομαι, για Ελλαδα-Ελλάδα είναι διπλή η χρέωση, όπως το web activated calls της voipbuster, έτσι? Κατι άλλο, ποιός ο λόγος να βγάζει η FINAREA πολλά voip-κατι, αντι μόνο ένα? (και για τα ΑΤΑ... τίποτα.. κανείς...)
nontasg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 (και για τα ΑΤΑ... τίποτα.. κανείς...) Για ΑΤΑ ψάξε σε κανά ξένο forum όπως στου voipbuster...Κάτι μπορεί να βρεις εκεί...Εγώ αν ήξερα θα σου λεγα,αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου...:-|
nontasg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά με την 384K που έχω,όταν μιλάω μέσω voipbuster έχοντας κάνει κλήση σε σταθερό τηλέφωνο ο άλλος με ακούει κανονικά,ενώ εγώ καθόλου...Επίσης μετά από μισό λεπτό περίπου τερματίζεται η κλήση και αποσυνδέεται το πρόγραμμα...Τι να φταίει άραγε???:evil: :evil:
mrFrodo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 emmmmm exeis plirwsei fantazomai gia na exeis dwrean kliseis etsi? Sto miso lepto se kobei sto trial.
iccon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Gia ATA des to LINKSYS VOIP ADAPTER WITH 1FXO/1FXS SPA3000 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807016 To theorw korifeo! i to LINKSYS PAP2 VOIP ADAPTER 2FXS http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615047 me diafores to ena apo to alo.
nontasg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 emmmmm exeis plirwsei fantazomai gia na exeis dwrean kliseis etsi?Sto miso lepto se kobei sto trial. Και βέβαια έχω πληρώσει!!!:evil: :evil:
kakavia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Επειδή τα έχω μπλέξει λίγο, μήπως μπορειτε να με βοηθήσετε? 1. Τι πληρώνω στο voipbuster (σαν αρχή)? 2. Τα 3 cent είναι και για κλήσεις από το pc? 3. Με web calls (που βάζουμε δύο αριθμούς) πληρώνουμε 3+3 cent? 4. Μπορώ να χρησιμοποιήσω usb τηλέφωνο (όχι sip)? 5. Σε χρεώσεις ποιο είναι καλύτερο, skype, voipbuster,jajah, κάποιο άλλο? 6. Από ποιότητα ήχου μάλλον δεν θα βγάλω άκρη μιας και παίζει ρόλο το δίκτυο (οτε-adsl).
chvet Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Λοιπόν στο voibuster πληρώνεις με την πιστωτική σου 5-10€ και αγοράζεις χρόνο το οποίο έχεις ένα ορισμένο χρονικό διάστημα για να το ξοδέψεις. Το χρόνο που απομένει στον λέει το ίδιο το πρόγραμμα. 2. Εάν καλείς τις χώρες που είναι free call δεν ξοδεύεις ούτε 1 cent. 3. Εάν καλέσεις με call back θα σου πάρει μόνο 3cent, βάζεις τον αριθμό του σπιτιού σου στο call back και μετά από κάτω καλείς τον αριθμό που θέλεις, σε 1-2 δευτερόλεπτα θα χτυπήσει το τηλέφωνο του σπιτιού, περιμένεις λίγο μέχρι να σηκώσουν εκεί που καλείς και μιλάς. 4. Δεν έχω χρησιμοποιήσει, αλλά νομίζω ναι. 5. voibuster 6. Όλες τα ίδια Σκα..... είναι. Που και που μιλάς άνετα και άλλες ώρες έχει καθυστέρησει ήχου. Είναι 100% θέμα σύνδεσης, Αμερική π.χ δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, αλλά Ελλάδα έχω ακούσει για πολλά προβλήματα.
kakavia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Ευχαριστώ chvet για τις απαντήσεις. Με τα 10€ έχεις τα 300λεπτά για 4 μήνες και μετά κάνεις ανανέωση?
ALR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Ευχαριστώ chvet για τις απαντήσεις.Με τα 10? έχεις τα 300λεπτά για 4 μήνες και μετά κάνεις ανανέωση? Ναί! Αυτό εκανα κι εγώ. Θυμήσου ότι έχεις 300 λεπτά κάθε εβδομάδα όταν καλείς από το pc σου. Όταν καλείς μέσω web activated calls , ο χρόνος κυλά στο διπλάσιο , άρα έχεις 150 λεπτά/την εβδομάδα στην διάθεση σου. Αν ξεπεράσεις τον χρόν αυτό , τότε αρχίζει κανονικά η χρέωση ανά λεπτό, για αυτό θέλει λίγη προσοχή.
kakavia Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Ναι, αυτό το κατάλαβα με τα 150. Με web activated είναι 3+3 cent η κλήση? Τα λεφτά που βάζεις στην αρχή πόσο είναι ακριβώς, ξέρει κανείς? Είναι 10€, με ή χωρίς ΦΠΑ?
ALR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Ναι' date=' αυτό το κατάλαβα με τα 150.Με web activated είναι 3+3 cent η κλήση? Τα λεφτά που βάζεις στην αρχή πόσο είναι ακριβώς, ξέρει κανείς? Είναι 10?, με ή χωρίς ΦΠΑ?[/quote'] Όχι είναι 3 cent και μόνο. Τα λεφτά που βάζεις στην αρχή είναι 11.60 ακριβώς γιατί είναι και 16% φόρος.
kakavia Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εχτές δοκίμασα ένα τηλέφωνο-usb , το usrobotics 9600 , και έκανα κάποιες κλήσεις. Μπορώ να πω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός από μία φορά που για λίγο είχα διακοπές. Τα τηλεφωνήματα έγιναν από τις 20.00 μέχρι τις 22.00 με 512 ADSL 4νετ. Έπαιξα με το skype περισότερο και κανα 2 free με το voipbuster. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν υπάρχει usb τηλέφωνο για το voipbuster όπως υπάρχει το usrobotics για το skype? Εννοώ να έχει την λειτουργία dial από το τηλέφωνο και όχι απλά να συνομιλείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.