Erwdios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Όταν πας να καλέσεις στο βγάζει... Άκυρο το προηγούμενο post. Έχεις δίκαιο, χρεώνει και εδώ, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να βρώ που το γράφει. Start,Contact,Active?Σε ποιό σημείο?
nontasg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Άκυρο το προηγούμενο post. Έχεις δίκαιο, χρεώνει και εδώ, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να βρώ που το γράφει. Start,Contact,Active?Σε ποιό σημείο? Άστο είναι μπέρδεμα,μην το ψάχνεις...Για χαζούς τους έχεις να μη σε χρεώνουν με το direct callback??Είναι κάτι μαφίες αυτοί...:evil: :evil:
ALR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Κοιτάξτε είναι 3cent η κλήση. Πάλι είναι πολύ φτηνότερο από τον ΟΤΕ και τους εναλλακτικούς αλλά το κακό είναι ότι βλέπουμε το δωρεάν να εξελίσεται με γοργούς ρυθμούς σε πάγιο.
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Κοιτάξτε είναι 3cent η κλήση. Πάλι είναι πολύ φτηνότερο από τον ΟΤΕ και τους εναλλακτικούς αλλά το κακό είναι ότι βλέπουμε το δωρεάν να εξελίσεται με γοργούς ρυθμούς σε πάγιο. Άν το δωρεάν εξελιχθεί σε πάγιο με την υπάρχουσα ποιότητα δεν το βλέπω να τραβάει. Γιατί τόσο καιρό, έλεγα: έλα μωρέ τσάμπα είναι,οπότε μην θέλουμε και ποιότητα. Τώρα όμως που άρχισε να πληρώνεται η εταιρεία χρειάζεται και αναβάθμιση της υπηρεσίας. Βέβαια δεν ξέρω αν φταίει η υπηρεσία ή το σύνδρομο των πακέτων που έχει καταλάβει τις ελληνικές γραμμές, αλλά ένα είναι το σίγουρο: Όποιος πληρώνει έχει κι απαιτήσεις, οπότε όποιος με καλύψει (προσωπικά μιλάω πάντα) αυτός και θα μου τα πάρει!
nontasg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Άν το δωρεάν εξελιχθεί σε πάγιο με την υπάρχουσα ποιότητα δεν το βλέπω να τραβάει. Γιατί τόσο καιρό, έλεγα: έλα μωρέ τσάμπα είναι,οπότε μην θέλουμε και ποιότητα. Τώρα όμως που άρχισε να πληρώνεται η εταιρεία χρειάζεται και αναβάθμιση της υπηρεσίας. Βέβαια δεν ξέρω αν φταίει η υπηρεσία ή το σύνδρομο των πακέτων που έχει καταλάβει τις ελληνικές γραμμές, αλλά ένα είναι το σίγουρο: Όποιος πληρώνει έχει κι απαιτήσεις, οπότε όποιος με καλύψει (προσωπικά μιλάω πάντα) αυτός και θα μου τα πάρει! Εγώ με 384Κ έχω μεγάλη καθυστέρηση στις κλήσεις μέσω του voipbuster...:evil: :evil: Με τις web activated calls μια χαρά,αλλά τώρα που μπήκε η χρέωση...:evil: Και προς το παρόν αντέχεται με 3 cents ανα κλήση,αλλά το βλέπω σιγα σιγά να αυξάνεται...:evil: :evil:
geo909 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Σιγα-σιγα μπαινουν και πάγια, όμως δεν προκειται να ακριβύνουν δραματικα οι ταρίφες, δεδομένου οτι σε πολλές άλλες χώρες οι χρεώσεις απ'τους αντίστοιχους ΟΤΕ είναι ηδη πολύ χαμηλές. Και όταν λέμε πολύ χαμηλές, σε πολλές χώρες είναι φθηνότερα κι απ'το skype, ακόμα και το να κάνεις κάποια διεθνή τηλεφωνήματα. Οπότε πρέπει να έχει σοβάρο λόγο (= να είναι σημαντικά φθηνότερα) ο ευρωπάιος... συμπολίτης μας ωστε να προτιμήσει να κάθεται και να συνδέει ακουστικά και μικρόφωνα στο PC του, απ'το να σηκώσει απλώς το τηλέφωνο! Όσο και ν'ανέβουν οι ταρίφες, θα είναι πάρα-πάρα πολύ φθηνότερες απ'αυτές του ΟΤΕ. Και όταν πιά το DSL διαδοθεί περισσότερο, αναγκαστικά θα πέφτουν και οι χρεώσεις, αλλιώς όλοι θα τη βγάζουν με voip,jajah κλπ. Το μέλλον της τηλεφωνίας πιθανώς να μην είναι φθηνή τηλεφωνία μέσω internet, άλλα φθηνή τηλεφωνία για να μη προτιμήσει ο καταναλωτής τη τηλεφωνία μέσω internet! (Αισιοδοξία ο άτιμος, ε?!)
nontasg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Το μέλλον της τηλεφωνίας πιθανώς να μην είναι φθηνή τηλεφωνία μέσω internet' date=' άλλα φθηνή τηλεφωνία για να μη προτιμήσει ο καταναλωτής τη τηλεφωνία μέσω internet!(Αισιοδοξία ο άτιμος, ε?!)[/quote'] Εγώ πάντως το βρίσκω πολύ λογικό και πιθανό αυτό που λες ...
geo909 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Να ρωτήσω και κάτι? Γι'αυτα τα μαραφέτια τα ΑΤΑ (Analog Telephony Adapter), τι γνωρίζετε? Ίσως έχει ήδη ερωτηθει πιο πρίν, συγγνώμη, όμως το θέμα έχει γίνει λίγο χαώδες και κουράστικα να ψάχνω. Απ'οτι κατάλαβα μπορουμε να χρησιμοποιούμε το κάθε(?) πρόγραμμα τύπου voipbuster μέσω του αναλογικού μας τηλεφώνου.Ακόμα και με κλειστό υπολογιστή?! Τα έχετε χρησιμοποιήσει αυτά καθόλου; Η ποιότητα ήχου είναι όπως όταν μιλάμε με τα προγράμματα μεσω δικτύου? Εαν το θέμα εχει ήδη συζητηθεί, μην κάνετε το κόπο να απαντήσετε, απλώς δώστε μου το νούμερο του post απ'οπου αρχίζει περίπου η σχετική συζήτηση.Ευχαριστώ!
polidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Σιγα-σιγα μπαινουν και πάγια' date=' όμως δεν προκειται να ακριβύνουν δραματικα οι ταρίφες, δεδομένου οτι σε πολλές άλλες χώρες οι χρεώσεις απ'τους αντίστοιχους ΟΤΕ είναι ηδη πολύ χαμηλές. Και όταν λέμε πολύ χαμηλές, σε πολλές χώρες είναι φθηνότερα κι απ'το skype, ακόμα και το να κάνεις κάποια διεθνή τηλεφωνήματα. Οπότε πρέπει να έχει σοβάρο λόγο (= να είναι σημαντικά φθηνότερα) ο ευρωπάιος... συμπολίτης μας ωστε να προτιμήσει να κάθεται και να συνδέει ακουστικά και μικρόφωνα στο PC του, απ'το να σηκώσει απλώς το τηλέφωνο! Όσο και ν'ανέβουν οι ταρίφες, θα είναι πάρα-πάρα πολύ φθηνότερες απ'αυτές του ΟΤΕ. Και όταν πιά το DSL διαδοθεί περισσότερο, αναγκαστικά θα πέφτουν και οι χρεώσεις, αλλιώς όλοι θα τη βγάζουν με voip,jajah κλπ.Το μέλλον της τηλεφωνίας πιθανώς να μην είναι φθηνή τηλεφωνία μέσω internet, άλλα φθηνή τηλεφωνία για να μη προτιμήσει ο καταναλωτής τη τηλεφωνία μέσω internet! (Αισιοδοξία ο άτιμος, ε?!)[/quote'] Etsi einai pragmati. Apo oti xero sto exoteriko se merikes xores kanondas mia sindesi DSL perneis aftomata kai paketo apo tin eteria gia ena xrono dorean(Dorean etsi to enoo afto)kliseis se stathera opou kai na pareis se opia poli thes kai na milas me tis ores. Alla yparxoune kai ypopaketa diladi oi legomenes Flat tarifes. Plironeis ena pageio to mina(P.X 9,99?)kai milas oso thes akoma kai exoteriko an ypostirizese apo to paketo. Etsi tha einai to melon siga siga ola tha ginoune flat.Kai oti paketo sinferi se kapion ekino tha kanei.
geo909 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Όντως, έτσι είναι. Και στην Ευρώπη εχουν αρχίσει αυτά τα ωραία: στη Γαλλία, με 75 ευρώ το μήνα έχεις DSL (πόσα δε ξέρω, αλλα σε Mbps παντα), και δωρεάν τηλεφωνα σταθερά, κινητά, ακόμα και διεθνή, χωρίς όρια κλπ.Μπορείς να καλείς τη κοπέλα σου, στα νησιά Κούκ, στο κινητό της 24/24, 7/7 δωρεάν! Προς τα κει πάει το πράγμα. Αντε και στα δικά μας! Με τα ΑΤΑ τίποτα, κανείς; (Και κάτι προσωπικό, polidis, γιατί γράφεις με greeklish?! Είναι κάπως κουραστικά όταν θέλει να διαβάσει κανείς πολλά posts..)
nontasg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Όντως' date=' έτσι είναι. Και στην Ευρώπη εχουν αρχίσει αυτά τα ωραία:στη Γαλλία, με 75 ευρώ το μήνα έχεις DSL (πόσα δε ξέρω, αλλα σε Mbps παντα), και δωρεάν τηλεφωνα σταθερά, κινητά, ακόμα και διεθνή, χωρίς όρια κλπ.Μπορείς να καλείς τη κοπέλα σου, στα νησιά Κούκ, στο κινητό της 24/24, 7/7 δωρεάν! Προς τα κει πάει το πράγμα. Αντε και στα δικά μας! [/quote'] Φοβάμαι ότι θα αργήσουμε εμείς να τα δούμε αυτά... :cry:
geo909 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Για τσεκάρετε και το: http://www.webcalldirect.com/ Είναι σαν το jajah αλλα πιο φτηνό για την Ελλάδα (1.16 Ct/min) και δωρεάν για πολλές άλλες χώρες. Όμως δε το'χω χρησιμοποιήσει και δε ξέρω ακόμα αν παίζουν διπλές χρεωσεις (οπως το web activated calls της voipbuster) για Ελλάδα-Ελλάδα, που δεν είναι απο τις "free" χώρες.. Και πάλι νομίζω οτι βγαίνει πιο φτηνά. Κατα τ'αλλα, ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΑ θα μου πει κανείς τίποτα?!
polidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 (Και κάτι προσωπικό' date=' polidis, γιατί γράφεις με greeklish?! Είναι κάπως κουραστικά όταν θέλει να διαβάσει κανείς πολλά posts..)[/quote'] Poli apla file mou den exo ellinika sto pc tis doulias mou kai etsi anagastika grafo greeklish.Alla mou einai kai pio efkolo giati grafo pio grigora(O xronos einai xrima)
polidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Για τσεκάρετε και το:http://www.webcalldirect.com/ Είναι σαν το jajah αλλα πιο φτηνό για την Ελλάδα (1.16 Ct/min) και δωρεάν για πολλές άλλες χώρες. Όμως δε το'χω χρησιμοποιήσει και δε ξέρω ακόμα αν παίζουν διπλές χρεωσεις (οπως το web activated calls της voipbuster) για Ελλάδα-Ελλάδα' date=' που δεν είναι απο τις "free" χώρες.. Και πάλι νομίζω οτι βγαίνει πιο φτηνά. Κατα τ'αλλα, ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΑ θα μου πει κανείς τίποτα?![/quote'] Afto file mou einai ena akoma site apo ta pola pou yparxoune tis eterias pou exei to Voipbuster.
cybereddie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 ερωτηση κρίσεως, πιο τηλέφωνο VOIP δουλεύει καλύτερα μετο voipbuster? εχει κανενάς να προτείνει κάτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.