Erwdios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Φίλε Polidi, μάλλον μετά απο τόσα posts, ακόμα δεν έκανα σαφές τον λόγο για τον οποίο έχω παράπονα απο το Voipbuster. Είναι οι τακτικές που χρησιμοποιεί και όχι τα 3 c που με ενόχλησαν. Και όντως κάποια φράγκα έχω γλυτώσει, ειδικά κάτι υπεραστικά πρός Αθήνα, αλλά προφανώς δεν κάνουμε την ίδια χρήση. Αυτό ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι εσύ ίσως έχεις καλή ποιότητα και μπορείς να μιλάς με τις ώρες, ενώ εγώ έχω πρόβλημα με την ποιότητα κι επειδή χρειάζεται να φωνάζω για να μ' ακούσει ο συνομιλητής μου, εκνευρίζομαι και το κλείνω. Και, ναί, συνμφωνώ μαζί σου, κάποτε πρέπει να πληρώσουμε κιόλας. Αλλά αυτά που πρέπει (όχι τα καπέλα του ΟΤΕ και τις βλέψεις κάθε εταιρείας να αυξήσει τα κέρδη της έκ του μηδενός!) και με την καλύτερη ποιότητα, τόσο απο απόψεως ποιότητας, όσο και υπηρεσιών! Εγώ θα συνεχίσω να παρακολουθώ τις εξελίξεις στενά και σε 3 μήνες που τελειώνει η συνδρομή μου πρός το VB, τότε θα προβληματιστώ για το πως θα συνεχίσω. Τέλος να τονίσω, ότι η χρέωση πρέπει να αναφέρεται στην κεντρική σελίδα, ώστε να ενημερώνεται ο πελάτης ξεκάθαρα για το τι πρόκειται να πληρώσει. Τι να το κάνω εγώ, άν πρώτα εγγραφώ και μετά μου βγάλει χρέωση 3 c per connection? Η λογική του δεν έχω δεί να κάνει καμία χρέωση, χωρίς να το γράφει είναι λίγο τετράγωνη, δεν νομίζετε?
nontasg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Εγώ πάντως με 384Κ ΟΤΕΝΕΤ έχω πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην επιστροφή της φωνής στις απευθείας κλήσεις μέσω του voipbuster και μου την έχει σπάσει...:evil: :evil: Γι'άυτό με είχαν βολέψει πολύ οι web activated calls,αλλά τώρα...:evil: :evil: Και να πεις ότι μίλαγα πολύ....Γύρω στις 1-2 ώρες την εβδομάδα και σε σπάνιες περιπτώσεις... :( Εσύ φίλε erwdie πόσο μεγάλη καθυστέρηση έχεις και με τι γραμμή??
polidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Φίλε Polidi' date=' μάλλον μετά απο τόσα posts, ακόμα δεν έκανα σαφές τον λόγο για τον οποίο έχω παράπονα απο το Voipbuster. Είναι οι τακτικές που χρησιμοποιεί και όχι τα 3 c που με ενόχλησαν. Και όντως κάποια φράγκα έχω γλυτώσει, ειδικά κάτι υπεραστικά πρός Αθήνα, αλλά προφανώς δεν κάνουμε την ίδια χρήση. Αυτό ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι εσύ ίσως έχεις καλή ποιότητα και μπορείς να μιλάς με τις ώρες, ενώ εγώ έχω πρόβλημα με την ποιότητα κι επειδή χρειάζεται να φωνάζω για να μ' ακούσει ο συνομιλητής μου, εκνευρίζομαι και το κλείνω. Και, ναί, συνμφωνώ μαζί σου, κάποτε πρέπει να πληρώσουμε κιόλας. Αλλά αυτά που πρέπει (όχι τα καπέλα του ΟΤΕ και τις βλέψεις κάθε εταιρείας να αυξήσει τα κέρδη της έκ του μηδενός!) και με την καλύτερη ποιότητα, τόσο απο απόψεως ποιότητας, όσο και υπηρεσιών! Εγώ θα συνεχίσω να παρακολουθώ τις εξελίξεις στενά και σε 3 μήνες που τελειώνει η συνδρομή μου πρός το VB, τότε θα προβληματιστώ για το πως θα συνεχίσω.Τέλος να τονίσω, ότι η χρέωση πρέπει να αναφέρεται στην κεντρική σελίδα, ώστε να ενημερώνεται ο πελάτης ξεκάθαρα για το τι πρόκειται να πληρώσει. Τι να το κάνω εγώ, άν πρώτα εγγραφώ και μετά μου βγάλει χρέωση 3 c per connection? Η λογική του δεν έχω δεί να κάνει καμία χρέωση, χωρίς να το γράφει είναι λίγο τετράγωνη, δεν νομίζετε?[/quote'] koita na deis. H aiteria den desmevete na se proidopioisi apo prin gia tis xreoseis pou tha kanei sto melon. Afou egines melos kai me to proto Login desmeftikes apodextikes tous orous tsekarondas ekino to koutaki(Mporouses na tin kaneis na patiseis NO) me ta AGB(Alithia tous diavases?). Em tora endaxi oi perisoteroi den theloume na feri kai ales xreoseis(Alla tha erthoun arga i grigora). Ego na sou po gia mena exo 5 Voip eteries kai i kathe mia exei ta dika tis provlimata. Genika apo piotita ime Ok me Dsl 512 kai epidi logo doulias tilefono pio poli eksoteriko alla kai para polla yperastika exo glitosi pola franga file mou. E!! endaxei kamia fora anagazome na kano tin palavi kai na leo oti pairno apo kinito kai den exo kalo sima exo diakopes etc....etc...etc... Xeris ti einai apo ki pou se xezoumare o Ote me ta 250arika kai ta 350arika na dineis to poli 40? sto 5mino? Telos makari afti h eteria na mini etsi h to poli na arxisi tis Flat opos to provlepo kai na imaste oloi efxaristimenoi Telos na sou po oti ime kai psagmenos me to thema apo tote pou ginane afta me ta Voip kai malista epsaxa kai tin eteria pou exei ola afta ta Vbuster , SparVoip , SIPDiscount , VoIPCheap , Voipstunt etc...etc Arki na sou po oti apo piso apo aftin tin eteria krivete Germanikos kolosos paroxis internet kai tilefonias sto kratidio NRW tis Germanias me ekatomiria sindromites kai akoma polaplasia ekatomiria tora me to Voip. Katalaves tora otan sou milousa gia marketing? Mono enas kolosos mpori na feri mia eteria edo pou tin efere kai malista se mono merikous mines.Apo moni tis afti i eteria den tha pigene oute 1 mina. Kai apo tora kai sto ekseis arxizoune ta diskola kai gia ftous kai gia mas.Alla pio poli gia ftous dioti gia mas yparxei i lisi tis katsikas gia alou. Katalaves tora?
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Εγώ πάντως με 384Κ ΟΤΕΝΕΤ έχω πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην επιστροφή της φωνής στις απευθείας κλήσεις μέσω του voipbuster και μου την έχει σπάσει...:evil: :evil: Γι'άυτό με είχαν βολέψει πολύ οι web activated calls' date='αλλά τώρα...:evil: :evil: Και να πεις ότι μίλαγα πολύ....Γύρω στις 1-2 ώρες την εβδομάδα και σε σπάνιες περιπτώσεις... :( Εσύ φίλε erwdie πόσο μεγάλη καθυστέρηση έχεις και με τι γραμμή??[/quote'] Εγώ έχω μία tellas 512 και η καθυστέρηση που έχω είναι ελάχιστη. Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι εγώ ακούω τους άλλους καμπάνα, ενώ οι άλλοι με ακούν σαν να ψιθυρίζω κι εγώ αναγκάζομαι να φωνάζω. Το voipbuster το χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο για να μιλάω με την κοπέλα μου στην Αθήνα και αυτό γίνεται κατά βάση τις βραδινές ώρες. Λόγω του γεγονότος, ότι μένω με τους γονείς μου, δεν μπορώ να φωνάζω, οπότε καταλαβαίνεις, ότι η βασική του χρήση πάει στράφι. Τώρα, απο κεί και πέρα η Tellas μου δίνει και 4 ώρες αστικές, οπότε απο τοπικά τηλεφωνήματα είμαι καλυμμένος. Φίλε polidi, δεν αμφέβαλλα ούτε στιγμή ότι είσαι ψαγμένος επί του θέματος, απλώς μπορείς να ρίξεις και μία ματιά και στο forum του voipbuster για να καταλάβεις ότι υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις (πέρα απ'τη δική μου) για τις τακτικές που ακολουθεί η εν λόγω εταιρεία και ήδη κατά τα γραφόμενα κάποιων πελατών ίσως να έχει απώλειες. Οψόμεθα...
jimarass Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Παιδιά με voipdiscount και την υπηρεσία call back μπορείς να καλείς δωρεάν οποιοδήποτε σταθερό στην Ελλάδα με συνδεση από το δικό σου σταθερό.Η χρέωση πρέπει να είναι διπλή αλλά επειδή η Ελλάδα ειναι στις free χώρες δεν πληρώνεις μία ,υποθέτω....
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Παιδιά με voipdiscount και την υπηρεσία call back μπορείς να καλείς δωρεάν οποιοδήποτε σταθερό στην Ελλάδα με συνδεση από το δικό σου σταθερό.Η χρέωση πρέπει να είναι διπλή αλλά επειδή η Ελλάδα ειναι στις free χώρες δεν πληρώνεις μία ,υποθέτω.... Ακριβώς και να υπενθυμίσω ότι έβαλαν αυτήν την υπηρεσία και στο πρόγραμμα που κατεβάζεις στον υπολογιστή...πολύ πρακτικό!
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Ακριβώς και να υπενθυμίσω ότι έβαλαν αυτήν την υπηρεσία και στο πρόγραμμα που κατεβάζεις στον υπολογιστή...πολύ πρακτικό! Όπα, αυτό τώρα το παρατήρησα! Άρα δεν χρειάζεται πλέον να χρεώνεσαι τα 3 c για web activated calls. Χρησιμοποιείς απ'ευθείας το software του υπολογιστή και ξενοιάζεις.
Dragonheart Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Παιδια ξερετε κανενα για δωρεαν κλησεις σε κινητα? Εστω και με καποιο παγιο, δεν με πειραζει.. Υπαρχει κατι τετοιο?
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Παιδια ξερετε κανενα για δωρεαν κλησεις σε κινητα? Εστω και με καποιο παγιο, δεν με πειραζει.. Υπαρχει κατι τετοιο? nope γιατί πάντα υπάρχει το υψηλό κόστος τερματισμού που το παίρνουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας
jimarass Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Όχι πάλι τα χρεώνεσαι το γράφει, connection fee Pou to eides?Den blepo kati.Mporeis na mou doseis to link?
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μόλις καλώ πάντα με το να με καλέσει σπίτι και όχι απευθείας από την ADSL μου, μου γράφει connection fee 3ct
ALR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Ποιο connection fee ρε παίδες; Μήπως έχετε ξεπεράσει το όριο των 300 λεπτών την εβδομάδα; Εμένα γιατί δε μου βγάζει τίποτα; οh, new fruit! Έχετε δίκιο
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Ποιο connection fee ρε παίδες; Μήπως έχετε ξεπεράσει το όριο των 300 λεπτών την εβδομάδα; Εμένα γιατί δε μου βγάζει τίποτα; Κι εμένα με το Direct Callback που υπάρχει στο πρόγραμμα που έχω εγκατεστημένο στο PC μου δεν μου βγάζει καμία χρέωση. Το connection fee εμφανίζεται, όταν προσπαθώ να μιλήσω μέσω του URL που έχει τις web activated calls!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.