Προς το περιεχόμενο

free klhseis mesw net (VoIP) ????

akornelakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει η εξής λύση:Να παίρνουμε τηλέφωνα μέσω του προγράμματος χωρίς να χρησιμοποιούμε web activated calls.Τότε θα είναι δωρεάν,σωστός???Τι να κάνουμε,σε τελική ανάλυση και τα ακουστικά καλά είναι ρε παιδιά.:mrgreen:

Ή ας πάρουμε ένα voip τηλέφωνο.Λύσεις υπάρχουν....Οπότε δεν υπάρχει λόγος για τσακωμούς.Πάντως,για να είμαι δίκαιος,γενικά η πολιτική αυτών των εταιριών είναι να μην είναι για πάντα free.Άν βέβαια κάναμε και μια πιο συνετή χρήση,τότε πιστεύω θα αργούσε περισσότερο να θεσπιστεί χρέωση...Τουλάχιστον τώρα ελπίζω μερικοί χρήστες του voipbuster να σταματήσουν να προσπαθούν να λύσουν το ανατολικό,το κυπριακό και οποιοδήποτε άλλο "καυτό" ζήτημα μέσω του voipbuster......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ' date=' σύμφωνα μ'εσένα πάντα, δεν έχω ιδέα απο marketing, αλλά εσύ βλέπω απο IQ τα πάς μιά χαρά μεγάλε. Φυσικά και θα προτιμήσω μία εταιρεία που μου προσφέρει αυτά τα οποία μου έταξε απ'την αρχή και δεν θα απαιτήσω τίποτα περισσότερο και πολύ περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Για τα ψιλά γράμματα που αναφέρεις, υπηρεσία VoIP αγόρασα, όχι πιστωτική με κυμαινόμενο επιτόκιο(αυτό μου θυμίζει η όλη φάση). Και θα σε παρακαλούσα, άν βρείς στους όρους χρήσης χρέωση για τις επίγειες κλήσεις πρός Ελλάδα να ενημερώσεις τόσο εμένα,όπως και κάθε άλλο αναγνώστη του λοιπού forum. Συγκεκριμένα για την όμοια πορεία των δωρεάν SMS που ακολουθεί το voip το είχα προβλέψει εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=121364&page=24.

Τι με κόφτει έμενα? Ώς πελάτη της voipbuster με παρανοιάζει μεγάλε. Ας μου δώσει πίσω τα φράγκα μου, να πάω να τα χώσω στο JahJah που απ'την αρχή μου λέει την χρέωση και δεν με φέρνει πρό εκπλήξεων! Και τελικά μετά την εξάντληση των credits μου, άν συνεχίσει την ίδια πολιτική της η εν λόγω εταιρεία, φυσικά και θα κοιτάξω για κάτι πιό σταθερό και σίγουρο. Και εμμένω στην αποψή μου, πώς η πρώτη σελίδα είναι παραπλανητική και ακολουθεί τις κλασικές τακτικές του ΟΤΕ, με ψιλά γράμματα κι αδιαφάνεια σ' αυτά που διαφημίζει, άλλα σε βρεφικό στάδιο ακόμα, γιατί τόσο της επιτρέπει το μερίδιο αγοράς το οποίο κατέχει. Αν γιγαντωθεί και αρχίσει δεσμεύσεις με συμβόλαια, εκεί θα φανεί ο πραγματικός χαρακτήρας της εταιρείας και ελπίζω μέχρι τότε να υπάρχει αρκετά μεγάλο εύρος ανταγωνιστών και συνεπώς επιλογών.[/quote']

Kai apo marketing den skampazeis alla kai to IQ sou telika einai asta na pane.

Peftis se katafanestates andifaseis xoris na to thes.

Les----Φυσικά και θα προτιμήσω μία εταιρεία που μου προσφέρει αυτά τα οποία μου έταξε απ'την αρχή και δεν θα απαιτήσω τίποτα περισσότερο και πολύ περισσότερο, τίποτα λιγότερο

Ma file mou i eteria den se etaxe tipota ekanes kapio sinvoleo?ypegrapses kamia synfonia? esy miristikes to tzampe kai ipes na fas ligo kai tora pou glikathikes kai thes kai alo kai sou alazoune ta dedomena vgeneis paraponoumenos.

Les-----Για τα ψιλά γράμματα που αναφέρεις, υπηρεσία VoIP αγόρασα, όχι πιστωτική με κυμαινόμενο επιτόκιο.

Ma filara mou pandou yparxoune psila gramata tin simeron imera ite to thes ite oxi mathe na zeis me afta kai prosexe ta kirios oste meta na min paraponiese.

Diladi tha exeresoume to voipbuster apo to kolpo afto?

Les------Συγκεκριμένα για την όμοια πορεία των δωρεάν SMS που ακολουθεί το voip το είχα προβλέψει εδώ

Oppp!!!! na i andifasi sou afou to provlepses giati den efiges kai perimeneis ti diladi???kai exeis kai parapono kiolas pou xreoni to Vbuster.Prolaveneis na tin kaneis gia ales polities prin ginei poli megalo to kostos.Alla den to vlepo se sinferi kai etsi opos einai aplos prepi na kanoume kai ligo ta parapona mas mpas kai exoume tzampe gia panda.

Les------Τι με κόφτει έμενα? Ώς πελάτη της voipbuster με παρανοιάζει μεγάλε. Ας μου δώσει πίσω τα φράγκα μου, να πάω να τα χώσω στο JahJah που απ'την αρχή

Opopopopop!!!! na kai ali andifasi

Ma to eixes provlepsei!!!!

Eprepe telika na ta doseis sto jahJah(alla den tha sinfoniso me touti ti kinisi sou)

To Vbuster einai akoma free eno eki pou thes na ta xoseis xreonei file mou kai tha se kakofanei.

Telos Les-------φυσικά και θα κοιτάξω για κάτι πιό σταθερό και σίγουρο. Και εμμένω στην αποψή μου, πώς η πρώτη σελίδα είναι παραπλανητική και ακολουθεί τις κλασικές τακτικές του ΟΤΕ, με ψιλά γράμματα κι αδιαφάνεια σ' αυτά που διαφημίζει, άλλα σε βρεφικό στάδιο ακόμα, γιατί τόσο της επιτρέπει το μερίδιο αγοράς το οποίο κατέχει. Αν γιγαντωθεί και αρχίσει δεσμεύσεις με συμβόλαια, εκεί θα φανεί ο πραγματικός χαρακτήρας της εταιρείας και ελπίζω μέχρι τότε να υπάρχει αρκετά μεγάλο εύρος ανταγωνιστών και συνεπώς επιλογών

Em!!! edo einai pou ta skatoses kai edixes pragmatika pos skeftese(Vl.IQ)

File otan kapios exei parapona apo mia eteria tous stelnei mail me ta parapona tou kai tin kanei katsika gia alouuuuuuu!!!!

Tora afto to an gigandothi kai ta sinvolea ti to petaxes re sy.

Den prokite na gini afto pou fandazese dioti o andagonismos edo einai terastios.

Aplos mpori na kanei kamia flat sto melon alla me mikro kostos.

Idi yparxoune flat file mou sto exoteriko me 9,99 to mina.

Oufffff!!!me vgike o patos telika na sou doso na katalaveis ti pezete

Filika panda

Δημοσ.

Ήθελα να'ξερα,τι κάθεστε και τρώγεστε και αναρτάτε τεράστια posts???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αφού ακόμα οι κλήσεις μέσω του προγράμματος είναι δωρεάν...Χρησιμοποιήστε τα ακουστικούλια σας όπως κάνω κι εγώ ή πάρτε ένα voip τηλέφωνο...Δε λέω,μεγάλη ευκολία οι web activated calls,αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας...:-| :-|

Δημοσ.

Les----Φυσικά και θα προτιμήσω μία εταιρεία που μου προσφέρει αυτά τα οποία μου έταξε απ'την αρχή και δεν θα απαιτήσω τίποτα περισσότερο και πολύ περισσότερο' date=' τίποτα λιγότερο

Ma file mou i eteria den se etaxe tipota ekanes kapio sinvoleo?ypegrapses kamia synfonia? esy miristikes to tzampe kai ipes na fas ligo kai tora pou glikathikes kai thes kai alo kai sou alazoune ta dedomena vgeneis paraponoumenos.

Les-----Για τα ψιλά γράμματα που αναφέρεις, υπηρεσία VoIP αγόρασα, όχι πιστωτική με κυμαινόμενο επιτόκιο.

Ma filara mou pandou yparxoune psila gramata tin simeron imera ite to thes ite oxi mathe na zeis me afta kai prosexe ta kirios oste meta na min paraponiese.

Diladi tha exeresoume to voipbuster apo to kolpo afto?

Les------Συγκεκριμένα για την όμοια πορεία των δωρεάν SMS που ακολουθεί το voip το είχα προβλέψει εδώ

Oppp!!!! na i andifasi sou afou to provlepses giati den efiges kai perimeneis ti diladi???kai exeis kai parapono kiolas pou xreoni to Vbuster.Prolaveneis na tin kaneis gia ales polities prin ginei poli megalo to kostos.Alla den to vlepo se sinferi kai etsi opos einai aplos prepi na kanoume kai ligo ta parapona mas mpas kai exoume tzampe gia panda.

Les------Τι με κόφτει έμενα? Ώς πελάτη της voipbuster με παρανοιάζει μεγάλε. Ας μου δώσει πίσω τα φράγκα μου, να πάω να τα χώσω στο JahJah που απ'την αρχή

Eprepe telika na ta doseis sto jahJah(alla den tha sinfoniso me touti ti kinisi sou)

To Vbuster einai akoma free eno eki pou thes na ta xoseis xreonei file mou kai tha se kakofanei.

Telos Les-------φυσικά και θα κοιτάξω για κάτι πιό σταθερό και σίγουρο. Και εμμένω στην αποψή μου, πώς η πρώτη σελίδα είναι παραπλανητική και ακολουθεί τις κλασικές τακτικές του ΟΤΕ, με ψιλά γράμματα κι αδιαφάνεια σ' αυτά που διαφημίζει, άλλα σε βρεφικό στάδιο ακόμα, γιατί τόσο της επιτρέπει το μερίδιο αγοράς το οποίο κατέχει. Αν γιγαντωθεί και αρχίσει δεσμεύσεις με συμβόλαια, εκεί θα φανεί ο πραγματικός χαρακτήρας της εταιρείας και ελπίζω μέχρι τότε να υπάρχει αρκετά μεγάλο εύρος ανταγωνιστών και συνεπώς επιλογών

File otan kapios exei parapona apo mia eteria tous stelnei mail me ta parapona tou kai tin kanei katsika gia alouuuuuuu!!!!

Den prokite na gini afto pou fandazese dioti o andagonismos edo einai terastios.

Idi yparxoune flat file mou sto exoteriko me 9,99 to mina.

Filika panda[/quote']

Milises sofa oug.....Opoiou den tou aresei thn kanei...kai 3 cents einai mono gia to web activated...an den thes yparxei kai h kanonikh klisi pou einai free...Doxa to theo epiloges yparxoun apeires...kai ta sms ta xrewnei 5 cents (fthinotera apo oti voda tim cosmote ....nomizw...)

Δημοσ.
kai ta sms ta xrewnei 5 cents (fthinotera apo oti voda tim cosmote ....nomizw...)

Ακριβώς...Φθηνότερα ακόμα και από την q-telecom που χρεώνει 7 cents το μήνυμα...:twisted: :twisted:

Μόνο που πρέπει να τα γράφεις σε greeklish...:evil:

Δημοσ.

Les----Φυσικά και θα προτιμήσω μία εταιρεία που μου προσφέρει αυτά τα οποία μου έταξε απ'την αρχή και δεν θα απαιτήσω τίποτα περισσότερο και πολύ περισσότερο' date=' τίποτα λιγότερο

Diladi tha exeresoume to voipbuster apo to kolpo afto? [/quote']

Η πρώτη σου αντίφαση καλέ μου φίλε με IQ φρυγανιάς (φιλικά πάντα) είναι το ότι τα ψιλά γράμματα εμπεριέχονται σε συμφωνίες και συμβόλαια. Το ένα δεν μπορεί πλέον να σταθεί στη σύγχρονη αγορά χωρίς τα άλλα. Οπότε και μόνο που έχεις κάνει sign up, έχεις συνάψει ένα ηλεκτρονικό συμβόλαιο με όρους και φυσικά ψιλά γράμματα. Βρές μου όμως εσύ τους όρους και τα ψιλά γράμματα περί της συγκεκριμένης χρεώσεως κι όλα θα είναι OK.

Περιμένω να εξαντλήσω τα φράγκα που έβαλα μέσα και μετά' date=' πούλος στο voipbuster και σ' όποια άλλη παρόμοια υπηρεσία συνάπτει συμβόλαια με αδιάφανους και παραπλανητικούς όρους.

Έπρεπε όντως τελικά να τα χώσω στο JahJah που και καλύτερη ποιότητα προσφέρει και ξέρεις απο την αρχή την πολιτική της εν λόγω εταιρείας. Κάτσε να εξακριβώσω και το κατά πόσο ισχύει ότι οι web activated του jahjah χρεώνουν πρός μία κατεύθυνση και όχι πρός 2 όπως το voipbuster...

Telos Les-------φυσικά και θα κοιτάξω για κάτι πιό σταθερό και σίγουρο. Και εμμένω στην αποψή μου' date=' πώς η πρώτη σελίδα είναι παραπλανητική και ακολουθεί τις κλασικές τακτικές του ΟΤΕ, με ψιλά γράμματα κι αδιαφάνεια σ' αυτά που διαφημίζει, άλλα σε βρεφικό στάδιο ακόμα, γιατί τόσο της επιτρέπει το μερίδιο αγοράς το οποίο κατέχει. Αν γιγαντωθεί και αρχίσει δεσμεύσεις με συμβόλαια, εκεί θα φανεί ο πραγματικός χαρακτήρας της εταιρείας και ελπίζω μέχρι τότε να υπάρχει αρκετά μεγάλο εύρος ανταγωνιστών και συνεπώς επιλογών

Idi yparxoune flat file mou sto exoteriko me 9,99 to mina. [/quote']

Γιατί δεν ρωτάς πρώτα πρίν το ανοίξεις? Για ρίξε μια ματιά εδώ https://www.voipbuster.com/forum/viewtopic.php?t=5949 και σχολίασε μας το πως βλέπεις και τις αντιδράσεις άλλων πελατών, που προφανώς δεν νιώθουν και χαρούμενοι με τις απροειδοποίητες αλλαγές! Δεν είναι μόνο το mail λύση, όταν μάλιστα υπάρχει αμεσότερη!

Filika panda

Επειδή βαρέθηκα την όλη συζήτηση, γιατί μάλλον δεν οδηγεί πουθενά (εξάλλου ούτε εσύ πρόκειται να βγάλεις φράγκα απο voipbuster ούτε εγώ να γλυτώσω φράγκα) το όλο θέμα το αναλύω, γιατί βλέπω ότι η λέξη free έχει γίνει πλέον της μόδας και είτε το προσφέρουμε, είτε όχι, το κοπανάμε για να προσελκύσουμε κόσμο. Δηλαδή εγώ, άν ήμουν ενδιαφερόμενος πελάτης, δεν θα έπρεπε να ξέρω ότι χρεώνει 3 c την κλήση και διπλές τις web activated, άλλα έπρεπε να πληρώσω και μετά να πώ, έλα μωρέ Ok, απ'τον αρχιλήσταρχο ΟΤΕ και τις ομογάλακτες με αυτόν TIM,Cosmote kai Vodafone είμαι καλύτερα, οπότε τι με νοιάζει. Anyway, κρατάω τις απόψεις μου, κρατας τις δικές σου φίλε Δραμινέ κι ο καθένας το συμφέρον του και όλα καλά.

Δημοσ.

Η στάση σου φίλε Erwdie είναι πολύ αντικειμενική και σωστή.Και σε πολλά από αυτά που λες έχεις δίκιο.Και να ξέρεις ότι αν όλοι οι χρήστες του voipbuster έκαναν συνετή χρήση δεν θα είχαν συμβεί αυτά,τουλάχιστον όχι από τώρα...Και δυστυχώς σύντομα θα δούμε χρεώσεις και στα απευθείας τηλέφωνα μέσω του προγράμματος...:evil: :evil: Να ναι καλά οι voip maniacs που φτιάχνουν 4 και 5 λογαριασμούς...

Όπως λέει η παροιμία:μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...:evil: :evil:

Δημοσ.

Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε nonta, άλλα δεν μπορεί να την πληρώνει πάντα ο εκλογικευμένος και συνειδητοποιημένος καταναλωτής για χάρη του #$#$%#$ που θέλει να μιλάει 25 ώρες το 24ωρο. Καλύτερα θα ήταν να ισχύει απο την αρχή το όριο των 20 hrs και να χρεώνονται οι... telephone freaks που θέλουν παραπάνω χρόνο ομιλίας όχι μόνο με 1 c αλλά με αρκετά παραπάνω, καθώς είναι γνωστό ότι τα πάθη πληρώνονται. Τεσπα, το κακό έγινε και δεν αντιστρέφεται. :evil:

Δημοσ.
Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε nonta, άλλα δεν μπορεί να την πληρώνει πάντα ο εκλογικευμένος και συνειδητοποιημένος καταναλωτής για χάρη του #$#$%#$ που θέλει να μιλάει 25 ώρες το 24ωρο. Καλύτερα θα ήταν να ισχύει απο την αρχή το όριο των 20 hrs και να χρεώνονται οι... telephone freaks που θέλουν παραπάνω χρόνο ομιλίας όχι μόνο με 1 c αλλά με αρκετά παραπάνω, καθώς είναι γνωστό ότι τα πάθη πληρώνονται. Τεσπα, το κακό έγινε και δεν αντιστρέφεται. :evil:

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!Όχι να την πληρώνουμε εμείς για χατήρι του κάθε μουρλού που την έχει βρει όλη τη μέρα με ένα τηλέφωνο και ένα pc,λες και είναι ανάπηρος!!!Αυτούς έπρεπε όταν πέρναγαν το όριο των 5 ωρών την εβδομάδα να τους χρεώνουν με ένα ευρώ το λεπτό!!!Άντε μην τα πάρω τώρα γιατί υπάρχουν μερικοί τέτοιοι εδώ μέσα που πριν λίγο καιρό το έπαιζαν και μάγκες.......:evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι η χρέωση είναι μόνο μέσω web activated calls?

αν δηλαδή έχω κάποιο voip τηλεφωνο ΔΕΝ χρεώνομαι τα 3ct??

ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
να ρωτήσω κάτι η χρέωση είναι μόνο μέσω web activated calls?

αν δηλαδή έχω κάποιο voip τηλεφωνο ΔΕΝ χρεώνομαι τα 3ct??

ευχαριστώ πολύ!

Όχι,με voip τηλέφωνο θα είσαι free :-D :-D

Δημοσ.
Όχι το γράφει άλλωστε...Εγώ δεν έχω δει να κάνει καμία χρέωση χωρίς να το γράφει..

Em ade de!!

Pestous ta kai valtous mialo sta kefalia tous.

@Erwdios telika exeis dikio i sizitisi den vgazei pouthena.

Kita to sinferon sou kai trava eki pou exeis pio mikro kostos h kaliteri piotita h kaliteres ypireseis.An kai den to vlepo na koveis stin teliki to Vbuster dioti einai akoma free file mou free eno eki pou thes na pas xreonei.

Alla endaxei apo tin ali sou dino kai dikio gia ta parapona kai tis xreoseis pou apokalise em ti na kanoume min ta theloume ola tzampe.

kapote prepi na plirosoume kiolas

Oso gia fto pou ipes----εξάλλου ούτε εσύ πρόκειται να βγάλεις φράγκα απο voipbuster ούτε εγώ να γλυτώσω φράγκα

Exeis dikio den prokite na vgalo franga ala glitosa para ma para pola(Opos kai esy paaroti les oti den glitoses.Paradexou telika oti exeis kerdos apo to Vbuster kai min kaneis tin palavi).

Exo dosi kati 200ares filara mou asta na pane kai tora eimai me ena 30ari to 5mino.

Telos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...