nontasg Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Στην αναβάθμιση βλέπω και sms..σε σταθερά...τι είναι αυτό? Χμμμ κατάλαβα τη πατάτα...από λάθος μου έχω βάλει στη θέση Mobile - σταθερά.... Πόσο χρεώνει το SMS? άραγε.... ένα τεστ και θα δούμε... ....At this moment you can only send a text message to country codes starting with +1' date=' +3 and +4. Sending a text-message costs 5Ct. and will be settled via your VoipBuster account. Συμφέρει? πόσο το πληρώνετε? γιατι εγώ είναι ζήτημα αν έχω στείλει 2-3...) Πάντως πάντα η Voipbuster Και η συν αυτώ χρεώνε απλά δεν το έλεγε... Ενας φίλος -πρίν 1+ χρόνο- που τόχε ξεσκίσει άπειρες (>20) ώρες με UK μετά άρχισε να τον χρεώνει 1c/m...άρα τα ίδια παίζουν και καλά να κάνουν γιατί έιπαμε ρε παιδιά να μιλήσουμε όχι να λύσουμε τα υπαρξιακά μας από το τηλέφωνο...η στενή επαφή κάνει πάντα καλό...όπως και νάχει....[/quote'] Ρε φίλε,δίκιο έχεις...Υπάρχουν αρκετοί που μιλάνε 5-10 ώρες τη μέρα!!!ΕΛΕΟΣ!!! Όσο συμφέρον κι αν είναι,δεν μπορεί με τίποτα να αντικαταστήσει την στενή επαφή... Η υπερβολή έχει πάντα άσχημα αποτελέσματα.Πχ με την παρατεταμένη χρήση που κάνουν μερικοί,αναγκάζουν την εταιρία του voipbuster να προβεί σε κατάργηση των απεριορίστων δωρεάν κλήσεων και κάποια στιγμή θα τις καταργήσουν εντελώς κιόλας....Και μαζί με αυτούς τους "μανιακούς" του voip θα την πληρώσω εγώ και οποιοσδήποτε άλλος κάνει μια λογική χρήση των δωρεάν κλήσεων....:evil: :evil:
Erwdios Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Πάντως εγώ με μία tellas 512 μπορώ να πώ ότι είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος και με τα 150 min per week. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, είναι ότι στις web activated, ενώ ακούω τον συνομιλητή μου πεντακάθαρα, αυτός με ακούει απο μακρυά και αυτό γίνεται κατά γενική ομολογία σε όσους αριθμούς (Ελλάδα καλώ μόνο) το έχω δοκιμάσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσςω αυτό?Αν ναί ποιός, άν πάλι όχι, μήν είμαστε και πλεονέκτες. Πάντως το 5λεπτό free του Jahjah που είχα δοκιμάσει είχε απίστευτα καλή σύνδεση και απο ποιότητα και απο ήχο,αλλά μπρός στο τσάμπα τι ειναί το Jahjah? Τέλος, φαντάζομαι ότι η διπλή χρέωση ισχύει μόνο για web activated calls και όχι για το προγραμματάκι του voipbuster στο PC. Έτσι δεν είναι?
nontasg Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Πάντως εγώ με μία tellas 512 μπορώ να πώ ότι είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος και με τα 150 min per week. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, είναι ότι στις web activated, ενώ ακούω τον συνομιλητή μου πεντακάθαρα, αυτός με ακούει απο μακρυά και αυτό γίνεται κατά γενική ομολογία σε όσους αριθμούς (Ελλάδα καλώ μόνο) το έχω δοκιμάσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσςω αυτό?Αν ναί ποιός, άν πάλι όχι, μήν είμαστε και πλεονέκτες. Πάντως το 5λεπτό free του Jahjah που είχα δοκιμάσει είχε απίστευτα καλή σύνδεση και απο ποιότητα και απο ήχο,αλλά μπρός στο τσάμπα τι ειναί το Jahjah? Τέλος, φαντάζομαι ότι η διπλή χρέωση ισχύει μόνο για web activated calls και όχι για το προγραμματάκι του voipbuster στο PC. Έτσι δεν είναι? Και εγώ είμαι και με το παραπάνω ικανοποιημένος από τα 150 min per week. :-D Έχω ακούσει για άτομα που έχουν μέχρι και 5 λογαριασμούς στο voipbuster...Δηλαδή αυτοί τι θέλουν,να μιλάνε 300*5=1500 min per week???Ε μην τρελαθούμε κιόλας....Ούτε ο πρόεδρος των Η.Π.Α. δεν μιλάει τόσο πολύ.... :mrgreen: Όσον αφορά αυτό που λες για web activated calls εγώ χρησιμοποιώντας το στο πανεπιστήμιο δεν έχω κανένα πρόβλημα... Και ναι αν κάνεις τις κλήσεις σου μέσα από το προγραμματάκι και όχι web activated calls έχεις 300 min per week.Άρα είναι όλα οκ.;-) ;-)
Kontos_Harry Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Από'τι κατάλαβα οι web activate η με προώθηση τέλος πάντων είναι άσχετη με τα 300 λεπτά η έστω με τα 150...εμένα με χρεώνει αμέσως 3c/κλήση έχουν αρχίσει και ανεβάζουν τον πύχηηηηηηη δεν θάναι αργά που θάναι ίσοι με τον ΟΤΕ.... Το διαπιστώστατε και σεις η μόνο σε μένα παίζει αυτό?......... Ας το χοντρύνω λίγοοοο...με κάποιο τρόπο η και από μόνο του αναγκάζεσε να παίρνεις με web act οπότε με 20€ 2000/3=666 τηλεφωνήματα αποτέλεσμα κιαυτό εεε!! ΟΤΕ 666*0,24=159,84€ αστικά ....η έστω με εκπτώσεις 100 λέω εγώ.... πάλι καμμία σχέση..... Τώρα έχεις και αναγνώριση κλήσης....
Chupacabra Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Eμένα δεν με έχει χρεώσει ακόμα, και η χρέωση είναι όπως την ανέφερα...τώρα, για το ότι σε χρεώνουν μπορεί να φταίει η υπερβολική χρήση (να έχεις περάσει το όριο για τις 7 μέρες). Μέχρι τώρα, το χρησιμοποιώ προσεχτικά 2 βδομάδες και δεν μου χρέωσε ούτε cent
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Από'τι κατάλαβα οι web activate η με προώθηση τέλος πάντων είναι άσχετη με τα 300 λεπτά η έστω με τα 150...εμένα με χρεώνει αμέσως 3c/κλήση έχουν αρχίσει και ανεβάζουν τον πύχηηηηηηη δεν θάναι αργά που θάναι ίσοι με τον ΟΤΕ.... Το διαπιστώστατε και σεις η μόνο σε μένα παίζει αυτό?......... Έχεις δίκαιο, μόλις με χρέωσε με 3 c με την αιτιολογία του connection fee αλλά πάνω στις κλήσεις, έγραφε free call. Και δεν νομίζω οτι φταίει η υπερβολική χρήση, καθώς αυτή την εβδομάδα μίλησα λιγότερο απο μία ώρα. Νομίζω ότι ήρθε καιρός να βγεί κάτι καινούριο, γιατί καλό το voipbuster μέχρι τώρα, αλλά τέτοιες %#@%#$% τύπου OTE, δηλαδή χρεώσεις εκ του πονηρού, δεν θα ανεχθώ. :evil:
polidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Kala tora sovarologite? Epidi diladi me to web activate xreoneste liga mono cent exete kai parapona? A!!!!den pame kala Xreoseis ek tou ponirou ti tha pi afto? ola gramena mesa einai. Pos diladi tha epiviosi touti i eteria?Me tzampe ypiresies gia panda? Ipame etsi einai to Marketing siga siga tha anevasoune tis times alla den tha ftasoune pote eki psila pou einai o Ote ara sinferi. Diladi theloume M**** to theloume kai xirismeno kiolas. Gia kopste eseis pou fonazete to voipbuster kai giriste ston Ote na sas do eki ti tha lete meta. ELEOS!!!!!
ripper386 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Πάντως ρε παιδιά περιέργο φαίνεται ακόμα στη σελίδα οτι η Ελλάδα είναι free, και εγώ μόλις τώρα πρόσεξα ότι οι 2 κλήσεις που έκανα σήμερα χρεώθηκαν με 3c η κάθε μια ανεξάρτητα χρόνου.Όχι οτι παραπονιέμαι και έτσι σούπερ είναι αλλά δεν γράφει κάτι για αλλαγή χρέωσης έστω και στις web activated.Να πέρασα το όριο δε νομίζω
polidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Όχι οτι παραπονιέμαι και έτσι σούπερ είναι αλλά δεν γράφει κάτι για αλλαγή χρέωσης έστω και στις web activated.Να πέρασα το όριο δε νομίζω Grafei kai paragrafei aplos anixte ta matia sas kai kitate kai diavazete kalitera. Otan dineis user kai kodiko kai sou anigei to parathiro gia na kaneis klisi apo ki to Connection fee 3Ct.den to vlepeis?
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Kala tora sovarologite?Epidi diladi me to web activate xreoneste liga mono cent exete kai parapona? A!!!!den pame kala Xreoseis ek tou ponirou ti tha pi afto? ola gramena mesa einai. Pos diladi tha epiviosi touti i eteria?Me tzampe ypiresies gia panda? Ipame etsi einai to Marketing siga siga tha anevasoune tis times alla den tha ftasoune pote eki psila pou einai o Ote ara sinferi. Diladi theloume M**** to theloume kai xirismeno kiolas. Gia kopste eseis pou fonazete to voipbuster kai giriste ston Ote na sas do eki ti tha lete meta. ELEOS!!!!! Καλά, για να χαλαρώσουμε λίγο. Όταν αναφέρεις κάτι ώς free, οφείλεις να το παρέχεις και ώς free. Ας γράψει στην κεντρική σελίδα, ότι υπάρχει τέλος κλήσης αντίστοιχο των 3 c και θα το βουλώσω δια παντός. Βασικό συστατικό μίας συνεργασίας είναι η διαφάνεια. Να δώ αύριο, μεθαύριο άν το voipbuster βάλει χρέωση ανά δευτερόλεπτο και πάγιο τέλος κλήσης (που για εκεί το πάει) κι εσύ βλέπεις τα cents να πέφτουν, αν θα το προτιμήσεις έναντι κάποιου που ίσως θα προσφέρει τα ίδια με αυτά που έδινε στην αρχή το voipbuster. Δεν είναι τα 3 c, (μια χαρά χρέωση είναι) τα οποία ενοχλούν αλλά ο τρόπος που έχει επιλέξει η συγκεκριμένη εταιρεία για να μετατρέψει τις free υπηρεσίες της, σε χαμηλής χρέωσης. Και τι θα πεί έτσι είναι το marketing? Κατα τη γνώμη μου,έτσι είναι τα σύγχρονα...καταναλωτικά πρόβατα, πού ότι κι αν κάνουν οι εταιρείες τα δέχονται,γιατί, άκουσον άκουσον, έχουν συγκριτικό κριτήριο τις τιμές του πΟΤΕ. Με την ίδια λογική και οι τιμές της adsl μια χαρά είναι για Ελλάδα και δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε που με τα αντίστοιχα φράγκα παίρνεις 2.0 Μbit στο εξωτερικό,επειδή...έτσι είναι το marketing! Και, ναί, όντως γράφει 3c connection fee πλέον, αλλά μόνο στους συνδρομητές. Στην κεντρική σελίδα αναγράφει ακόμα: 100% Free*, no call setup! Click here for more info. For all other rates, click here και αφού μεταφερθείς στο link των χρεώσεων, την Ελλάδα για επίγειες κλήσεις, την αναφέρει ώς superdeal και απόλυτα free. Εκεί είναι η παραπλάνηση. Έχω δίκαιο ή άδικο κύριοι? Και για του λόγου το αληθές, ιδου οι πρώτες αντιδράσεις https://www.voipbuster.com/forum/viewtopic.php?t=5949 Πρόσβαση στο συγκεκριμένο forum έχουν μόνο οι συνδρομητές του voipbuster.
nontasg Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Άν οι διάφοροι χρήστες του voipbuster έκαναν μια λογική χρήση και όχι τερατώδεις κλήσεις δεν θα είχε προχωρήσει η εταιρία σε θέσπιση χρεώσεων που θεωρώ ότι όσο πάνε θα ανεβαίνουν...Αυτή είναι η γνώμη μου....Τέλος πάντων... Αυτό που μου αρέσει πάντως είναι τα sms που έβαλαν τελευταία,μόνο που αν γράφεις ελληνικά και στέλνεις μήνυμα στον άλλο φτάνουν κινέζικα...Μόνο greeklish δηλαδή μπορείς να γράφεις....Όχι ότι έγινε και τίποτα τρομερό βέβαια,αλλά είναι κάπως ενοχλητικό....:evil: :evil: Συμβαίνει και σε σας παιδιά αυτό ή εγώ είμαι ο γκαντέμης ??? :cry:
Chupacabra Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Τώρα το είδα κι εγώ, είχα να μπω 2 μέρες και τότε δεν υπήρχε...Λοιπόν, €10 / 0.03= 333 τηλεφωνήματα στο τρίμηνο (τόσο δεν κρατάει το credit πριν χαθεί?). Δηλαδή, 1.85 τηλεφωνήματα την ημέρα (αν κάνω λάθος διορθώστε με, τα υπολογίζω πρόχειρα). Οπότε, σίγουρα θα έχετε ξοδέψει όλο το credit μέχρι το τέλος του τριμήνου, αν κάνετε πάνω από ένα τηλεφώνημα την ημέρα! Μάλλον αρχίζουν να μας βάζουν σφιχτό λουρί για την αλόγιστη χρήση του παρελθόντος...πλέον μπορούμε να λέμε πως το VoipBuster είναι πολύ φθηνό, αλλά όχι τζάμπα...σκεφτείτε πως μέχρι τώρα, κάποιος μπορούσε να κρατήσει τα €10 για το τέλος και να τα ξοδέψει προς κινητά. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ "ΤΖΑΜΠΑ" ΕΠΕΣΕ !!
nontasg Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μάλλον αρχίζουν να μας βάζουν σφιχτό λουρί για την αλόγιστη χρήση του παρελθόντος...πλέον μπορούμε να λέμε πως το VoipBuster είναι πολύ φθηνό' date=' αλλά όχι τζάμπα...σκεφτείτε πως μέχρι τώρα, κάποιος μπορούσε να κρατήσει τα €10 για το τέλος και να τα ξοδέψει προς κινητά. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ "ΤΖΑΜΠΑ" ΕΠΕΣΕ !![/quote'] Πέστα ρε φίλε...
polidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Καλά' date=' για να χαλαρώσουμε λίγο. Όταν αναφέρεις κάτι ώς free, οφείλεις να το παρέχεις και ώς free. Ας γράψει στην κεντρική σελίδα, ότι υπάρχει τέλος κλήσης αντίστοιχο των 3 c και θα το βουλώσω δια παντός. Βασικό συστατικό μίας συνεργασίας είναι η διαφάνεια. Να δώ αύριο, μεθαύριο άν το voipbuster βάλει χρέωση ανά δευτερόλεπτο και πάγιο τέλος κλήσης (που για εκεί το πάει) κι εσύ βλέπεις τα cents να πέφτουν, αν θα το προτιμήσεις έναντι κάποιου που ίσως θα προσφέρει τα ίδια με αυτά που έδινε στην αρχή το voipbuster. Δεν είναι τα 3 c, (μια χαρά χρέωση είναι) τα οποία ενοχλούν αλλά ο τρόπος που έχει επιλέξει η συγκεκριμένη εταιρεία για να μετατρέψει τις free υπηρεσίες της, σε χαμηλής χρέωσης. Και τι θα πεί έτσι είναι το marketing? Κατα τη γνώμη μου,έτσι είναι τα σύγχρονα...καταναλωτικά πρόβατα, πού ότι κι αν κάνουν οι εταιρείες τα δέχονται,γιατί, άκουσον άκουσον, έχουν συγκριτικό κριτήριο τις τιμές του πΟΤΕ. Με την ίδια λογική και οι τιμές της adsl μια χαρά είναι για Ελλάδα και δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε που με τα αντίστοιχα φράγκα παίρνεις 2.0 Μbit στο εξωτερικό,επειδή...έτσι είναι το marketing! Και, ναί, όντως γράφει 3c connection fee πλέον, αλλά μόνο στους συνδρομητές. Στην κεντρική σελίδα αναγράφει ακόμα: 100% Free*, no call setup! Click here for more info. For all other rates, click here και αφού μεταφερθείς στο link των χρεώσεων, την Ελλάδα για επίγειες κλήσεις, την αναφέρει ώς superdeal και απόλυτα free. Εκεί είναι η παραπλάνηση. Έχω δίκαιο ή άδικο κύριοι? Και για του λόγου το αληθές, ιδου οι πρώτες αντιδράσεις https://www.voipbuster.com/forum/viewtopic.php?t=5949 Πρόσβαση στο συγκεκριμένο forum έχουν μόνο οι συνδρομητές του voipbuster.[/quote'] Mou fenete apo marketing kai psila gramata kai istories ton eterion den exeis idea. Giafto katse kai fae ton ote sti mouri. Esy ti nomizeis diladi eonios to voipbuster tha einai free? An nomizeis oti einai paraplanitiki min to xrisimopoieis pane alou. Alla mou ti dinoune aftes oi skepseis oti na me xreose 3ct den einai axiopisti einai paraplanitiki etc...etc...etc.Pes doxa to theo pou kano kliseis esto kai me poli ligo kostos. Re file eki ontos to paei i eteria sto na to xreosi.Opos ginotane palia me ta SMS.THIMASE? Esena ti se kofti kai ton opiodipote? As to xreosi kane apoxi vres mia ali eteria paromia(doxa to theo yparxoune para poles) Kai astin voipbuster na paei sto kanavatso.
Erwdios Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Mou fenete apo marketing kai psila gramata kai istories ton eterion den exeis idea.Giafto katse kai fae ton ote sti mouri. Esy ti nomizeis diladi eonios to voipbuster tha einai free? An nomizeis oti einai paraplanitiki min to xrisimopoieis pane alou. Alla mou ti dinoune aftes oi skepseis oti na me xreose 3ct den einai axiopisti einai paraplanitiki etc...etc...etc.Pes doxa to theo pou kano kliseis esto kai me poli ligo kostos. Re file eki ontos to paei i eteria sto na to xreosi.Opos ginotane palia me ta SMS.THIMASE? Esena ti se kofti kai ton opiodipote? As to xreosi kane apoxi vres mia ali eteria paromia(doxa to theo yparxoune para poles) Kai astin voipbuster na paei sto kanavatso. Εγώ, σύμφωνα μ'εσένα πάντα, δεν έχω ιδέα απο marketing, αλλά εσύ βλέπω απο IQ τα πάς μιά χαρά μεγάλε. Φυσικά και θα προτιμήσω μία εταιρεία που μου προσφέρει αυτά τα οποία μου έταξε απ'την αρχή και δεν θα απαιτήσω τίποτα περισσότερο και πολύ περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Για τα ψιλά γράμματα που αναφέρεις, υπηρεσία VoIP αγόρασα, όχι πιστωτική με κυμαινόμενο επιτόκιο(αυτό μου θυμίζει η όλη φάση). Και θα σε παρακαλούσα, άν βρείς στους όρους χρήσης χρέωση για τις επίγειες κλήσεις πρός Ελλάδα να ενημερώσεις τόσο εμένα,όπως και κάθε άλλο αναγνώστη του λοιπού forum. Συγκεκριμένα για την όμοια πορεία των δωρεάν SMS που ακολουθεί το voip το είχα προβλέψει εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=121364&page=24. Τι με κόφτει έμενα? Ώς πελάτη της voipbuster με παρανοιάζει μεγάλε. Ας μου δώσει πίσω τα φράγκα μου, να πάω να τα χώσω στο JahJah που απ'την αρχή μου λέει την χρέωση και δεν με φέρνει πρό εκπλήξεων! Και τελικά μετά την εξάντληση των credits μου, άν συνεχίσει την ίδια πολιτική της η εν λόγω εταιρεία, φυσικά και θα κοιτάξω για κάτι πιό σταθερό και σίγουρο. Και εμμένω στην αποψή μου, πώς η πρώτη σελίδα είναι παραπλανητική και ακολουθεί τις κλασικές τακτικές του ΟΤΕ, με ψιλά γράμματα κι αδιαφάνεια σ' αυτά που διαφημίζει, άλλα σε βρεφικό στάδιο ακόμα, γιατί τόσο της επιτρέπει το μερίδιο αγοράς το οποίο κατέχει. Αν γιγαντωθεί και αρχίσει δεσμεύσεις με συμβόλαια, εκεί θα φανεί ο πραγματικός χαρακτήρας της εταιρείας και ελπίζω μέχρι τότε να υπάρχει αρκετά μεγάλο εύρος ανταγωνιστών και συνεπώς επιλογών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.