Προς το περιεχόμενο

free klhseis mesw net (VoIP) ????

akornelakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eγω εφαγα τα 300 λεπτα και αρχισα να χρεωνομαι 1cent/minute

Για όσους τα 300 λεπτά είναι λίγα, έχω την εντύπωση ότι συμφέρει να ανοίξουν 2 λογαριασμούς στο voipbuster. 23 ευρώ σύνολο δηλαδή και 600 λεπτά την εβδομάδα.Ασυναγώνιστη προσφορά :)

Δημοσ.
Για όσους τα 300 λεπτά είναι λίγα, έχω την εντύπωση ότι συμφέρει να ανοίξουν 2 λογαριασμούς στο voipbuster. 23 ευρώ σύνολο δηλαδή και 600 λεπτά την εβδομάδα.Ασυναγώνιστη προσφορά :)

XA XA XA XA!!!!!!

Exo idi 4 logariasmous file mou.

2 einai poli ligoi gia mena

Δημοσ.
XA XA XA XA!!!!!!

Exo idi 4 logariasmous file mou.

2 einai poli ligoi gia mena

Κατάλαβα, έχεις κόψει τελείως τον ΟΤΕ και η κοπέλα σου είναι στο εξωτερικό :P

Δημοσ.
Κατάλαβα, έχεις κόψει τελείως τον ΟΤΕ και η κοπέλα σου είναι στο εξωτερικό :P

Gia ton OTE epeses diana.

Exo plirosi M@misi@tika kai tora dino mono 40? sto 5mino.

Gia to alo atixises den yparxei kamia kopela sto exoteriko.

H gineka mou kai o Yios mou einai edo alla perno sixna exoteriko logo doulias alla kai edo mesa mou einai poli xrisimo pleon.

Δημοσ.
Gia ton OTE epeses diana.

Exo plirosi M@misi@tika kai tora dino mono 40? sto 5mino.

Gia to alo atixises den yparxei kamia kopela sto exoteriko.

H gineka mou kai o Yios mou einai edo alla perno sixna exoteriko logo doulias alla kai edo mesa mou einai poli xrisimo pleon.

Έτσι λέμε τώρα την κοπέλα; "Λόγω δουλειάς" ; :lol: :lol:

Δημοσ.

Παιδιά είστε κάπως off topic ή μου φαίνεται????:mrgreen: :mrgreen:

Εγώ πάντως με το web activated calls βρήκα την υγειά μου.Παίρνω σε οποιοδήποτε σταθερό δωρεάν χωρίς ακουστικά,voip τηλέφωνα κ.λ.π. και χωρίς καθυστέρηση!!:twisted: :twisted:

Μέχρι που μπορείς ακόμα κι αν είσαι κάπου όπου το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο για υπεραστικά και κινητά,να πάρεις κανονικά οπουδήποτε χρησιμοποιώντας αυτό το τηλέφωνο...:twisted: :twisted:

Δημοσ.
Mporeis epishs' date=' na kaneis kai plakes vazontas 2 anipopsiasta thimata na milhsoun metaksi tous..xaxa

To xei skeftei kaneis ayto?[/quote']

Μπα...ιδέα σου.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν το Web Activated Calls:

Το όριο για κλήσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 300 λεπτά την εβδομάδα, είναι 150.

Αυτό συμβαίνει γιατί το VoipBuster κάνει ουσιαστικά 2 κλήσεις, 1 προς το δικό σου τηλ και 1 προς το τηλέφωνο που καλείς! Άρα, ο χρόνος που κυλάει μετριέται διπλά (πχ 2' για την κλήση προς εσένα+2' που μιλάς εσύ= 4'.

Αυτό το διάβασα στο forum του Voipbuster, στην σελίδα δεν το αναφέρουν, γιατί το θεωρούν αυτονόητο!!

Αυτή είναι η συνομιλία ενός χρήστη, με έναν moderator:

Χρήστης :

You have now "100% Free*, no call setup! Max 20hrs per month of free calls."

When you use the web activated call to call my local phone + the local phone number to my friend and chat with him for an hour will it count that as 1 hour or 2 (since you also dialing your local number)

Moderator:

if both destrinations are free destinations, it will count for 2

Χρήστης :

Do you have noticed, that you have to pay every time twice!

The Call(back) to your own Phone and the call to your destination!

If you live in a "free" country, its not a problem, but otherwise it could cost you unexpected money!

Site Admin:

ofcourse! what would you expect? (τρελή απάντηση!!)

Χρήστης:

OK, if I understand how the system works, then (of course) two phone connections are being made: one to your phoen, one to the destination phone. So, you pay for each (if both free, nothing, if one free, the cost to that one, if both paying, you pay both).

Two calls = twice the time, so if the call lasts 1 hour, you use 2 hours of the 20 hour monthly allowance.

Site Admin : EXACTLY!

Οπότε παιδιά, μήν μπερδεύεστε, όποιος μιλήσει πάνω από 150 λεπτά την εβδομάδα, θα χρεωθεί. Και πάλι όμως είναι πολύ καλή ευκαιρία, ειδικά για υπεραστικά και εξωτερικό. Απλά μην πιάσετε την πάρλα γιατί θα χρεωθείτε, και μάλιστα διπλά (κάθε λεπτό πάνω από το όριο χρεώνεται πάλι διπλά, λόγω των 2 τηλεφωνημάτων)

Το topic βρίσκεται:

VoipBuster Forum----> General Discussions----> News!!Web-activated calls with VoipBuster and all clones (σελίδα 2)

Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα. Όταν λέει 300 λεπτά την εβδομάδα, πώς υπολογίζεται η εβδομάδα; Ξεκινάει κάθε Δευτέρα πχ; Μετράει τις 7 τελευταίες μέρες; Μετράει ανα 7 ημέρες από όταν εγγράφηκες; Για να μην ξεπερνάω το όριο δηλαδή, αναρωτιέμαι αν ο μετρητής "μηδενίζεται" κάθε 7 ημέρες ή πρέπει κάθε φορά να αφαιρώ τα λεπτά των 6 προηγουμενων ημερών από τα 300; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Στην αναβάθμιση βλέπω και sms..σε σταθερά...τι είναι αυτό?

Χμμμ κατάλαβα τη πατάτα...από λάθος μου έχω βάλει στη θέση Mobile - σταθερά....

Πόσο χρεώνει το SMS? άραγε.... ένα τεστ και θα δούμε...

....At this moment you can only send a text message to country codes starting with +1, +3 and +4. Sending a text-message costs 5Ct. and will be settled via your VoipBuster account.

Συμφέρει? πόσο το πληρώνετε? γιατι εγώ είναι ζήτημα αν έχω στείλει 2-3...:))

Πάντως πάντα η Voipbuster Και η συν αυτώ χρεώνε απλά δεν το έλεγε...

Ενας φίλος -πρίν 1+ χρόνο- που τόχε ξεσκίσει άπειρες (>20) ώρες με UK μετά άρχισε να τον χρεώνει 1c/m...άρα τα ίδια παίζουν και καλά να κάνουν γιατί έιπαμε ρε παιδιά να μιλήσουμε όχι να λύσουμε τα υπαρξιακά μας από το τηλέφωνο...η στενή επαφή κάνει πάντα καλό...όπως και νάχει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...