Προς το περιεχόμενο

free klhseis mesw net (VoIP) ????

akornelakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα συμφέρει αν για παράδειγμα είσαι σε κάποιο σταθερό και θές να πάρεις σε κινητό ή εξωτερικό. Έτσι το voipbuster θα καλεί στο σταθερό σου (=free) ενώ θα μιλάς με κινητό ή διεθνή αριθμό. Σωστά?

... Εκτός αν εννοείς ότι κάνει 2 κλήσεις εκείνη τη στιγμή το voipbuster... Οπότε γιατί να το κάνει κάποιος αυτό> Συμφέρει μόνο στην περίπτωση που κάποιος θέλει να καλέσει εξωτερικό απο σταθερό?

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά. Εσύ χρεώνεσαι και για τα 2 νούμερα που θα βάλεις στα κενά.Το voipbuster καλέι και τα 2 και χρεώνεσαι μόνο αν αυτά τα νούμερα είναι σταθερά έξω από τις χώρες που καλέι το voipbuster δωρεάν ή αν είναι κινητά.

Το όριο τελικά είναι 300 λεπτά για 1 εβδομάδα.

Δημοσ.

Το όριο τελικά είναι 300 λεπτά για 1 εβδομάδα.

Ναι,τόσο είναι...Εμένα πάντως με υπερκαλύπτει αυτό το όριο καθώς δε μιλάω και τόσο πολύ...Επίσης νομίζω ότι αφού μιλήσεις συνεχόμενα για μια ώρα,μετά κλείνει η γραμμή και πρέπει να ξαναπάρεις.Που για μένα σιγά τ'αυγά δηλαδή,καθώς το περισσότερο που έχω μιλήσει συνεχόμενα είναι γύρω στη μισή ώρα.:mrgreen: :mrgreen:

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι αν πάρω σε κινητό και μιλήσω για πχ 20 δευτερόλεπτα με χρεώνει ολόκληρο λεπτό ομιλίας,δηλ 0,17 ευρώ...Σπαστικό αυτό...:evil: :evil:

Δημοσ.
Τα πράγματα είναι απλά. Εσύ χρεώνεσαι και για τα 2 νούμερα που θα βάλεις στα κενά.Το voipbuster καλέι και τα 2 και χρεώνεσαι μόνο αν αυτά τα νούμερα είναι σταθερά έξω από τις χώρες που καλέι το voipbuster δωρεάν ή αν είναι κινητά.

Δηλαδή αν και τα δυο νούμερα που θα ορίσω είναι κινητά θα χρεωθώ διπλά?????!!!:evil: :evil: :evil:

Δημοσ.
Δηλαδή αν και τα δυο νούμερα που θα ορίσω είναι κινητά θα χρεωθώ διπλά?????!!!:evil: :evil: :evil:

Για να μην χρεωθείς διπλά, κάλεσε κινητό από το pc σού. Αυτό είναι λογικό ρε συ, αφού βάζεις το voipbuster να καλέσει 2 προορισμούς που δεν είναι free.

Δημοσ.
Για να μην χρεωθείς διπλά, κάλεσε κινητό από το pc σού. Αυτό είναι λογικό ρε συ, αφού βάζεις το voipbuster να καλέσει 2 προορισμούς που δεν είναι free.

Το ξέρω ότι είναι λογικό.Οπότε για κινητό κλήση κατευθείαν μέσω pc.:mrgreen:

Δημοσ.
Και μετά από τα 300 λεπτά σε 7 ημέρες ή 20ώρες τον μήνα σε χρεώνει 1cent το λεπτό δηλαδή τίποτα...

Τελικά δεν διευκρινήστηκε άν το όριο των 300 λεπτών τη βδομάδα(20Η τον μήνα) ισχύει στις web activated calls μόνο ή και στις κλήσεις απο Pc to Phone

Δημοσ.

τα web activated calls μπορω να τα κανω με απλη dialup?

Δηλαδη μπαινω με dialup κανω την κληση

κλεινω αμεσως την dialup χτυπαει το τηλ και μιλαω τζαμπα

Λιγο τρελο φαινεται

Δημοσ.
Ναι' date='τόσο είναι...Εμένα πάντως με υπερκαλύπτει αυτό το όριο καθώς δε μιλάω και τόσο πολύ...Επίσης νομίζω ότι αφού μιλήσεις συνεχόμενα για μια ώρα,μετά κλείνει η γραμμή και πρέπει να ξαναπάρεις.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι αν πάρω σε κινητό και μιλήσω για πχ 20 δευτερόλεπτα με χρεώνει ολόκληρο λεπτό ομιλίας,δηλ 0,17 ευρώ...Σπαστικό αυτό...:evil: :evil:[/quote']

Ναι στη μια ωρα ακριβως κλείνει η γραμμή. Αυτο ίσχυε εδω και 5 μήνες που χρησιμοποιω το συστημα.

Αν σε προβληματιζει αυτο, που να δεις οτι αν παρεις πχ κινητο και ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και το κλείσεις, ΠΑΛΙ εχεις χρεωθει! Καλοοοοοοοοοο? :)

Δημοσ.

Εγω πάντως παιδιά επειδή είχα εντυπωσιαστεί με την ποιότητα του Jajah και κυρίως οτι μιλάς απο την συσκευή σου χωρίς μικρόφωνα και ιστορίες, ήμουν έτοιμος να πληρώσω για να έχω απλώς φτηνότερες κλήσεις.

Με το voipbuster είχα απογοητευτεί μέχρι που βγήκε το webactivated calls.

Το webactivated calls είναι τέλειο, πλήρωσα τα 10 ευρώ και νομίζω ότι θα είμαι χαλαρός για αρκετός καιρό με τα free calls σε αστικά υπεραστικά.

Το προτείνω σε όλους και παραμένουν και τα 10 ευρώ απείραχτα για ώρα ανάγκης.Όσο για τα κινητά προτείνω να χρησιμοποιείτε το κινητό σας με κάποιες ώρες δωρεαν ομιλίας.

Δημοσ.

ναι τα web activated calls ειναι τελεια προς το παρον

σκεπτομαι οτι μπορουμε να δωσουμε τηλεφωνα ετσι ακομα και στη γιαγια μας που θελει να μιλησει απο το χωριο της στην Αμερικη

Δημοσ.

Αν σε προβληματιζει αυτο' date=' που να δεις οτι αν παρεις πχ κινητο και ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και το κλείσεις, ΠΑΛΙ εχεις χρεωθει! Καλοοοοοοοοοο? :)[/quote']

Μην ανησυχείς,το έχω διαπιστώσει κι αυτό...:evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

σκεπτομαι οτι μπορουμε να δωσουμε τηλεφωνα ετσι ακομα και στη γιαγια μας που θελει να μιλησει απο το χωριο της στην Αμερικη

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...