sagalk Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 skype, voip sigoura alla fantazomai kai oles tis alles.
Erwdios Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Γειά χαρά κι απο μένα. Παρακολουθώ το topic εδώ και καιρό και δεδομένου ότι έχω μια 512/128 λέω να μπώ στο club του VoIP. Σχετικά με το http://www.jajah.com, είναι σίγουρο ότι τα πρώτα 5 λεπτά είναι free, γιατί στις κλήσεις εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα This call costs EUR 0.0250 per minute κι αν τελικά είναι όντως δωρεάν τα 5 λεπτά, είναι τα 5 πρώτα λεπτά κάθε κλήσης,(όπως 1 λεπτό το voipbuster) ή τα 5 πρώτα λεπτά του συνόλου των κλήσεων. Και απο εκεί και πέρα τι γίνεται, χρεώνεται η γραμμή μου? Τέλος να πώ με τη σειρά μου, ότι όλη η φάση με τις free voip κλήσεις θυμίζει πολύ, για όσους παρακολούθησαν την πορεία τους, τα site με τα free sms, όπου όλα ήταν στην αρχή free, μετά μπήκε όριο sms και τελικά καταλήξαμε-καταντήσαμε να δίνουν τώρα μόνο ο ΟΤΕ-Cosmote και η Tellas! Ταπεινή μου άποψη είναι,πως εκεί βαδίζουν και τα VoIP sites, οπότε όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε!
nontasg Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Γειά χαρά κι απο μένα. Παρακολουθώ το topic εδώ και καιρό και δεδομένου ότι έχω μια 512/128 λέω να μπώ στο club του VoIP. Σχετικά με το http://www.jajah.com' date=' είναι σίγουρο ότι τα πρώτα 5 λεπτά είναι free, γιατί στις κλήσεις εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα This call costs EUR 0.0250 per minute κι αν τελικά είναι όντως δωρεάν τα 5 λεπτά, είναι τα 5 πρώτα λεπτά κάθε κλήσης,(όπως 1 λεπτό το voipbuster) ή τα 5 πρώτα λεπτά του συνόλου των κλήσεων. Και απο εκεί και πέρα τι γίνεται, χρεώνεται η γραμμή μου? Τέλος να πώ με τη σειρά μου, ότι όλη η φάση με τις free voip κλήσεις θυμίζει πολύ, για όσους παρακολούθησαν την πορεία τους, τα site με τα free sms, όπου όλα ήταν στην αρχή free, μετά μπήκε όριο sms και τελικά καταλήξαμε-καταντήσαμε να δίνουν τώρα μόνο ο ΟΤΕ-Cosmote και η Tellas! Ταπεινή μου άποψη είναι,πως εκεί βαδίζουν και τα VoIP sites, οπότε όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε![/quote'] Μακάρι να μην επαληθευτεί αυτό που λες,αν και το κόβω να γίνεται έτσι....:evil: :evil: Τουλάχιστον ελπίζω,αν γίνει,να γίνει σε καμμιά δεκαριά χρόνια.. :mrgreen:
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δεν πρόκειται να επαληθευθεί... Το μόνο που θα γίνει είναι να βγουν πιο ελκυστικά πακέτα... Υπάρχουν εταιρίες οι οποίες εδώ και 3 χρόνια σχεδόν προσφέρουν π.χ. με 20€ τον μήνα απεριόριστες κλήσεις σε 35 χώρες.. Εδώ και 3 χρόνια το μόνο που έχει αλλάξει είναι ο ανταγωνισμός οπότε θα βγουν πιο ελκυστικά πακέτα...
beastgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 ΚΑΛΑ κάνανε και βάλανε όριο στο voipbuster γιατί όταν είναι εντελώς τζάμπα γίνονται συνέχεια απίστευτες καταχρήσεις (και φυσικά εις βάρος εκείνων που δεν κάνουν καταχρήσεις....) Εγώ από τότε που μπήκε το όριο επιτέλους μπορώ να κάνω κλήσεις με voipbuster και να μην έχω καθυστέρηση 10 secs και με τέλεια ποιότητα. Πιο πριν.... άστα. Και από ότι φαίνεται έφταιγε η κατάχρηση μερικών. Έλεος και οι 20 ώρες για έναν οικιακό χρήστη είναι ΥΠΕΡ_αρκετές
nontasg Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ΚΑΛΑ κάνανε και βάλανε όριο στο voipbuster γιατί όταν είναι εντελώς τζάμπα γίνονται συνέχεια απίστευτες καταχρήσεις (και φυσικά εις βάρος εκείνων που δεν κάνουν καταχρήσεις....) Εγώ από τότε που μπήκε το όριο επιτέλους μπορώ να κάνω κλήσεις με voipbuster και να μην έχω καθυστέρηση 10 secs και με τέλεια ποιότητα. Πιο πριν.... άστα. Σωστό σε βρίσκω.... :)
ALR Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ΚΑΛΑ κάνανε και βάλανε όριο στο voipbuster γιατί όταν είναι εντελώς τζάμπα γίνονται συνέχεια απίστευτες καταχρήσεις (και φυσικά εις βάρος εκείνων που δεν κάνουν καταχρήσεις....) Εγώ από τότε που μπήκε το όριο επιτέλους μπορώ να κάνω κλήσεις με voipbuster και να μην έχω καθυστέρηση 10 secs και με τέλεια ποιότητα. Πιο πριν.... άστα. Και από ότι φαίνεται έφταιγε η κατάχρηση μερικών. Έλεος και οι 20 ώρες για έναν οικιακό χρήστη είναι ΥΠΕΡ_αρκετές Εγώ πάντως ακόμα έχω καθυστέρηση με γραμμή 512 στην Θεσσ. Φαίνεται ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω όταν βρίσκεσαι σε πιταρισμένο DSLAM.
Erwdios Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Βασικά εχω διαβάσει στα γρήγορα όλο το topic απ'την αρχή (χαρά στο κουράγιο μου ) αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να ζαλιστώ! Γι αυτό και παραθέτω εδώ τις ερωτήσεις μου. Το λοιπόν, έχω βάλει 20 E στην Alpha Bank χρεωστική μου (Visa Electron) και είμαι καθόλα έτοιμος να αγοράσω credits απο voipbuster. Ψάχνοντας όμως εδώ, διάβασα κάπου ότι: 1.Το voipbuster έχει βάλει χρέωση per minute. Αυτο τελικά υφίσταται? 2. Οι web activated calls έχουν πλέον όριο 20 hrs per month ή όλες οι κλήσεις μέσω voipbuster, έστω κι αν αυτές οι κλήσεις γίνονται from PC to Phone? 3. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλύτερο πρόγραμμα απο το voipbuster το οποίο να το χρησιμοποιεί και όχι να του φαίνεται υποθετικά καλύτερο? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Challenger Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Οι web activated calls χρεώνονται? Μια κλήση έχω κάνει απο το κινητό μου σε σταθερό στην Ελλάδα και χρεώθηκα μισό ευρώ...
nontasg Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Οι web activated calls χρεώνονται? Μια κλήση έχω κάνει απο το κινητό μου σε σταθερό στην Ελλάδα και χρεώθηκα μισό ευρώ... Δηλαδή μέσω του voipbuster έκανες την κλήση και χρεώθηκες μισό ευρώ στην κάρτα σου???? :confused: Κανονικά έπρεπε να χρεωθεί ο λογαριαμός σου στο πρόγραμμα και η κάρτα σου καθόλου....Είσαι σίγουρος??? :|
_DiMoN_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δεν είπε που χρεώθηκε αλλά στο λογαριασμό του... στο VoIP... Οι web activated calls είναι όπως όλες οι κλήσεις, αν καλείς σε κινητά χρεώνεσαι, αν σε σταθερά σε χώρες που είναι μέσα στο πακέτο δεν χρεώνεσαι... Από την άλλη δεν έβλεπες όταν έκανες την κλήση που σου έλεγε, την χρέωση??????????????????????? Δεν έβλεπες?
polaki Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 to kako mono me auta ta programmata einai oti to diktio tou ote den exi kalo "ping" kai i omilia kathisteri apo ligo eos kai para poli... (mou exi tixi kai 5 lepta). spasimo alla otan petixenis kali sindesi... fisai. to idio programma to xrisimopoiousa sto belgio kai den eixa kanena problima giati to ping ekei einai........ huge...... oso gia tin sindesi... me mia kato tou 1024 sigoura tha exis problima metaforas ixou. Σου εχει τυχει να εχεις ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ηχου 5 λεπτα??????? Δηλαδη να πεις κατι ΤΩΡΑ και να το ακουσει ο αλλος μετα απο 5 λεπτα?????? Λιγο τραβιγμένο μου φαίνεται... Δεν στέλνατε κανα γράμμα καλύτερα, πιο γρήγορα θα πήγαινε! Τωρα για τη συνδεση, εγω εχω δοκιμασει και με 384 και δεν εχεις προβλημα. Οπως ειχα πει οταν το πρωτοδοκιμασα, εν ωρα χρησης κανει 10kb/sec upload και αλλα τοσα download. Αρα και με μια 256 κανεις δουλεια, αλλα δεν κανεις αν το DSLAM ειναι πιγμένο. Με δεδομενο λοιπον οτι οι περισσοτεροι ειναι 384, και σιγα σιγα πανε προς 512 πολλοι, λογικο ειναι στις ταχυτητες αυτες να υπαρχουν προβληματα. Αλλα ειναι ανα περιοχη το προβλημα, πχ εγω στη Βουλα και 384 οταν ειχα δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα (λογικο, γιατί πόσοι πια να εχουν dsl?σαφως λιγοτεροι απο μια πιο πυκνοκατοικημενη περιοχη). Οσο για το ping, δεν ηταν huge στο βέλγιο, αλλά μαλλον το bandwidth εννοεις, το ping (βασικα το latency) ειναι καλυτερο να ειναι μικρο.
ALR Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Οι web activated calls χρεώνονται? Μια κλήση έχω κάνει απο το κινητό μου σε σταθερό στην Ελλάδα και χρεώθηκα μισό ευρώ... Χρεώνονται όπως οι κανονικές κλήσεις. Εσύ χρεώθηκες για την κλήση που έκανες στο κινητό σου. Αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο να σε χρέωσε κατευθείαν στην πιστωτική σου κάρτα. Εγώ είχα την εντύπωση ότι αν δεν έχεις credits δεν σου επιτρέπει καθόλου να κάνεις την κλήση εξ αρχής. Γνωρίζει κανείς σχετικά με το όριο των web activated κλήσεων ;
Challenger Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Sorry δεν το διευκρίνησα. Στο account του voipbuster με χρέωσε. Δλδ χρεώθηκα σαν να παίρνω απο το κινητό μου σε ελληνικό σταθερό? Δεν είναι σαν να παίρνω απο το voipbuster σε ελληνικό σταθερό?
_DiMoN_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μα εκείνη την στιγμή έκανες δύο κλήσεις Voipbuster -> Κινητό σου Voipbuster -> Σταθερό Η πρώτη χρεώνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.