Προς το περιεχόμενο

free klhseis mesw net (VoIP) ????

akornelakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κανένας????:( :( :(

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το ΑΦΜ σου, ταυτότητα και μερικά ευρώ να κατατεθούν στο λογαριασμό σου και είσαι ΟΚ.

Δεν χρειάζεται να δουλεύεις, αρκεί να είσαι ενήλικας, αλλιώς θα χρειαστείς τον κηδεμόνα σου.

Δεν βγάζεις πιστωτική κάρτα, αλλά ανοίγεις έναν απλό καταθετικό λογαριασμό τον οποίο συνοδεύει η χρεωστική κάρτα visa electron!

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδες, για να καταλαβω: (δεν διαβασα ολες τις προηγουμενες 20 σελιδες)

Ειναι το ΙΔΙΟ οταν εχεις μια Gift Card απο την Τρ. Αττικης με το να εχεις μια χρεωστικη/αναληψεων/ΑΤΜ απο μια αλλη Τραπεζα (πχ Πειραιως, Alpha) ????

ΔΗΛΑΔΗ:

Οπου περναει η πρωτη σαν Visa, περναει και η αλλη ?

Ας μου το διευκρινησει καποιος που εχει γνωση του θεματος. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση, απλώς κάποιες τράπεζες κάνουν κάποιες βλακείες. . . Όπως π.χ. η NOVA BANK στις φοιτητικές κάρτες κι ας είναι VISA δεν αφήνει απομακρυσμένες συναλλαγές (μόνο κινητής τηλεφωνίας)... Βέβαια οι κανονικές κάρτες δουλεύουν...

Δημοσ.

vasika exo kero na to elekso..apla epidei to ixa psaksei arketa prin arxiso na kano agoes apo ebay..ke epidei ida oti telika i atiica gift card de simferei...thimame pos i visa electron tis trapezas pireos den douleve me paypal..tora an pleon iparxei i dinatotita na doulevei me paypal ke i karta tis en logo trapezas den ksero pantos ilikrina tha sinistousa tin visa electron tis alpha gia opiesdipote sinallages meso internet kathos ipostirizei tis perissoteres methodous pliromis pou iparxoun...sorry an ine ligo off topic alla pistevo ine aparetito pleon kathos olo to voip tha vasizete ke tha dieykolinete apo tis pliromes meso internet...

Δημοσ.

Βασικά της ALPHA δουλεύει άψογα παντού, της Novabank το ίδιο, ούτε ένα πρόβλημα...(αυτές έχω δοκιμάσει εγώ)

Δημοσ.
i peiraios den ipostirizei paypal...mallon den tin ipostirizei to paypal...

Εχω συνδέσει την Πειραιώς μου με το paypal και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Όντως πολύ πρακτικό το e-banking της Πειραιώς.

Μπου χου χου προχθές μου έλειξαν τα credits από το voipbuster και όταν αποτελειώσω με τις διακοπές του Πάσχα θα ξαναβάλω!

Δημοσ.

Κατ αρχήν καλησπέρα και συγχαρτήρια σε όλους σας (γενικώς) γιατι μεσ στο insomnia έμαθα πολλά μα πάρα πολλά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση (οσο γελοία κι αν φαίνεται). Εβαλα ενα usrobotics 9600 για voip αλλα το πρόβλημα ειναι ότι μου λέει πως ενω η συσκευή σας είναι υψηλής ταχύτητας η usb είναι χαμηλής με συνέπεια την μη καλή λειτουργεία της συσκευής. Η μητρική είναι msi 865peNeo2 και μου λεέι ότι υπάρχουν θύρες usb που να υποστηρίζουν υψηλές ταχύτητες... εχω δοκιμάσει όλες τις usb που έχει αλλα το ίδιο. απ ότι καταλαβαίνω κάποιους drivers θα θέλει... ποιούς και τι κάνω?

(windows xp με sp1 ελληνικά)

Ευχαριστώ....

περιμένω....

Helpppppppppp!!!!!!!

Δημοσ.
Κατ αρχήν καλησπέρα και συγχαρτήρια σε όλους σας (γενικώς) γιατι μεσ στο insomnia έμαθα πολλά μα πάρα πολλά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση (οσο γελοία κι αν φαίνεται). Εβαλα ενα usrobotics 9600 για voip αλλα το πρόβλημα ειναι ότι μου λέει πως ενω η συσκευή σας είναι υψηλής ταχύτητας η usb είναι χαμηλής με συνέπεια την μη καλή λειτουργεία της συσκευής. Η μητρική είναι msi 865peNeo2 και μου λεέι ότι υπάρχουν θύρες usb που να υποστηρίζουν υψηλές ταχύτητες... εχω δοκιμάσει όλες τις usb που έχει αλλα το ίδιο. απ ότι καταλαβαίνω κάποιους drivers θα θέλει... ποιούς και τι κάνω?

(windows xp με sp1 ελληνικά)

Ευχαριστώ....

περιμένω....

Helpppppppppp!!!!!!!

Η συσκευή που πήρες δεν περιελαμβάνει κάποιο CD με τους Drivers ;

Αν όχι, τότε στο http://www.usrobotics.com λογικά θα τους βρείς!

Η γνώμη μου πάντως είναι ότι βιάστικες. Θα ήταν καλύτερη επιλογή αν αγόραζες μια συσκευή η οποια θα συνδέονταν απευθείας στο router σου, ώστε να μην είσαι υποχρεωμένος να ανοίγεις κάθε φορά τον υπολογιστή και να μην χρειάζεσαι drivers + 0 επιβάρυνση στο μηχάνημα σου.

Δημοσ.
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το ΑΦΜ σου' date=' ταυτότητα και μερικά ευρώ να κατατεθούν στο λογαριασμό σου και είσαι ΟΚ.

Δεν χρειάζεται να δουλεύεις, αρκεί να είσαι ενήλικας, αλλιώς θα χρειαστείς τον κηδεμόνα σου.

Δεν βγάζεις πιστωτική κάρτα, αλλά ανοίγεις έναν απλό καταθετικό λογαριασμό τον οποίο συνοδεύει η χρεωστική κάρτα visa electron![/quote']

Καλησπέρα.Επειδή με ενδιαφέρει και μένα αυτό που συζητάτε θέλω μερικές διευκρινίσεις:αυτή τη χρεωστική κάρτα visa electron σε ποια τράπεζα πρέπει να πάω για να την αποκτήσω??Επίσης πόσα λεφτά minimum πρέπει να βάλω στο λογαριασμό που θα αφορά αυτή την κάρτα?Τέλος αυτή η κάρτα έχει κάποιο επιτόκιο όπως οι πιστωτικές???

Δημοσ.

ALR σε ευχαριστώ, αλλα΄νομίζω πως κάτι τρέχει με τις USB θύρες γιατί το ίδιο μήνυμα μου βγάζει και όταν βάζς ενα flashάκι που έχω. Εχεις καμμιά ιδέα πως θα τις μετατρέψω σε USB2.0; (μάλλον αυτό φταίει)

Καμμιά βοήθεια για το πρόβλημα με τις usb παιδιά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...