Προς το περιεχόμενο

free klhseis mesw net (VoIP) ????

akornelakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν χρειάζονται πολλά πολλά. Θα πάς για παράδειγμα στην Πειραιώς και θα ανοίξεις έναν νέο καταθετικό λογαριασμό. Η κάρτα που θα σου δώσουν αυτοί έτσι κι αλλιώς θα είναι χρεωστική(Visa Elektron). Μπορεί να έχεις ήδη!

Απλά εγώ προτείνω να κάνεις έναν νέο λογαριασμό στον οποίον κάθε φορά θα βάζεις τα λεφτά που είναι να δώσεις κατά την ηλεκτρονική σου συναλλαγή.Έτσι πετυχαίνεις μια αρκετά μεγάλη ασφαλής συναλλαγή.

Το paypal δεν υποστηρίζεται από όλα τα eshops ' date=' ενώ η visa electron αναγνωρίζεται σαν πιστωτική κάρτα.

Η διαφορά από την πιστωτική κάρτα είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις λεφτά με πίστωση.Όσα έχεις στο λογαριασμό σου, αυτά μπορείς να πάρεις. Με την πιστωτική έχεις κάποιο όριο πίστωσης ανάλογα με την βαθμίδα της κάρτας.[/quote']

Καλύτερη μου ακούγεται και πιο σίγουρη η χρεωστική.:| :|

Μπορεί να το κάνω έτσι...

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πηρα μια απαντηση στο outllok expres σαν απαντηση σε θεμα που παρακολουθω απο τον χρηστη Dimon αλλα εδω δεν εμφανιζεται πουθενα....Η απαντηση ειναι η παρακατω....

Αν πάρεις ειδική συσκευή δεν θα επηρεαστεί η σταθερή σου τηλεφωνία και θα μπορείς να κάνεις κλήσεις από το κανονικό σου τηλέφωνο, με κλειστό υπολογιστή. Θα έχεις την δυνατότητα από πριν να επιλέγεις με ποιόν τρόπο θα καλέσεις.,,, (δες εδώ http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=62 )

Τι συμβαινει ??????:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Πηρα μια απαντηση στο outllok expres σαν απαντηση σε θεμα που παρακολουθω απο τον χρηστη Dimon αλλα εδω δεν εμφανιζεται πουθενα....Η απαντηση ειναι η παρακατω....

Αν πάρεις ειδική συσκευή δεν θα επηρεαστεί η σταθερή σου τηλεφωνία και θα μπορείς να κάνεις κλήσεις από το κανονικό σου τηλέφωνο' date=' με κλειστό υπολογιστή. Θα έχεις την δυνατότητα από πριν να επιλέγεις με ποιόν τρόπο θα καλέσεις.,,, (δες εδώ [/color']http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=62 )

Τι συμβαινει ??????:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κοίτα καλύτερα μερικά posts παραπάνω! Εγώ το βλέπω κανονικά πάντως:P

Μας έχει τρελλάνει αυτό το voip τελικά :)

Δημοσ.
Κοίτα καλύτερα μερικά posts παραπάνω :)

Σωστα....Αν και μαλλον πιο κατω θα επρεπε να ειναι γιατι τοποθετησεις που ειναι μετα την απαντηση τα ειχα διαβασει πριν ρωτησω.:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Καλημέρα.Τα 10 ευρώπουλα που πρέπει να πληρώσω για να χρησιμοποιώ το voipbuster για πόσο καιρό θα ισχύουν?Θέλω να πω,πότε το αργότερο πρέπει να ξαναβάλω credits???Και παλιότερα ήταν 5 τώρα γιατί έγινε 10??Η ακρίβεια θα μου πείτε τώρα....:evil: :evil:

Δημοσ.
Για 120 μερες φιλε μου !!!!!! :-D :-D :-D

Παλιά δεν ήταν με 5 ευρώ για 3 μήνες???:evil: :evil:

Τέλος πάντων...Και μετά τους δύο μήνες αν δεν τα έχω ξοδέψει πρέπει να βάλω πάλι ή μπορώ να συνεχίσω με αυτά???

Δημοσ.
1. 120 μέρες = 4 μήνες

2. Ναι πρέπει να ξαναβάλεις..

Αναλογικά με την παλιά προσφορά θα έπρεπε να είναι 180 μέρες με 10 ευρώ.Αυτό εννοώ...Εντάξει και πάλι καλά είναι.Εκτός από κινητά χρεώνεσαι κάτι άλλο??Και από ποιότητα ήχου με isdn 64k τι θα έχω??Άν και μάλλον θα βάλω adsl.

Δημοσ.
Παλιά δεν ήταν με 5 ευρώ για 3 μήνες???:evil: :evil:

Τέλος πάντων...Και μετά τους δύο μήνες αν δεν τα έχω ξοδέψει πρέπει να βάλω πάλι ή μπορώ να συνεχίσω με αυτά???

Sorry έκανα λάθος εγώ.Διαίρεσα τους μήνες δια 2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Α και κάτι ακόμα:Όταν τελειώσει το τετράμηνο και μου έχουν μείνει λεφτά μέσα,αυτά χάνονται ή όχι??:confused:

Χάνονται ναι.

Δημοσ.
Χάνονται ναι.

Γεια σας.Βρήκα αυτή τη συζήτηση και με την ευκαιρία μιας και μου φαίνεται συμφέρον το voip θέλω να ρωτήσω κάτι:Μπορώ να βγάλω κάρτα για να πληρώνω το ποσό αυτό που χρειάζεται αν δεν δουλεύω?Και αν ναι,πώς μπορεί να γίνει??Υπάρχει άλλος τρόπος πληρωμής???

Δημοσ.
Γεια σας.Βρήκα αυτή τη συζήτηση και με την ευκαιρία μιας και μου φαίνεται συμφέρον το voip θέλω να ρωτήσω κάτι:Μπορώ να βγάλω κάρτα για να πληρώνω το ποσό αυτό που χρειάζεται αν δεν δουλεύω?Και αν ναι,πώς μπορεί να γίνει??Υπάρχει άλλος τρόπος πληρωμής???

bgale mia fititiki an eisai fititis i pes se enan filo sou pou exei na plirosi mia fora gia esena.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...