nontasg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου nontasg' date=' ξέρεις να διαβάζεις?Πως γράφτηκες χωρίς να ξέρεις να διαβάζεις? Εκεί που γράφτηκες, διαβάζοντας θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται.[/quote'] Κοίτα...επειδή ξέρω να διαβάζω,αυτό που κατάλαβα είναι ότι μπορώ να κάνω δωρεάν κλήσεις μέγιστης διάρκειας ενός λεπτού προς σταθερά τηλέφωνα...Δε λέει κάπου ότι υπάρχει περιορισμός και σε αυτό...Αφού έκανα κάποιες κλήσεις λοιπόν μου έβγαλε μήνυμα ότι έφτασα τον μέγιστο αριθμό δοκιμαστικών κλήσεων και ότι πρέπει να αγοράσω χρόνο για να μπορώ να ξανακάνω κλήσεις.Τώρα αν εσύ που ξέρεις να διαβάζεις καλύτερα είδες κάτι άλλο βοήθησε και μένα που δεν τα αντιλαμβάνομαι εύκολα...οκ??
ALR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Κοίτα...επειδή ξέρω να διαβάζω,αυτό που κατάλαβα είναι ότι μπορώ να κάνω δωρεάν κλήσεις μέγιστης διάρκειας ενός λεπτού προς σταθερά τηλέφωνα...Δε λέει κάπου ότι υπάρχει περιορισμός και σε αυτό...Αφού έκανα κάποιες κλήσεις λοιπόν μου έβγαλε μήνυμα ότι έφτασα τον μέγιστο αριθμό δοκιμαστικών κλήσεων και ότι πρέπει να αγοράσω χρόνο για να μπορώ να ξανακάνω κλήσεις.Τώρα αν εσύ που ξέρεις να διαβάζεις καλύτερα είδες κάτι άλλο βοήθησε και μένα που δεν τα αντιλαμβάνομαι εύκολα...οκ?? Ίσως έπρεπε και να διαβάσεις μερικά πόστ σε αυτό το forum γιατί εκεί με τα αγγλικά να μην το λέει ξεκάθαρα. Πρέπει λοιπόν να καταθέσεις σ'αυτούς 10 ευρώ ώστε να μπορέσεις να μιλάς απεριόριστα στα σταθερά των χωρών που αναφέρει για 150 περίπου μέρες. Μετά τις 150 μέρες πρέπει να καταθέσεις άλλα 10 ευρώ και ού το καθεξής. Μπορείς φυσικά να εκμεταλλευτείς τα λεφτά που θα καταθέσεις καλώντας κινητά . Έτσι λειτουργεί το voipbuster.
_DiMoN_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Not only you can call your online friends for free, VoipBuster also offers free calls to ANY regular land-line in various popular destinations (see panel). To counter misuse of our network we have limited these free calls to a maximum of 1 minute for our trial users. If you want to enjoy UNLIMITED FREE CALLS to these destinations, you have to become a fully registered user by topping up your account. This credit deposit will stay untouched as long as you are calling the free destinations and remains valid for 120 days after your last purchase.
nontasg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 [url']http://www.voipbuster.com/en/free.html[/url] Μάλιστα...Και για πες μου,που ακριβώς λέει ότι δεν μπορώ να κάνω όσες κλήσεις του ενός λεπτού θέλω???Γιατί μπορεί να μην καταλαβαίνω καλά τα αγγλικά....Είπαμε δεν ξέρω να διαβάζω έτσι δεν είναι???
ALR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μάλιστα...Και για πες μου,που ακριβώς λέει ότι δεν μπορώ να κάνω όσες κλήσεις του ενός λεπτού θέλω???Γιατί μπορεί να μην καταλαβαίνω καλά τα αγγλικά....Είπαμε δεν ξέρω να διαβάζω έτσι δεν είναι??? Μόνο η λέξη trial δηλώνει την έννοια "δοκιμή".Οπότε από εκεί καταλαβαίνεις ότι έχεις στην διάθεση σου κάποιες κλήσεις του ενός λεπτού για να δοκιμάσεις την υπηρεσία και να δείς αν σου κάνει. Αλλά δεν καταλαβαίνω τώρα τι ψάχνεις να βρείς..
nontasg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μόνο η λέξη trial δηλώνει την έννοια "δοκιμή".Οπότε από εκεί καταλαβαίνεις ότι έχεις στην διάθεση σου κάποιες κλήσεις του ενός λεπτού για να δοκιμάσεις την υπηρεσία και να δείς αν σου κάνει. Αλλά δεν καταλαβαίνω τώρα τι ψάχνεις να βρείς.. Καλά οκ.Κατάλαβα.Μια πιο πρακτική ερώτηση:θέλω να πληρώσω αυτά τα 10 ευρώ για να μπορώ να μπορώ να κάνω κλήσεις,αλλά δεν έχω πιστωτική κάρτα.Πώς αλλιώς μπορώ να πληρώσω??? :-? :-?
ALR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Καλά οκ.Κατάλαβα.Μια πιο πρακτική ερώτηση:θέλω να πληρώσω αυτά τα 10 ευρώ για να μπορώ να μπορώ να κάνω κλήσεις' date='αλλά δεν έχω πιστωτική κάρτα.Πώς αλλιώς μπορώ να πληρώσω???:-? :-?[/quote'] Τώρα αρχίζεις να ρωτάς σωστά Για μένα ο πιο ασφαλές τρόπος παραμένει η έκδοση χρεωστικής κάρτας. Δεν είναι πιστωτική, αλλά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στα περισσότερα eshops και e-υπηρεσίες, χωρίς να φοβάσαι αν κάποιος σου τραβήξει ποσό από τον λογαριασμό σου γιατί πολύ απλά βάζεις όσα θέλεις εσύ κάθε φορά για την αγορά σου. Τέτοιες κάρτα σίγουρα μπορείς να βγάλεις στην τράπεζα Πειραιώς,Alpha και Eurobank.Ίσως και σε άλλες τράπεζες αλλά δεν ξέρω περισσότερα.. Η εθνική πάντως δίνει κάρτα με τεχνολογία maestro. Για όλους τους τρόπους , μπορείς να μάθεις αν διαβάσεις την σχετική σελίδα στο voipbuster.com
_DiMoN_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Και για ποιό μεγάλη ασφάλεια ανοίγεις και λογαριασμό στην PayPal και δίνεις την κάρτα σου μόνο σε αυτούς. Αν πάλι δεν θέλεις σου πληρώνω εγώ μέσω PayPal... (σωστός ;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Ρε παιδια καπου το ειχα ξαναδιαβασει αλλα δεν το βρισκω....Για να κανω κλισεις μεσω viopbuster τι εξοπλισμο χρειαζομαι που να συνδεω δυο τηλεφωνικες συσκευες σε αυτο ???? Εχω dsl ethernet modem .Επισης η ηδη σταθερη μου τηλεφωνια επηρεαζεται ???? Ευχαριστω και συγνωμη αν εχει ξαναγραφτει. :-D
_DiMoN_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Αν πάρεις ειδική συσκευή δεν θα επηρεαστεί η σταθερή σου τηλεφωνία και θα μπορείς να κάνεις κλήσεις από το κανονικό σου τηλέφωνο, με κλειστό υπολογιστή. Θα έχεις την δυνατότητα από πριν να επιλέγεις με ποιόν τρόπο θα καλέσεις.,,, (δες εδώ http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=62 )
nontasg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Και για ποιό μεγάλη ασφάλεια ανοίγεις και λογαριασμό στην PayPal και δίνεις την κάρτα σου μόνο σε αυτούς. Αν πάλι δεν θέλεις σου πληρώνω εγώ μέσω PayPal... (σωστός ;; Τι εννοείς μου πληρώνεις εσύ μέσω PayPal??Πώς θα γίνει αυτό?? Και ας πούμε ότι πηγαίνω στην τράπεζα για να βγάλω μια τέτοια κάρτα.Τι πρέπει να τους πω??Συγγνώμη παιδιά αν φαίνομαι άσχετος,αλλά εγώ αυτές τις κάρτες γενικά δεν τις εμπιστεύομαι,οπότε μέχρι και σήμερα δεν έχω αποκτήσει κάποια...Τι διαφορά έχει η πιστωτική από τη χρεωστική κάρτα??? :confused:
_DiMoN_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 1. Χρεωστική, πας σ' ένα κατάστημα (π.χ. Alpha Bank) θέλω να ανοίω λογαριασμό και θέλω μια κάρτα για να ελέγχω τον λογαριασμό, μόλις έβγαλες την κάρτα. 2. Πιστωτική, η κανονικές κάρτες.. Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ και θέλεις τόσο πολύ να βάλεις VoIP δώσε μου 10€ και θα τους τα στείλω εγώ με PayPal..
ALR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Τι εννοείς μου πληρώνεις εσύ μέσω PayPal??Πώς θα γίνει αυτό??Και ας πούμε ότι πηγαίνω στην τράπεζα για να βγάλω μια τέτοια κάρτα.Τι πρέπει να τους πω??Συγγνώμη παιδιά αν φαίνομαι άσχετος' date='αλλά εγώ αυτές τις κάρτες γενικά δεν τις εμπιστεύομαι,οπότε μέχρι και σήμερα δεν έχω αποκτήσει κάποια...Τι διαφορά έχει η πιστωτική από τη χρεωστική κάρτα??? :confused:[/quote'] Δεν χρειάζονται πολλά πολλά. Θα πάς για παράδειγμα στην Πειραιώς και θα ανοίξεις έναν νέο καταθετικό λογαριασμό. Η κάρτα που θα σου δώσουν αυτοί έτσι κι αλλιώς θα είναι χρεωστική(Visa Elektron). Μπορεί να έχεις ήδη! Απλά εγώ προτείνω να κάνεις έναν νέο λογαριασμό στον οποίον κάθε φορά θα βάζεις τα λεφτά που είναι να δώσεις κατά την ηλεκτρονική σου συναλλαγή.Έτσι πετυχαίνεις μια αρκετά ασφαλής συναλλαγή. Το paypal δεν υποστηρίζεται από όλα τα eshops , ενώ η visa electron αναγνωρίζεται σαν πιστωτική κάρτα. Η διαφορά από την πιστωτική κάρτα είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις λεφτά με πίστωση.Όσα έχεις στο λογαριασμό σου, αυτά μπορείς να πάρεις. Με την πιστωτική έχεις κάποιο όριο πίστωσης ανάλογα με την βαθμίδα της κάρτας.
nontasg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 1. Χρεωστική' date=' πας σ' ένα κατάστημα (π.χ. Alpha Bank) θέλω να ανοίω λογαριασμό και θέλω μια κάρτα για να ελέγχω τον λογαριασμό, μόλις έβγαλες την κάρτα.2. Πιστωτική, η κανονικές κάρτες.. Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ και θέλεις τόσο πολύ να βάλεις VoIP δώσε μου 10€ και θα τους τα στείλω εγώ με PayPal..[/quote'] Καλή ιδέα.Και πώς μπορώ να στα δώσω???:???: :???:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.