polidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Katalava!!!!!! Oreos kali mangia me endiaferi to thema kai tha to psaxo peretero. An exete perisotera info dekta h kai kapia links den tha me xalousane. Efxaristo mages
polidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Manges kati akoma!!! Afto to Sipura SPA-3000 apo ena mati pou erixa sto net endaxi katalava peritinos prokite alla den katalava tin sindesmologia pou ginete. Mou leei ena link oti einai gia analogikes grames pstn. Ego pou exo Dsl me router pos tha gini i sindesi diladi to Sipura SPA-3000 apo ti mia tha paei sto router kai apo tin ali sto tilefono tou spitiou? Gia rixte ligo fos. P.S to vrika sta 80€ einai kala h almiri i timi? THANKS
Deos24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Manges kati akoma!!!Afto to Sipura SPA-3000 apo ena mati pou erixa sto net endaxi katalava peritinos prokite alla den katalava tin sindesmologia pou ginete. Mou leei ena link oti einai gia analogikes grames pstn. Ego pou exo Dsl me router pos tha gini i sindesi diladi to Sipura SPA-3000 apo ti mia tha paei sto router kai apo tin ali sto tilefono tou spitiou? Gia rixte ligo fos. P.S to vrika sta 80? einai kala h almiri i timi? THANKS Η ethernet θύρα θα πάει στο router, η Line στην τηλεφωνική γραμμή και η Phone στη συσκευή που θέλεις να χρησιμοποιήσεις!!! Δες εδώ λεπτομέριες και εικόνες!! http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=62
ALR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Τον τελευταίο καιρό το voipbuster έχει τρελλή καθυστέρηση. Με i-call και skype Mιλάω τέλεια . Χαλάνε ένα ένα..
Deos24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Τον τελευταίο καιρό το voipbuster έχει τρελλή καθυστέρηση. Με i-call και skype Mιλάω τέλεια . Χαλάνε ένα ένα.. Για το VoipBuster το θεωρώ λίγο φυσιολογικό..... Είναι δωρεάν... Για τα άλλα που πληρώνεις λογικό είναι να έχουν και κάποια άλλο επίπεδο!!!
gascoin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Εμένα γιατί με το voipbuster μου γράφει ότι δεν μπορώ να κάνω άλλες δωρεάν κλήσεις;
Deos24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Εμένα γιατί με το voipbuster μου γράφει ότι δεν μπορώ να κάνω άλλες δωρεάν κλήσεις; Εννοείς έχεις δώσει τα 10 ευρώ που θέλουν και δεν σε αφήνει;;; Αν ναι μήπως έχουν περάσει τρεις μήνες, γιατί για τόσο ισχύει!!!
ALR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Εμένα πάλι ξανα έφτιαξε. Πολύ σκαμπανέβασμα πέφτει πάντως.. Εντάξει δεν είναι δωρεάν το voipbuster, πρέπει να βάζεις 10 ευρώ κάθε 3 μήνες για να μιλάς δωρεάν σε σταθερά και αν θέλεις κινητά πληρώνεις κανονικά οπότε δεν είναι δικαιολογία αυτό για το επίπεδο του..
Deos24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Εμένα πάλι ξανα έφτιαξε. Πολύ σκαμπανέβασμα πέφτει πάντως.. Εντάξει δεν είναι δωρεάν το voipbuster, πρέπει να βάζεις 10 ευρώ κάθε 3 μήνες για να μιλάς δωρεάν σε σταθερά και αν θέλεις κινητά πληρώνεις κανονικά οπότε δεν είναι δικαιολογία αυτό για το επίπεδο του.. Σίγουρα, αλλά μην ξεχνάς οτι με αυτά τα δέκα ευρώ δεν υπάρχει όριο και επίσης το χρησιμοποιούν σε όλο τον κόσμο... Είναι νομίζω αυτό με τους περισσότερους χρήστες, οπότε δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με τα ελληνικά που είμαστε λίγα άτομα!!!
ALR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Σίγουρα, αλλά μην ξεχνάς οτι με αυτά τα δέκα ευρώ δεν υπάρχει όριο και επίσης το χρησιμοποιούν σε όλο τον κόσμο... Είναι νομίζω αυτό με τους περισσότερους χρήστες, οπότε δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με τα ελληνικά που είμαστε λίγα άτομα!!! Συμφωνώ ότι υπάρχουν άλλα μέτρα και σταθμά αλλά σκέψου ότι πάει σε στύλ κολοκυθιάς. Περισσότεροι χρήστες, μεγαλύτερη εταιρία, καλύτερος εξοπλισμός και περισσότερη χωρητικότητα δικτύου κτλ κτλ Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μια πάει καλά και μια πάει χάλια. Όλα αυτά προς Ελληνικούς προορισμούς. Αν πάρω πχ Γαλλία ακούγομαι τζάμι πάντα.
Deos24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μια πάει καλά και μια πάει χάλια. Όλα αυτά προς Ελληνικούς προορισμούς. Αν πάρω πχ Γαλλία ακούγομαι τζάμι πάντα. Τότε δυστυχώς το μπαλάκι πάει μάλλον στο πΟΤΕ (VoIP)....
polidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Εμένα πάλι ξανα έφτιαξε. Πολύ σκαμπανέβασμα πέφτει πάντως.. Εντάξει δεν είναι δωρεάν το voipbuster, πρέπει να βάζεις 10 ευρώ κάθε 3 μήνες για να μιλάς δωρεάν σε σταθερά και αν θέλεις κινητά πληρώνεις κανονικά οπότε δεν είναι δικαιολογία αυτό για το επίπεδο του.. Re file mou den ftanei pou me 10? kaneis dorean tilefonimata aperioristou xronou kai se oles sxedon tis europaikes xores exoume kai parapono? A!!!!kai den einai gia 3 mines opos les alla gia 6 mines. Gia na to diapistoseis katevase tin kenouria version kai eki anagrafete poso sou apomeni akoma mexri na teliosoune ta franga pou evales. Emena mou leei oti apomenoune akoma 168 meres. Ara 30x3 mas kanoun 90meres pos ego exo 168? Xeris ti einai file mou logo doulias na tilefoneis kathimerina exoteriko kai esoteriko kai na plironeis mono 10? to 6mino? Pou paleotera plirona ta malia tis kefalis mou ston ote? Min ta theloume ola dika mas kai tzampa kiolas? An den thes skampanevasmata opos les plirose mia pio idikevmeni eteria Voip na min ta exeis.
ALR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Re file mou den ftanei pou me 10? kaneis dorean tilefonimata aperioristou xronou kai se oles sxedon tis europaikes xores exoume kai parapono?A!!!!kai den einai gia 3 mines opos les alla gia 6 mines. Gia na to diapistoseis katevase tin kenouria version kai eki anagrafete poso sou apomeni akoma mexri na teliosoune ta franga pou evales. Emena mou leei oti apomenoune akoma 168 meres. Ara 30x3 mas kanoun 90meres pos ego exo 168? Xeris ti einai file mou logo doulias na tilefoneis kathimerina exoteriko kai esoteriko kai na plironeis mono 10? to 6mino? Pou paleotera plirona ta malia tis kefalis mou ston ote? Min ta theloume ola dika mas kai tzampa kiolas? An den thes skampanevasmata opos les plirose mia pio idikevmeni eteria Voip na min ta exeis. Και μένα με την νέα έκδοση μου βγάζει 148 μέρες όχι 168 αλλά είναι πολύ όπως και να έχει. Αν όμως κάποιος χρησιμοποιεί voipbuster και για κινητά, τότε πληρώνει συχνά πυκνά και όχι μόνο μία φορα στις 150 μέρες. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα την λογική σου.Επειδή με 10 ευρώ μπορώ και τηλεφωνώ τσαμπέ σε εξωτερικό και εσωτερικό(σταθερά μόνο) πρέπει να τους πώ και ευχαριστώ; Αυτοί έχουν το δικό τους μάρκετινγκ και την δική τους πολιτική. Μην στεναχωρίεσαι, τα βγάζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Εγώ όμως όταν χρησιμοποιώ μια υπηρεσία, δωρεάν/επι πληρωμή , θέλω και επιζητώ συνεχώς να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Με 512 γραμμή και ενώ το skype πάει τέλεια, το voipbuster συχνά πυκνά μου κάνει νερά. Αυτό δηλαδή δεν θα πρέπει να το πούμε; Προς θεού, δεν είπα ότι θα σταματήσω να χρησιμοποιώ την υπηρεσία, εννοείται ότι με συμφέρει όταν του καπνίσει να λειτουργεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τονίζουμε και τα κακά της. Πόσο μάλλον όταν το icall χρεώνει 0.15 το κινητό , ενώ το voipbuster 0.17, οπότε έχουμε και άλλες εναλλακτικές επιλογές. Επίσης εδώ να τονίσω ότι με μια νέα πατέντα της Altec , και σε πιταρισμένο DSLAM 384 , μπορείς να μιλάς τέλεια σε κινητό/σταθερό μέσω i-call.
polaki Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Και μένα με την νέα έκδοση μου βγάζει 148 μέρες όχι 168 αλλά είναι πολύ όπως και να έχει. Αν όμως κάποιος χρησιμοποιεί voipbuster και για κινητά' date=' τότε πληρώνει συχνά πυκνά και όχι μόνο μία φορα στις 150 μέρες. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα την λογική σου.Επειδή με 10 ευρώ μπορώ και τηλεφωνώ τσαμπέ σε εξωτερικό και εσωτερικό(σταθερά μόνο) πρέπει να τους πώ και ευχαριστώ; Αυτοί έχουν το δικό τους μάρκετινγκ και την δική τους πολιτική. Μην στεναχωρίεσαι, τα βγάζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Εγώ όμως όταν χρησιμοποιώ μια υπηρεσία, δωρεάν/επι πληρωμή , θέλω και επιζητώ συνεχώς να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Με 512 γραμμή και ενώ το skype πάει τέλεια, το voipbuster συχνά πυκνά μου κάνει νερά. Αυτό δηλαδή δεν θα πρέπει να το πούμε; Προς θεού, δεν είπα ότι θα σταματήσω να χρησιμοποιώ την υπηρεσία, εννοείται ότι με συμφέρει όταν του καπνίσει να λειτουργεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τονίζουμε και τα κακά της. Πόσο μάλλον όταν το icall χρεώνει 0.15 το κινητό , ενώ το voipbuster 0.17, οπότε έχουμε και άλλες εναλλακτικές επιλογές. Επίσης εδώ να τονίσω ότι με μια νέα πατέντα της Altec , και σε πιταρισμένο DSLAM 384 , μπορείς να μιλάς τέλεια σε κινητό/σταθερό μέσω i-call.[/quote'] Το i-call δεν ειναι δωρεάν, οπότε δεν βλέπω γιατί το συγκρίνεις. Εχουμε πει οτι δεν εχει να κανει το bandwidth της γραμμής, και με 256/128 κανεις δουλειά. Εγω το χρησιμοποιώ πολύ καιρό και έχω πάρα πολλές ώρες χρήσης χωρίς κανένα πρόβλημα, και σε όλες περίπου τις ώρες της ημέρας. Ο καθένας ότι έχει ζήσει θα σου πει, και εγώ για παράδειγμα δεν εχω κανενα παράπονο ούτε με το voipbuster/voipcheap αλλά ουτε με τον ΟΤΕ. Αυτό φυσικά και δεν σημαίνει ότι ο ΟΤΕ ειναι άψογος! Απλά έπεσα στην περίπτωση. Απλά δεν καταλαβαίνω πού ειναι το πρόβλημα να κανεις ΜΙΑ φορά στους τόσους μήνες μία αποταμίευση 10? και ας χρησιμοποιείς και το i-call όποτε έχεις προβλήματα. Το ότι χρεώνει τα κινητά, έχει κατα κύριο λόγο να κάνει με την πολιτική των εταιριών αυτών, για δες ας πούμε ότι για Αμερική το voipcheap (που χρησιμοποιω εγω) ειναι δωρεάν ΚΑΙ τα κινητα!!! Η ελλαδίτσα έχει 10 μύρια άτομα, και το Αμέρικα ουτε που συγκρίνεται! Για σκέψου ότι κάποιος αμερικάνος μπορεί να έχει δωρεαν ΟΛΕΣ του τις κλήσεις!!!
polaki Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Επίσης εδώ να τονίσω ότι με μια νέα πατέντα της Altec ' date=' και σε πιταρισμένο DSLAM 384 , μπορείς να μιλάς τέλεια σε κινητό/σταθερό μέσω i-call.[/quote'] H πατέντα αυτή ξέρεις μήπως πώς λειτουργεί? Το πρωτόκολο που χρησιμοποιείται στη μετάδοση live audio/video είναι χωρίς ελεγχο ποιότητας με την έννοια που την ξέρουμε στο download που όσο χάλια και να είναι η επικοινωνία, το αρχείο μας θα έρθει ακέραιο. Στη μετάδοση ήχου αυτό που μας νοιάζει ειναι να φύγει το πακέτο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, και για να στο δωσω να καταλάβεις καλύτερα αν στην πρόταση "This is a test" εχω πρόβλημα στην επικοινωνία και χάσω το "is", δεν έχει κανένα νόημα να το παραλάβω (δηλαδή ακούσω) μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα και ετσι βολέυει η χρηση πρωτοκόλου με error detection μονο και όχι correction. Φαντάζομαι η Altec θα κανει και correction, αλλά απορώ πώς γίνεται να "προλαβαίνει" να διορθώνει τα χαμένα (λόγω πιταρίσματος DSLAM) πακέτα και να τα στέλνει σε χρόνο ανεκτό για την επιτευξη επικοινωνιας. Μήπως ξέρεις κατι παραπάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.