Deos24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Nai ok kali i ypireseia apo ena mati pou erixa alla arki na einai kai axiopisti kai piotiki.Vlepo stis times oti einai idies peripou me Skype Gia europi exei 1' date='5 cent to lepto (xoris fpa etsi?)prostheste edo 19% to Fpa. Kai edo me to fpa to trick me ton asterisko pou se parapemvei na diavaseis pio kato den me pige gia kala sto mati kai dixnei pos kinounde telika oi ellinikes eteries me ta psila gramata. Em to alo me to prosopiko noumero? 3 oloklira ? to mina gia na exeis diko sou noumero stin ypiresia. Ma ti na to kaneis?stathero den exeis? kinito den exeis? pc gia internetikes sinomilies den exeis? to extra noumero mas marane? kai pios tha se pari diladi sto pc? tespa Alla ego toulaxisto gia na pao sto i-call prepi na exo digmata kalis piotitas kai genikos kales ypiresies. An to dokimasi kapios na mas pi pos doulevi kai ti piotita exei.[/quote'] Το δοκιμάζω εδώ και καιρό το i-call με 384 forthnet και είναι το πιο ποιοτικό VOIP κατα την άποψη μου!!! Με καμια άλλη εταιρία δεν είχα τόσο τέλεια ποιότητα!!! Οσο για τις τιμές, 1 ευρώ με τέλεια ποιότητα για μια ώρα αστικά υπεραστικά δεν νομίζω πως είναι πολλά... Υπάρχουν και τα πακέτα για ένα ή τέσσερα χρόνια που έχουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας!!!
polidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Το δοκιμάζω εδώ και καιρό το i-call με 384 forthnet και είναι το πιο ποιοτικό VOIP κατα την άποψη μου!!!Με καμια άλλη εταιρία δεν είχα τόσο τέλεια ποιότητα!!! Οσο για τις τιμές' date=' 1 ευρώ με τέλεια ποιότητα για μια ώρα αστικά υπεραστικά δεν νομίζω πως είναι πολλά... Υπάρχουν και τα πακέτα για ένα ή τέσσερα χρόνια που έχουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας!!![/quote'] Orea!!!!! Tote na se rotiso. 1.Pos plironeis diladi ektos apo visa paypal yparxei tropos gia katathesi meso logariasmou? 2.Poso einai to minimum tis pliromis p.x paleotera sto voipbuster edines 1? tora to minimum einai 10? p.s (Les: το πιο ποιοτικό VOIP κατα την άποψη μου!!! Με καμια άλλη εταιρία δεν είχα τόσο τέλεια ποιότητα!!!) koita afto einai stin arxi kata tin gnomi mou. An i eteria arxisi kai mazevei kosmo kai ginete panikos stous servers tous den tha katalaveneis ti sou leei o alos akoume pou sou leo. Xronia asxoloume me voip tilefonimata kai eteries kai tis exo dokimasi oles sxedon epidi i doulia mou einai na kano pola tilefonimata kai esoteriko kai eksoteriko kathimerina. Stin arxi oles tzami piotita ala otan perasoune oi mines kai mazefti o kosmos asta na pane. tespa den xanoume kai tipota na to dokimasoume kai afto alla apo Ellinikia eteria den perimeno kai pola se themata piotitas ade kai timis.
Deos24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Orea!!!!!Tote na se rotiso. 1.Pos plironeis diladi ektos apo visa paypal yparxei tropos gia katathesi meso logariasmou? 2.Poso einai to minimum tis pliromis p.x paleotera sto voipbuster edines 1? tora to minimum einai 10? p.s (Les: το πιο ποιοτικό VOIP κατα την άποψη μου!!! Με καμια άλλη εταιρία δεν είχα τόσο τέλεια ποιότητα!!!) koita afto einai stin arxi kata tin gnomi mou. An i eteria arxisi kai mazevei kosmo kai ginete panikos stous servers tous den tha katalaveneis ti sou leei o alos akoume pou sou leo. Xronia asxoloume me voip tilefonimata kai eteries kai tis exo dokimasi oles sxedon epidi i doulia mou einai na kano pola tilefonimata kai esoteriko kai eksoteriko kathimerina. Stin arxi oles tzami piotita ala otan perasoune oi mines kai mazefti o kosmos asta na pane. tespa den xanoume kai tipota na to dokimasoume kai afto alla apo Ellinikia eteria den perimeno kai pola se themata piotitas ade kai timis. Πρώτα απ όλα' date=' υπάρχουν τρεις τρόποι πληρωμής! 1. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα 2. Πληρωμή με PayPal 3. Με μεταφορά υπολοίπου από κάρτα Talk-Talk Για το δευτερο ερώτημα σου, παραθέτω! Το ποσό πρέπει να είναι από 5,00 έως 100,00 Ευρώ και ακόμη Για αγορά υπολοίπου με πιστωτική κάρτα ή PayPal, για κάθε 5 ευρώ που βάζετε εσείς, εμείς σας δίνουμε 0,5 ευρώ δώρο! Τέλος οσο για την ποιότητα που λες, δεν ξέρω, ίσως και να έχεις δίκιο... Αν και λόγω του οτι είναι ελλαδά οι servers είμαι αισιοδοξος πως αν παρουσιαστούν προβλήματα θα αργήσουν πολύ...
equilibrium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 exo akousi oti me to skype se sindiasmo me to limewire, exis megala kena asfalias. enos filou mou tou antegrafan ta arxeia pou eixe share kai kapoia ta epsaxne kiolas giati ta diegrafan. molis apegkatestise ta programata iremise ipe. na anisixoume? ti lete? kaneis me paromio problima?
Deos24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 exo akousi oti me to skype se sindiasmo me to limewire' date=' exis megala kena asfalias.enos filou mou tou antegrafan ta arxeia pou eixe share kai kapoia ta epsaxne kiolas giati ta diegrafan. molis apegkatestise ta programata iremise ipe. na anisixoume? ti lete? kaneis me paromio problima?[/quote'] Προσωπικά μισώ το Skype και το Limewire.... Αν έχει ADSL πες του να χρησιμοποιήσει τπτ άλλο για download... Torrents, DC++ Οσο για το VOIP που είναι και το θέμα μας με τα υπόλοιπα προγράμματα που χρησιμοποιούμε κυριώς (VoipBuster, Χ-lite, SJPnone) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.... Αν και μέγιστη ασφάλεια στο VOIP προσφέρει το ΑΤΑ μιας και λειτουργεί και με κλειστό pc....!!!
polaki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μπορώ να χρησιμοποιήσω ΑΤΑ συσκευή με το voipbuster? Δηλαδή να έχω εντελώς δωρεάν τηλεφωνα (ή τέλοσπάντων με τις χρεώσεις της voipbuster) με κλειστό το pc,αυτο με ενδιαφέρει κυρίως... Ποιά συσκευή προτείνετε εσείς? (εχω δει αρκετές αλλά πιο πολύ μπερδέυομαι παρά διευκολύνομαι στην αγορά)
boredmind Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 polaki ean iparxei tetoia sikeyi thelw k gw mia , me kleisto to pc ennoo panta, i an matheis kati stelie ena pm
Deos24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μπορώ να χρησιμοποιήσω ΑΤΑ συσκευή με το voipbuster? Δηλαδή να έχω εντελώς δωρεάν τηλεφωνα (ή τέλοσπάντων με τις χρεώσεις της voipbuster) με κλειστό το pc' date='αυτο με ενδιαφέρει κυρίως... Ποιά συσκευή προτείνετε εσείς? (εχω δει αρκετές αλλά πιο πολύ μπερδέυομαι παρά διευκολύνομαι στην αγορά)[/quote'] Γίνετε και πολύ ευκολα μάλιστα.... Απο συσκευές αυτες που έχουν οι περισσότεροι είναι LinkSys PAP2 ή LinkSys/Sipura SPA-3000... Η πρόταση μου είναι το SPA-3000 καθώς σε αυτό μπορείς να συνδέσεις και την γραμμή του ΟΤΕ και έτσι απο μια μόνο τηλέφωνική συσκευή (ασύρματη ή ενσύρματη, ότι εσύ έχεις) θα μπορείς να καλέσεις και να λάβεις κλήση και απο ΟΤΕ και απο VOIP!!! Δυο σε ένα!! Εγώ για παράδειγμα σηκωνοντας το ασύρματο και πατώντας αριθμό καλώ μέσω i-call... Αν πριν τον αριθμό βάλω #1 παίρνω απο ΟΤΕ, #2 παίρνω απο VoipBuster και πάει λέγοντας!! Τα #X τα ορίζεις εσύ όπως θές... Αυτά όλα που σου λέω γίνονται με το SPA-3000! Ρίξε μια ματιά στο http://GreekVOIP.Com Και δες και τις δύο αναλυτικές παρουσιάσεις! LinkSys SPA-3000: http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=62 LinkSys PAP2: http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=2 Οτι άλλο θελεις για το VOIP ρώτησε!!! :)
_DiMoN_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Όντως το Sipura 3000 είναι φοβερό....και ξέχασες μια από τις πιο φοβερές δυνατότητες... είσαι σ' έναν φίλο και θέλεις να καλέσεις εξωτερικό δωρεάν. Καλείς σπίτι σου και με τους κατάλληλους κωδικούς μπορείς να καλέσεις με τους VoIP λογαριασμούς σου. Επίσης δουλεύει με κλειστό το PC!
Deos24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Όντως το Sipura 3000 είναι φοβερό....και ξέχασες μια από τις πιο φοβερές δυνατότητες... είσαι σ' έναν φίλο και θέλεις να καλέσεις εξωτερικό δωρεάν. Καλείς σπίτι σου και με τους κατάλληλους κωδικούς μπορείς να καλέσεις με τους VoIP λογαριασμούς σου. Επίσης δουλεύει με κλειστό το PC! Εχεις δίκιο, απλώς δεν το ανέφερα γιατί λίγος κόσμος το χρησιμοποιεί!!!
polidis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Όντως το Sipura 3000 είναι φοβερό....και ξέχασες μια από τις πιο φοβερές δυνατότητες... είσαι σ' έναν φίλο και θέλεις να καλέσεις εξωτερικό δωρεάν. Καλείς σπίτι σου και με τους κατάλληλους κωδικούς μπορείς να καλέσεις με τους VoIP λογαριασμούς σου. Επίσης δουλεύει με κλειστό το PC! Den to piasa afto gia gine pio safeis ligo!!!!! Diladi proipothesi einai na exeis tilefono sto spiti pou na kanei gia Voip tilefonimata?Me klisto to pc? Pos kaleis diladi apo stathero i kai apo kinito tilefono? Diladi eime ego kapou exo me to aftokinito kai kalo apo to kinito mou sto spiti mou kai me afto to tropo mporo na paro eksoteriko? me katalilous kodikous? Ti kodikous?pou tous vriskeis? THANKS
_DiMoN_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Αυτό που είπα είναι το εξής: 1)Καλείς σπίτι σου, δηλαδή εκεί που είναι συνδεμένο το sipura 2)Και λες στο sipura 3000 να σου καλέσει εξωτερικό και μιλάς Όπως το είπες το παράδειγμα, καλείς από το κινητό σου σπίτι και πατάς κάποιους κωδικούς που έχεις ορίσει εσύ και λες στο sipura 3000 να σου καλέσει εξωτερικό μέσα από κάποιο VoIP λογαριασμό που έχεις. Έτσι χρεώνεσαι μόνο Κινητό -> Σπίτι και όχι Κινητό -> Εξωτερικο
Deos24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Για να το καταλάβεις καλύτερα σκέψου το σαν εκτροπή κλήσης!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.