_DiMoN_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 go to check it out...Thank you Το είχα ακούσει παλιά, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν συγκεκριμένο το θέμα...
ALR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό το ξέρεις από κάποια επίσημη πηγή ή το συνάγεις μόνος σου? Γιατί έχω ακούσει για προβλήματα με περιοριστές πακέτων και σε 1mbit. Επίσης σε επικοινωνία με τον ISP μου με πληροφόρησαν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και ακόμα και να αναβαθμίσω από 384 σε 512 δεν μου υπόσχοντε ότι θα λυθεί το πρόβλημα καθώς οφείλεται σε κακό προγραμματισμό κάποιων dslams. Καμία επίσημη πηγή.Άλλωστε ο ΟΤΕ δεν παραδέχεται καν το πρόβλημα στην 384..Μας πουλάει τρέλλα,χαλασμένα dslam και άλλες τέτοιες παπαρδέλες. Απλά διαπιστώνω ότι η πλειοψηφία των χρηστών που διαθέτουν 512 γραμμή δεν έχουν το πρόβλημα, και όσοι το έχουν βρίσκονται πάντα σε πιταρισμένα dslam σε μεγάλες πόλεις. Δεν έχω διαβάσει ποτέ για χρήστη σε επαρχία και πρόβλημα στο voip στην 512.
_DiMoN_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ δεν ξέρω αν έχω πιταρισμένο DSLam κατεβάζω 5-6 ημέρες με 384kbps...Περιμένω αναβάθμιση για 512, μένω Αθήνα.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά μια απορία , έκανα αίτηση για 10ευρώ μονάδες στο skype. Έβαλα τρόπο αποστολής χρημάτων με -> Κάταθεση σε τράπεζα <- , έβαλα τα στοιχεία μου και μου δώσανε ένα Skype Order , ένα Account Number , ένα ΙΒΑΝ , και ένα reference number , όπου λέει: "Take extra care in filling out the transaction reference number (.......) " ... Αυτά Ερώτηση: Όταν θα πάω να κάνω την κατάθεση στην τράπεζα, θα δώσω το ονοματεπώνυμο στα αγγλικά ή μόνο θα τους πω το Reference number να βάλουν στα στοιχεία μου?
ALR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Το voipbuster χρεώνει τις κλήσεις προς κινητά 0.17 ευρώ το λεπτό.Γνωρίζετε κάποιο φτηνότερο ;
Jimmy_BlinD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 to Skype ... € 0.017 / λεπτό ... νομίζω τόσο είναι κ στα κινητά
Geokon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδια μπορει να βοηθησει κανεις σχετικα με το post μου #187 ??? Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη!!!
polidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Εχω διαβασει ολα τα posts και δεν θυμαμαι να λετε καπου που μπορουμε να προμηθευτουμε αυτα τα Voip τηλεφωνα και επισης ποσο παει το μαλλι?? Den xriazete na exeis tilefono(Siskevh) gia na tilefoneis apo Voip.Sindeeis sto pc sou ena zevgari kala akoustika me microfono kai eise tzami. Tora an thes siskevi yparxoune para poles ala pros to paron einai oligon akrives. Rixe ena psaximo sto Google. Και επισης κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι αν γραφτω φουλ σε καποιο απο αυτα γιατι σκεφτομαι πιο πολυ για Broadvoice η VoipBuster θελω να 3ερω αν εχει να κανει καθολου το γεγονος οτι η μια μαλλον ειναι στην Ευρωπη και η αλλη Καναδα η Αμερικη και κατα ποσο θα επηρεασει το ping μου...δλδ αν εχετε δοκιμασει και τα δυο και εχετε μια εμπεριστατωμενη γνωμη!! Opou thes grapsou den pezi rolo pou einai i aiteria.Ego exo dilothi se mia Germanikia sti Skype sto voipbuster kai se oles den exo idietera provlimata. Alla merikes fores xaneis se piotita se ores exmis.Afta ta provlimata tha ta exoume panda sta voiptilefonimata.Exartate omos kai apo tin sindesi sou kai se pia perioxi malon vriskese.Pezoune pola rolo file mou den xaneis tipota na tis dokimaseis kai na katalixeis se mia i se 2-3 opos ego pou den meno pote se mia eteria kai panda exo mia gavanza se periptosi pou kati paei strava. Afta pistevo na voithisa
Challenger Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 to Skype ... ? 0.017 / λεπτό ... νομίζω τόσο είναι κ στα κινητά Προς κινητά είναι πολύ πιο ακριβό.
Geokon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Να σαι καλα φιλε polidis...θα το ψαξω λιγο παραπανω και θα αποφασισω που θα ακουμπησω τα λεφτακια μου!!! :D
polaki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά μια απορία ' date=' έκανα αίτηση για 10ευρώ μονάδες στο skype. Έβαλα τρόπο αποστολής χρημάτων με -> Κάταθεση σε τράπεζα <- , έβαλα τα στοιχεία μου και μου δώσανε ένα Skype Order , ένα Account Number , ένα ΙΒΑΝ , και ένα reference number , όπου λέει: "Take extra care in filling out the transaction reference number (.......) " ... Αυτά Ερώτηση: Όταν θα πάω να κάνω την κατάθεση στην τράπεζα, θα δώσω το ονοματεπώνυμο στα αγγλικά ή μόνο θα τους πω το Reference number να βάλουν στα στοιχεία μου?[/quote'] Πληρωσε με πιστωτική να τελειώνεις... Τί καταθέσεις τώρα για 10?? Προφανώς δεν ξέρεις ότι θα πληρώσεις περισσότερα έξοδα τραπέζης παρά το αστείο ποσό που θα μεταφέρεις... Εγω το καλοκαίρι έκανα μια κατάθεση σε αγγλικό λογαριασμό μέσω Eurobank, και μου πήραν 43? (!!! ΝΑΙ 43!!!). Φυσικά υπάρχουν και ΠΟΛΥ πιο φθηνές, αλλά νομίζω τα 15? είναι ένα στάνταρ ταριφάκι για έξοδα κατάθεσης σε λογαριασμό της ΕΕ!Ουτε καν ξέρω για America
Soth Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Κι αν δεν έχεις πιστωτική ή αν φοβάσαι να την χρησιμοποιήσεις, πάρε μια prepaid electron visa...
_DiMoN_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Κι αν φοβάσαι την πιστωτική μια VISA electron από λογαριασμό της Alpha Bank κάνει, βάλε μόνο λίγα ευρώ μέσα...τόσα θα έχει και η κάρτα!
Deos24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Παιδιά για το i-call λύθηκε το πρόβλημα με τα πακέτα στις ADSL!!! Ολοι μπορούν να το χρησιμοποιούν πλέον!!!! http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=64
polidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Παιδιά για το i-call λύθηκε το πρόβλημα με τα πακέτα στις ADSL!!!Ολοι μπορούν να το χρησιμοποιούν πλέον!!!! http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=64 Nai ok kali i ypireseia apo ena mati pou erixa alla arki na einai kai axiopisti kai piotiki. Vlepo stis times oti einai idies peripou me Skype Gia europi exei 1,5 cent to lepto (xoris fpa etsi?)prostheste edo 19% to Fpa. Kai edo me to fpa to trick me ton asterisko pou se parapemvei na diavaseis pio kato den me pige gia kala sto mati kai dixnei pos kinounde telika oi ellinikes eteries me ta psila gramata. Em to alo me to prosopiko noumero? 3 oloklira ? to mina gia na exeis diko sou noumero stin ypiresia. Ma ti na to kaneis?stathero den exeis? kinito den exeis? pc gia internetikes sinomilies den exeis? to extra noumero mas marane? kai pios tha se pari diladi sto pc? tespa Alla ego toulaxisto gia na pao sto i-call prepi na exo digmata kalis piotitas kai genikos kales ypiresies. An to dokimasi kapios na mas pi pos doulevi kai ti piotita exei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.