Προς το περιεχόμενο

free klhseis mesw net (VoIP) ????

akornelakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά , διάβασα όλα τα πόστς απ την αρχή και έχω κάποιες απορίες.

- Στο Voipbuster , μπορείς να κάνεις όσες κλήσεις σε σταθερά θές (εντός Ελλάδας π.χ.) μέχρι ενός λεπτού? Δλδ εγώ έχω κάνει μέχρι στιγμής 3 και το κλείνω εγώ το πρόγραμμα ... στο 00:58 , αυτό μπορεί να γίνεται επ'αόριστον?

- Στο Skype ή στο Voipbuster συμφέρει να δώσεις χρήματα για κλήσεις προς κινητά (σε όλο τον κόσμο όμως)

- Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να σου δίνει / να προσφέρει τπτ τσάμπα για Αγγλία προς κινητά ή και σταθερά εστω...? κάτι παραπάνω απο 1 λεπτό όπως το Voipbuster....

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά ' date=' διάβασα όλα τα πόστς απ την αρχή και έχω κάποιες απορίες.

- Στο Voipbuster , μπορείς να κάνεις όσες κλήσεις σε σταθερά θές (εντός Ελλάδας π.χ.) μέχρι ενός λεπτού? Δλδ εγώ έχω κάνει μέχρι στιγμής 3 και το κλείνω εγώ το πρόγραμμα ... στο 00:58 , αυτό μπορεί να γίνεται επ'αόριστον?

- Στο Skype ή στο Voipbuster συμφέρει να δώσεις χρήματα για κλήσεις προς κινητά (σε όλο τον κόσμο όμως)

- Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να σου δίνει / να προσφέρει τπτ τσάμπα για Αγγλία προς κινητά ή και σταθερά εστω...? κάτι παραπάνω απο 1 λεπτό όπως το Voipbuster....[/quote']

bre palikari mou kaneis mia erwthsh pou isos mono i voipbuster mporei na sou apanthsh. Mporoume emeis edw na sou poume th politikh 8a krathsei h voibuster?

dwse 5 h 10 eurw sth voipbuster an exeis adsl 512 kai kane tsampa thlefwna sth agglia

Δημοσ.

κατάλαβα τι εννοείς , δεν εννοώ όμως εγώ αυτό . Δλδ μετά απο 10 κλήσεις θα τερματιστεί η υπηρεσία για μένα..? Το επ'αόριστον που χρησιμοποιήσα .. το έβαλα κυρίως για το προσωρινά. Αλλά it's Ok! Κατάλαβα...

Δημοσ.

Λοιπόν το έψαξα λίγο και κατεύασα 3 voip προγράμματα

- VoipCheap

- VoipBuster

- VoipStunt

είναι της ίδιας εταιρείας αλλά με διαφορετικές χώρες με Free Rates...

Τσαμπατζίδες ... δοκιμάστε τα!! :)

δείτε και εδω κάτι αλλο...

http://www.sipdiscount.com/en/freetrial.html

Δημοσ.

:) ... μερικά απο αυτά έστω....

Κατευάσα το X-Lite (πρόγραμμα για voip) και έβαλα τις ρυθμίσεις απο το SIPDiscount αλλα δε λειτουργεί. Το δοκίμασε κανείς?

+

κάτι άλλο , διάβασα πως η ανανέωση του λογαριασμού μπορεί να γίνει και μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό για το Voipbuster.... Εγω στο Register και γενικά σε όλο το Feedback δεν βρήκα να λέει κάτι τέτοιο... τελικά τι ισχύει? Γίνεται?

Δημοσ.

Λοιπον καλησπερα πρωτα απο ολα και συγχαρητηρια σε οσους ξεκινησαν αυτο το topic! Εχω διαβασει ολα τα posts και δεν θυμαμαι να λετε καπου που μπορουμε να προμηθευτουμε αυτα τα Voip τηλεφωνα και επισης ποσο παει το μαλλι?? Και επισης κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι αν γραφτω φουλ σε καποιο απο αυτα γιατι σκεφτομαι πιο πολυ για Broadvoice η VoipBuster θελω να 3ερω αν εχει να κανει καθολου το γεγονος οτι η μια μαλλον ειναι στην Ευρωπη και η αλλη Καναδα η Αμερικη και κατα ποσο θα επηρεασει το ping μου...δλδ αν εχετε δοκιμασει και τα δυο και εχετε μια εμπεριστατωμενη γνωμη!! Ελπιζω να μην με βρισετε για κατι που εχει ειπωθει σε προηγουμενο post του στυλ #43 και κατι τετοιο γιατι βαριεμαι να τα ξανακοιταω ολα απο την αρχη! Ευχαριστω :D

Δημοσ.

Εγω που εχω βαλει το voipbuster ειναι ευκολο να μου πει καποιος γιατι εχω προβλημα με τις συνομιλιες μου σε συνδεση 512? Αν βαλω 1024 (το σκεφτομαι αυτη τη περιοδο) θα ειναι καλυτερα τα πραγματα?

Δημοσ.

Όπως καταλαβαίνεις και εσύ, είναι δυνατόν η 512 αυτή καθεαυτή να φταίει, ιδίως όταν το voibuster έχει 10kb/sec upload και download;; Όχι φυσικά. Μπορεί να είναι πιτα το dslam της περιοχής σου (που και αυτό πάλι δε νομίζω να παίζει τόσο ρόλο γιατι το voibuster δε τραβάει πολύ bandwidth). Το πιο πιθανό είναι να φταίει ο περιορισμός πακέτων από πλευράς οτε, ή κάποιο πρόβλημα της εταιρίας (σε πολλά είναι πάνφθηνη οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει ποιότητα και μπορεί να υπάρχουν προβλήματα...)

Παίρνοντας υπόψη τα παραπάνω συμπεραίνω ότι για να έχεις πρόβλημα στην 512 (που είναι αφύσικο) γιατί να μην έχεις και το ίδιο πρόβλημα στην 1024;

Αν είναι να βάλεις μόνο γι αυτό τότε μην το κάνεις.Συβουλή μου

Δημοσ.

Ο περιορισμός πακέτων δεν ισχύει μέχρι στιγμής για τις συνδέσεις 512. Μάλλον θα είναι άτυχος και θα βρίσκεται σε περιοχή με full dslam.

Εγώ με γραμμή 512 και σύνδεση 384 δεν έχω κανένα πρόβλημα με voipbuster.

Τα άλλα δεν έκανα καν τον κόπο να τα ελέγξω αφού το buster δουλεύει άψογα :)

Δημοσ.
Ο περιορισμός πακέτων δεν ισχύει μέχρι στιγμής για τις συνδέσεις 512. Μάλλον θα είναι άτυχος και θα βρίσκεται σε περιοχή με full dslam.

Εγώ με γραμμή 512 και σύνδεση 384 δεν έχω κανένα πρόβλημα με voipbuster.

Τα άλλα δεν έκανα καν τον κόπο να τα ελέγξω αφού το buster δουλεύει άψογα :)

Αυτό το ξέρεις από κάποια επίσημη πηγή ή το συνάγεις μόνος σου? Γιατί έχω ακούσει για προβλήματα με περιοριστές πακέτων και σε 1mbit. Επίσης σε επικοινωνία με τον ISP μου με πληροφόρησαν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και ακόμα και να αναβαθμίσω από 384 σε 512 δεν μου υπόσχοντε ότι θα λυθεί το πρόβλημα καθώς οφείλεται σε κακό προγραμματισμό κάποιων dslams.

Δημοσ.
Όπως καταλαβαίνεις και εσύ' date=' είναι δυνατόν η 512 αυτή καθεαυτή να φταίει, ιδίως όταν το voibuster έχει 10kb/sec upload και download;; Όχι φυσικά. Μπορεί να είναι πιτα το dslam της περιοχής σου (που και αυτό πάλι δε νομίζω να παίζει τόσο ρόλο γιατι το voibuster δε τραβάει πολύ bandwidth). Το πιο πιθανό είναι να φταίει ο περιορισμός πακέτων από πλευράς οτε, ή κάποιο πρόβλημα της εταιρίας (σε πολλά είναι πάνφθηνη οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει ποιότητα και μπορεί να υπάρχουν προβλήματα...)

Παίρνοντας υπόψη τα παραπάνω συμπεραίνω ότι για να έχεις πρόβλημα στην 512 (που είναι αφύσικο) γιατί να μην έχεις και το ίδιο πρόβλημα στην 1024;

Αν είναι να βάλεις μόνο γι αυτό τότε μην το κάνεις.Συβουλή μου[/quote']

Ευχαριστω για τις συμβουλες!!

Μηπως ειναι και θεμα εξοπλισμου? Μηπως δηλαδη φταιει και το Sagem (το μοντεμ του ΟΤΕ δηλαδη)?

Δημοσ.

Tι να σου πω. Δεν ξέρω. Για να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο κάνε αυτά τα βήματα που λένε στο forum του voipbuster. Τα παραθέτω εδώ:

You’re behind a router (NAT): open the port 5060 and at least one other random UDP port for RTP (audio) traffic and forward them to your PC’s local IP (or if you’re using a VOIP gateway the local IP of the gateway). Be sure to configure your softphone or gateway to use exactly that RTP port. Use the STUN server.

You don't know how port forwarding is done: read this for everything about it.

You’re behind a software firewall: give VOIPbuster (or any other clone that you might use or a SIP softphone) full access to the internet.

You’re getting error code 11: this means that your payment is rejected. Try using another payment method.

How do I configure my SIP device? – SIP server & outgoing proxy: sip1.voipbuster.com | STUN server: stun.voipbuster.com | SIP port: 5060 | Codec: G.711a (X-Lite | Linksys PAP2)

SIP configuration still doesn't work: try using nat.voipfone.co.uk:5065 as outbound proxy.

Problems with the VOIPbuster software persist: try installing X-Lite and using the SIP configuration above.

Can I change my county in my profile? – That’s not possible. You’ll have to register another account.

My call ends after 1 h: just redial.

How long does my credit remain valid? - 120 days after the payment.

Αν δε ξέρεις πως κάνουν port forwarding δες αυτό:

http://www.portforward.com/routers.htm

Όταν κάνεις αυτά και συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα τότε δε φταις εσύ.

Δημοσ.

Για πείτε περισσότερες πληροφορίες γι' αυτόν τον περιορισμό πακέτων και πως μπορώ να το ελένξω...

ΑΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο τόσο ξεκάρφωτα στις υπηρεσίες απορώ πως δεν έχει γίνει καταγγελία. (είμαι σε 384 και περιμένω αναβάθμιση σε 512)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...