Deos24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Για κινητά κανένα φθηνό υπάρχει? Για κινητά εννοείς να μιλάω ασύρματα μέσο internet?? Αν ενοοείς αυτό θα πρέπει να πάρεις ένα ATA και μετά να βάλεις πάνω του ένα κλασικό ασύρματο....
Challenger Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 όχι. Εννοώ να παίρνουμε σε κινητά τηλέφωνα με χαμηλές χρεώσεις.
Deos24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Για τιμές δες εδώ.... http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=31
beastgr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Για ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη διεύθυνση.... http://www.sparvoip.de/de/index.html Και μαντέψτε πιας εταιρίας είναι πάλι!! Και ξαναματαμαντέψτε πόσο κοστίζει μια κλήση σε σταθερό στην ελλάδα A και κάτι άλλο. Όταν για μέρα χρέωνε το voipbuster είχα "προλάβει" να ξοδέψω 3 λεπτά !τώρα βλέπω ότι μου τα ξαναδώσανε πίσω!!αν είναι δυνατόν
polidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Για ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη διεύθυνση.... http://www.sparvoip.de/de/index.html Και μαντέψτε πιας εταιρίας είναι πάλι!! Και ξαναματαμαντέψτε πόσο κοστίζει μια κλήση σε σταθερό στην ελλάδα A και κάτι άλλο. Όταν για μέρα χρέωνε το voipbuster είχα "προλάβει" να ξοδέψω 3 λεπτά !τώρα βλέπω ότι μου τα ξαναδώσανε πίσω!!αν είναι δυνατόν E!!! kala tora einai i idia eteria aplos sta Germanika to erikse tora. Exei akoma kana 5-6 diaforetika sites me diaforetika onomata tilefonias. Kati pezete me tin en logo eteria pou den mou kathete kala. Afto pou fovame na min epiveveothi.Diladi na arxisi na zitaei 10rika kai 20arika kai 50arika kai na leei gia 6mina kai 12amina Free tilefonimata kai ena proi me tin drosoula na ta kopsi ola kai o alos pou edose tin proigoumeni mera to 20ariko na mini me ti (piiiiiiitttttttt) sto xeri. Tespa oso einai tzampe den sindrexoune logoi anisixeias. Alla prosoxi.
utistas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά με 384 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και otenet δεν παίζει...Λέτε με 512 να γίνει κάτι;
getty Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά με 384 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και otenet δεν παίζει...Λέτε με 512 να γίνει κάτι; Μπορεί ναι μπορεί και όχι, κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί καθώς το πρόβλημα με τα πακέτα έχει παρατηρηθεί και σε 1mbit γραμμή. Αυτό ακριβώς ρώτησα κι εγώ στον ISP μου και μου είπε τα γνωστά, θέμα ΟΤΕ και dslam και να αναβαθμήσεις δε σου υπόσχομαι ότι θα λυθεί το πρόβλημα.
ekkli Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 να ρωτησω κατι απλο, μετα τη χρεωση και του voipbuster, προσφερει καποια εταιρια δωρεαν τηλ σε τοπικα ελλαδας?
billyyo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 εγώ πάντως με το voipbuster δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος... πιο πολύ με γουοκι-τοκι μοίζουν οι κλήσεις παρά με τηλεφώνημα. Μιλάμε για καθυστέρηση περίπου 30 δευτερολέπτων και όσο προχωράει η διάρκεια της κλήσης αυξάνει η καθυστέρηση... και έδωσα και τα 5 ? Αντιθέτως με το skype πάει μια χαρά τις περισσότερες φορές οπότε δεν φταίει η συνδεσή μου.
beastgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ρε ekkli να με συμπαθάς αλλά μπορείς να μας πεις που κατάλαβες ότι δεν είναι δωρεάν τα τηλ στα σταθερά στην Ελλάδα;;; Το δοκίμασες και πλήρωσες;;;
ekkli Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ρε ekkli να με συμπαθάς αλλά μπορείς να μας πεις που κατάλαβες ότι δεν είναι δωρεάν τα τηλ στα σταθερά στην Ελλάδα;;; Το δοκίμασες και πλήρωσες;;; beastgr, εγκατεστησα το voipBuster τη τριτη, μετα απο 5 τηλεφωνα διαρκειας 1 λεπτου και αθλιας ποιοτητας, μου πεταξε μηνυμα οτι τα trial τηλεφωνα που ειχα δικαιωμα να κανω τελειωσανε. στο σάιτ δεν ειχα καμια προειδοποιηση -γραφεται κ σε αυτο το θεμα οτι την ελλαδα την εχει ακομα στις free of charge χωρες. το αστειο ειναι οτι εκεινο το απογευμα ειχα ξεκινησει να διαβαζω αυτο το θεμα παραλληλα με την εγκατασταση του προγραμματος και δεν ειχα φτασει ακομα στα νεα οτι θελει 5 ?. με την ποιοτητα που ειχα στα 5 πρωτα τηλ, δεν με πεισανε να γραφτω και πιστεψε με, ειχα σκοπο να γινω φουλ μεμπερ και με κιν κλπ. και φοβαμαι πως δεν θα εχω καλυτερη ποιοτητα αν γραφτω, δεν νομιζω να ειναι τοσο βλακες στο μαρκετινκ ντηπαρτμεντ της εταιριας.
Kontos_Harry Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 meso tou asterisk mporeis na kaneis kliseis sth voipbuster kai na grafeis kai th sinomilia Ela re barbouni e3hga sta paidia me liga logia to Asterisk mias kai to exeis faei me ta koutalia...
barbounis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 ena 6mhno thewria thelei prwta......logo oti barieme na grafw as me paroun thl sto voip -> [email protected] na toys ekgigisw oti apories exoun. H xrewsh einai 0.50/1sec.......... Eksalou ta panta einai gramena kia ksanagramena sto internet. episis exei kai para polu kala wiki.
panos7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Εγω εβαλα χθες voipbuster και εχω καθυστερηση στο να με ακουει ο αλλος... Εχω 512 onDSL KIT και συνδεομαι Sagem...Ειναι λογικο? Υπαρχει καποια ρυθμιση μηπως για να προσεξω?
--b}{d-- Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Mπορεί κάποιος να ανεβάσει στο rapidshare το voipcheap v 2.07 ; Το χρειάζεται επειγόντως ένα ξαδερφάκι γιατί με την 2.08 έχει πρόβλημα με τους admin του δικτύου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.