Προς το περιεχόμενο

free klhseis mesw net (VoIP) ????

akornelakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοεί οτι η εταιρία πισω απο την Voipbuster έχει και αλλες εταιρίες, οι οποιες αν κοιτάξεις στα πακέτα τους προσφέρουν καποιες χωρες δωρεαν και καποιες όχι, αλλά τελικά ολο και σε κάποια θα βρεις το δωρεαν που ψάχνεις.

Αυτο σημαίνει οτι αν η εταιρια θελει να σου ρουφηξει τα λεφτα, μπορει 2 μηνες να εχει την Ελλαδα free στην εταιρία 1, και σε ολες τις αλλες να χρεώνεται, και μετα να την βαλει να χρεωνεσαι στην εταιρία 1, αλλα να ειναι δωρεάν στην εταιρία 2... Και ουτω καθ'εξής.

Με λιγα λογια κατα καποιο τρόπο να σε "αναγκάζει" να πληρωνεις το ποσο που ζητάει 10 ή 15€ ωστε να κανεις account στην εταιρια που σου προσφέρει free.

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σαφέστατα polaki αλλά πρέπει και αυτοί να βγάλουν κέρδος έτσι δεν είναι; Οπότε βολεύει και αυτούς αλλά και εσένα. Γιατί δε νομίζω να έχεις πρόβλημα να δίνεις 15 ευρά για να έχεις δωρεάν κλήσεις (χωρίς πάγια και άλλες @@ριες) Και μη ξεχνάς ότι η voipbuster δίνει δωρεάν την ελλάδα σχεδόν ένα χρόνο.

Για μένα είναι μια πολιτική που με βολεύει αφάνταστα και μου έχει σώσει πολλά λεφτά (και μακάρι να έχει δώσει και στην εταιρία λεφτα για να συνεχίσει έτσι)

Τώρα αν μια στο τόσο σε παραπέμπει σε άλλο πρόγραμμα για να δώσεις άλλα 15 ευρώ δε με πειράζει γιατί αυτά που θα ξόδευα θα ήταν πολύ περισσότερα.

Φυσικά η συχνότητα που θα αλλάζει τις δωρεάν κλήσεις από πρόγραμμα σε πρόγραμμα είναι συζητήσιμο... :)

Δημοσ.

Σιγουρα βολευει πολύ, αρκει να μην γίνει σύνηθες φαινόμενο να αλλάζει τις δωρεάν :D

Παντως αυτό που με ψιλοχάλασε είναι οτι πήρα το κινητο μου από περιέργεια να δω τί νουμερο θα βγάλει, και ΧΩΡΙΣ να απαντήσω με χρέωσε!!! :(

Δημοσ.
Σηκώστε κανα Asterisk* να παίζεται με όποιον Provider θέλεται η με wireless η να μοιράζεστε broadvoice, I-call, e-voice klp....

ki afto? :/

Δημοσ.

http://www.voip-info.org/wiki-Asterisk

αλλά δεν διάβασα τί λέει..

Αυτό που ψάχνουμε εμείς ειναι εταιρίες που παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ κλίσεις σε σταθερό τηλέφωνο ελλάδας και κάποιες άλλες χώρες.. Το να μοιράζομαι broadvoice, i-call, e-voice κλπ δεν μου λέει προσωπικά κάτι σε σχέση με το τοπικ (free kliseis mesw net) αφου δεν ειναι δωρεάν! :D

Δημοσ.

Βασικά δεν έχω ιδέα τι είναι τα broadvoice, i-call, e-voice αλλά όντως, αυτό που έχει σημασία είναι οι free κλήσεις PC->phone...

Πάντως με το voip προσωπικά δεν έχω δει να χρεώνει ακόμα...

Δημοσ.

Xrisimopoiisa to Wengo ..mou eixan meinei 0.26Euro kai pira se stathero Ellada ..milaga gia peripou 1 ora, xoris omos na kopei i grammi. Afou ekleisa mou edeikse balance -4Euro peripou. Fisika den iparxei tropos na ta pliroso sosta?

Δημοσ.

-4e? apo pou epernes?

giati an einai apo ellada se ellada mou fainetai oti se simferei kalitera xoris voip :P

pantws den nomizw na ta pliroseis, ektos an ksanavaleis credits saftin tin eteria, paizei na sou aferesoun ta 4 apo ekei.

Δημοσ.

ή πιο απλά μπορείς να επιλέξεις στο Volume options το master στα recording options και να ηχογραφήσεις με κάποιο πρόγραμμα όπως goldwave, cool edit κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...