polaki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Εννοεί οτι η εταιρία πισω απο την Voipbuster έχει και αλλες εταιρίες, οι οποιες αν κοιτάξεις στα πακέτα τους προσφέρουν καποιες χωρες δωρεαν και καποιες όχι, αλλά τελικά ολο και σε κάποια θα βρεις το δωρεαν που ψάχνεις. Αυτο σημαίνει οτι αν η εταιρια θελει να σου ρουφηξει τα λεφτα, μπορει 2 μηνες να εχει την Ελλαδα free στην εταιρία 1, και σε ολες τις αλλες να χρεώνεται, και μετα να την βαλει να χρεωνεσαι στην εταιρία 1, αλλα να ειναι δωρεάν στην εταιρία 2... Και ουτω καθ'εξής. Με λιγα λογια κατα καποιο τρόπο να σε "αναγκάζει" να πληρωνεις το ποσο που ζητάει 10 ή 15€ ωστε να κανεις account στην εταιρια που σου προσφέρει free.
beastgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Σαφέστατα polaki αλλά πρέπει και αυτοί να βγάλουν κέρδος έτσι δεν είναι; Οπότε βολεύει και αυτούς αλλά και εσένα. Γιατί δε νομίζω να έχεις πρόβλημα να δίνεις 15 ευρά για να έχεις δωρεάν κλήσεις (χωρίς πάγια και άλλες @@ριες) Και μη ξεχνάς ότι η voipbuster δίνει δωρεάν την ελλάδα σχεδόν ένα χρόνο. Για μένα είναι μια πολιτική που με βολεύει αφάνταστα και μου έχει σώσει πολλά λεφτά (και μακάρι να έχει δώσει και στην εταιρία λεφτα για να συνεχίσει έτσι) Τώρα αν μια στο τόσο σε παραπέμπει σε άλλο πρόγραμμα για να δώσεις άλλα 15 ευρώ δε με πειράζει γιατί αυτά που θα ξόδευα θα ήταν πολύ περισσότερα. Φυσικά η συχνότητα που θα αλλάζει τις δωρεάν κλήσεις από πρόγραμμα σε πρόγραμμα είναι συζητήσιμο...
polaki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Σιγουρα βολευει πολύ, αρκει να μην γίνει σύνηθες φαινόμενο να αλλάζει τις δωρεάν Παντως αυτό που με ψιλοχάλασε είναι οτι πήρα το κινητο μου από περιέργεια να δω τί νουμερο θα βγάλει, και ΧΩΡΙΣ να απαντήσω με χρέωσε!!!
Soth Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Σηκώστε κανα Asterisk* να παίζεται με όποιον Provider θέλεται η με wireless η να μοιράζεστε broadvoice, I-call, e-voice klp.... ki afto? :/
polaki Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 http://www.voip-info.org/wiki-Asterisk αλλά δεν διάβασα τί λέει.. Αυτό που ψάχνουμε εμείς ειναι εταιρίες που παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ κλίσεις σε σταθερό τηλέφωνο ελλάδας και κάποιες άλλες χώρες.. Το να μοιράζομαι broadvoice, i-call, e-voice κλπ δεν μου λέει προσωπικά κάτι σε σχέση με το τοπικ (free kliseis mesw net) αφου δεν ειναι δωρεάν!
Soth Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Βασικά δεν έχω ιδέα τι είναι τα broadvoice, i-call, e-voice αλλά όντως, αυτό που έχει σημασία είναι οι free κλήσεις PC->phone... Πάντως με το voip προσωπικά δεν έχω δει να χρεώνει ακόμα...
Stuff Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Xrisimopoiisa to Wengo ..mou eixan meinei 0.26Euro kai pira se stathero Ellada ..milaga gia peripou 1 ora, xoris omos na kopei i grammi. Afou ekleisa mou edeikse balance -4Euro peripou. Fisika den iparxei tropos na ta pliroso sosta?
Soth Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 -4e? apo pou epernes? giati an einai apo ellada se ellada mou fainetai oti se simferei kalitera xoris voip pantws den nomizw na ta pliroseis, ektos an ksanavaleis credits saftin tin eteria, paizei na sou aferesoun ta 4 apo ekei.
CommandoR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Χρησιμοποιώ το VoipBuster . Ξέρει κανείς άν υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να καταγράφεις την συνομιλία που κάνεις?
barbounis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 meso tou asterisk mporeis na kaneis kliseis sth voipbuster kai na grafeis kai th sinomilia
Challenger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 ή πιο απλά μπορείς να επιλέξεις στο Volume options το master στα recording options και να ηχογραφήσεις με κάποιο πρόγραμμα όπως goldwave, cool edit κλπ
alfas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Na rotiso kati ? Gia na kaneis autes tis kliseis mporeis na xrisimopiiseis klasika mikrofonaki kai ixio...i 8elei to idiko tilefonaki pou einai gia to skype px!!?
Challenger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μικροφωνάκι και ηχεία (ο καλύτερος συνδιασμός βέβαια, είναι μικρόφωνο και ακουστικά)
Tbl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Γιατι να ψάχνουμε για ξένους voip providers αφου κάνουμε καλα τη δουλειά μας και με τους ελληνικούς;; Ενα τιπ για το i-call εδω -> http://www.voipinfo.gr/forum/index.php?topic=12.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.