Stuff Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Iparxei kai to Wengo mou me kathe registration dinei 1Euro xronou omilias kai ta rates pou eida einai arketa kala. Den to exo dokimasei omos http://openwengo.com/
ababapanos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 parola auta molis twra ekana klisi se stathero entelos dwrean... tha mas trelanoun autoi....
polidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Iparxei kai to Wengo mou me kathe registration dinei 1Euro xronou omilias kai ta rates pou eida einai arketa kala. Den to exo dokimasei omos http://openwengo.com/ Opaaaaa to vlepo poli kalooooo molis 1 lepto gia germania(Pou me endiaferi) kai molis 1.8 gia Ellada. Tha to chekaro
peppasko Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 re sis ekana klisi molis tora kai einai tzampa.tha me trelanetai!!!!!!
nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δεν καταλαβαίνω που είδατε το τζάμπα. Μόλις το εγκατέστησα, πήρα στο σταθερό μου (Αθήνα) και άφησα τη γραμμή ανοιχτή για κάπου 2'. Για κάποιο περίεργο λόγο δεν χρεώθηκε η κλήση, το 1 ευρώ παρέμεινε ως είχε (ακόμα και μετά το refresh). Έκλεισα, ξαναπήρα, το άφησα ανοιχτό λιγότερο από μισό λεπτό και ιδού, τώρα πλέον το ποσό είναι 0,96 ευρώ. Πήρα μετά σε κάποιο κινητό, μίλησα 1-2' και να'σου 0,95 ευρώ (που μετά έγινε 0,73. Πάει να πει ότι αργεί να ανανεώσει το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας). Τζάμπα δεν είναι, οι χρεώσεις για Ελλάδα, αν είδα καλά (1.8 ευρωλεπτά/λεπτό) είναι περίπου σαν του Skype, σαν να παίρνω αστική κλήση από ΟΤΕ (3.1 ευρωλεπτά/λεπτό) και να μην πληρώνω το ΦΠΑ. Στις υπεραστικές αξίζει βέβαια γιατί τα ~7.4 λεπτά του ΟΤΕ παραμένουν 1.8 στο Wengophone...τα εγγόνια μου έστω μπορεί να δουν πραγματικό ΤΖΑΜΠΑ τηλεφώνημα. edit: Αν όμως έχετε υπομονή μπορείτε να μιλήσετε αρκετή ώρα πραγματικά τζάμπα. Φτιάξτε καμια 10αρια email accounts π.χ. στο yahoo και δημιουργήστε τα αντίστοιχα accounts στο Wengophone (πρέπει να αλλάζετε ΙΡ όμως για κάθε λογαριασμό που φτιάχνετε, αλλιώς βγάζει μήνυμα λάθους). 10 accounts, 10 ευρώ, περίπου 9 - 9,5 ώρες ομιλίας για εγχώριες κλήσεις στην αγαπημένη μας πατρίδα.
polidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ondos i xreoseis einai san tou skype alla to zitoumeno einai i piotita. An p.x einai kaliteri tou skype ego den to sititao tin kano apo skype giati merikes fores mou spaei ta @@ kai den to goustaro afto. Pios dokimase na mas pei kai me ti taxitita sindeseis etc...etc...etc
nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Καλά, το Skype δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου, δεν ξέρω τι λέει. Στο μοναδικό τηλέφωνο που πήρα (από 512 tellas, με όλα τα uploads/downloads σταματημένα, σε κινητό Cosmote στη Θεσσαλονίκη) η ποιότητα λήψης ήταν ελαφρώς χειρότερη από τη συνηθισμένη των κινητών ενώ από την άλλη άκρη της γραμμής ούτε που κατάλαβαν ότι μίλαγα μέσω VoIP. Επίσης είχα πολύ λίγη καθυστέρηση, λιγότερο από 0.5 sec. Έχω φτιάξει ήδη 6-7 accounts οπότε τις προσεχείς μέρες αναμένεται ανηλεές testing, σκεφτείτε με 1 account (=1 euro) μιλάτε 55' σε σταθερό στην Ελλάδα.
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 http://www.voipstunt.com/en/index.html Αυτό εδώ πάλι τι είναι? Υπήρχε σαν link στη σελίδα του voipbuster. Αδελφό πρόγραμμα? Η Ελλάδα έχει 1 cent/λεπτό χρέωση, από του Wengo πολύ καλύτερη. Και λέει ότι έχει τζάμπα κλήσεις σε πολύ περισσότερες χώρες, ακόμα και σε US, UK, Αυστραλία κλπ Δεν ευκαιρώ να το δοκιμάσω τώρα, άλλωστε το Wengo με βόλεψε πάρα πολύ. Π.χ. ήθελα να πάρω ένα τηλέφωνο Θεσσαλονίκη πριν λίγο, σε σταθερό, έφτιαξα ένα λογαριασμό στα γρήγορα και μίλησα κάπου 40' χωρίς καμία διακοπή, με ποιότητα συγκρίσιμη με ΟΤΕ κι απ΄τις δυο μεριές και ελάχιστη καθυστέρηση ( 0,2-0,3 sec το πολύ). Τα πειράματα θα συνεχιστούν.
peppasko Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 http://www.voipstunt.com/en/index.htmlΑυτό εδώ πάλι τι είναι? Υπήρχε σαν link στη σελίδα του voipbuster. Αδελφό πρόγραμμα? Η Ελλάδα έχει 1 cent/λεπτό χρέωση' date=' από του Wengo πολύ καλύτερη. Και λέει ότι έχει τζάμπα κλήσεις σε πολύ περισσότερες χώρες, ακόμα και σε US, UK, Αυστραλία κλπ Δεν ευκαιρώ να το δοκιμάσω τώρα, άλλωστε το Wengo με βόλεψε πάρα πολύ. Π.χ. ήθελα να πάρω ένα τηλέφωνο Θεσσαλονίκη πριν λίγο, σε σταθερό, έφτιαξα ένα λογαριασμό στα γρήγορα και μίλησα κάπου 40' χωρίς καμία διακοπή, με ποιότητα συγκρίσιμη με ΟΤΕ κι απ΄τις δυο μεριές και ελάχιστη καθυστέρηση ( 0,2-0,3 sec το πολύ). Τα πειράματα θα συνεχιστούν. [/color'] exakoloutho na leo oti to voip einai tzampa. wengo ??? ti leei auto?
polidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 exakoloutho na leo oti to voip einai tzampa.wengo ??? ti leei auto? Ondos einai tzampa alla tora teleftea kanei ta nerakia tou giati plakosame poloi kai den mas sikoni alo. Emena file mou me endiaferi i kali piotita kai as dino kai 2 kai 3 cent to lepto ti na to kano to tzampe an me ton alon pou milao mou leei sinexeia re sy den se akouo katholou ti!!! ti ipes!!!!E!!! kai meta otan pas na miliseis na petagete kai aftos logo tis poli megalis kathisteriseis. Diladi sinenoisi bouzouki. Den me endiaferi etsi to tzampe giafto kai prospatho na vro esto fthines liseis.
polidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 http://www.voipstunt.com/en/index.htmlΑυτό εδώ πάλι τι είναι? Υπήρχε σαν link στη σελίδα του voipbuster. Αδελφό πρόγραμμα? Η Ελλάδα έχει 1 cent/λεπτό χρέωση' date=' από του Wengo πολύ καλύτερη. Και λέει ότι έχει τζάμπα κλήσεις σε πολύ περισσότερες χώρες, ακόμα και σε US, UK, Αυστραλία κλπ Δεν ευκαιρώ να το δοκιμάσω τώρα, άλλωστε το Wengo με βόλεψε πάρα πολύ. Π.χ. ήθελα να πάρω ένα τηλέφωνο Θεσσαλονίκη πριν λίγο, σε σταθερό, έφτιαξα ένα λογαριασμό στα γρήγορα και μίλησα κάπου 40' χωρίς καμία διακοπή, με ποιότητα συγκρίσιμη με ΟΤΕ κι απ΄τις δυο μεριές και ελάχιστη καθυστέρηση ( 0,2-0,3 sec το πολύ). Τα πειράματα θα συνεχιστούν. [/color'] http://www.voipcheap.co.uk afto ti einai? malon einai ola thigatrikes tis voipbuster ti na po
rip Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 πριν λίγο έκανα κλήσεις σε σταθερά στην Ελλάδα και ήταν δωρεάν.. Kai s emena dwrean htan..
polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 ...στέλνεις e-mail στο VoipBuster δεν απαντάνε με τίποτα.Τι να πω' date=' κρίμα, ήταν πολύ καλή καβάντζα. Είχα συνηθίσει 3 μήνες που το χρησιμοποιούσα να βλέπω ...This call is Free... Με το που είδα ...0,01/minute... μου κόπηκαν τα γόνατα! Πάντως είναι εξαιρετικά φτηνό αλλά όχι Τζάμπα. Εγώ έχω κάνει από το πρωί (13/01/2006) 10 κλήσεις και ο λογαριασμός μου από 10,00ευρώ πήγε 9,63ευρώ και αποκλείετε να έχω μιλήσει συνολικά πάνω από 5 λεπτά. Η μ@λ@κεία είναι πως εγώ έχω δώσει 10,00ευρώ για 6 μήνες FREE τηλεφωνά σε σταθερή τηλεφωνία και μέσα σε τρεις μήνες η εταιρία αλλάζει πολιτική. Αυτό είναι χοντράδα...[/quote'] εμένα ειναι free...
polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 To Εasy BlueBox ti einai polaki? Ti kanei auti i syskeui? To blue box ουσιαστικά σε αφήνει να συνδέσεις τη συσκευή του σταθερού σου (οποια να ναι, ακόμα και ασύρματη) με το PC, για να κάνεις κλήση με voIP. Ουσιαστικά απο μόνο του δεν προσφέρει δωρεάν τηλέφωνα, απλά συνεργάζεται με κάποια προγράμματα ωστε να μην μιλάς από μικρόφωνο και ηχεία κλπ...
Soth Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Σηκώστε κανα Asterisk* να παίζεται με όποιον Provider θέλεται η με wireless η να μοιράζεστε broadvoice, I-call, e-voice klp.... gia pes ligo ti paizei me afto to proggie an den vgoume poli offtopic... Καλο το παιχνίδι με τη Voipbuster...έχει σηκώσε 4-5 sites και μας παίζει....έχει να παίξει γέλιο πολύ.... ti akrivws ennoeis? exei sxesh me to parapanw? :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.