gbras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Εχω ενα υπολογιστη οπου εχει μια μητρικη πανω την asus p4c800 deluxe. Λοιπον εχω βαλει ενα τροφοδοτικο πανω 350w αγνωστου μαρκας και αρνειται το pc να ανοιξει παρα μονο αναβοσβηνει το πρασινο ledακι της μητρικης. Εχω αφησει μονο τα απαραιτητα πανω στην μητρικη αλλα δε γινεται τιποτα. εκανα και reset το cmos αλλα ουτε και αυτο δουλεψε. Υπαρχει περιπτωση το τροφοδοτικο να μην ειναι επαρκες?
Sam235 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Έχεις βάλει και τις δύο τροφοδοσίες που χρειάζεται? Έχει μια τροφοδοσία μακρόστενη (την κλασική) και μια που είναι σαν τετράγωνο (για P4). Πρέπει να είναι και οι δύο συνδεδεμένες. Sam.
S2Katana Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Η μεγαλη ειναι διπλα στις Ram και η μικρη αριστερα του cpu
Sam235 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Η μεγαλη ειναι διπλα στις Ram και η μικρη αριστερα του cpu Και για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος: όπως κοιτάς το motherboard έχοντας τις υποδοχές του keyboard και του mouse πάνω αριστερά, η μικρή υποδοχή είναι μπροστά από τις μνήμες (μπροστά στο κλιψάκι που ασφαλίζουν οι μνήμες). Για το μεγάλο δεν νομίζω να σου πω που είναι γιατί προφανώς το έχεις συνδέσει σωστά. :razz: Sam.
Yabadabado Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 prota sa eitane xrisimo na ma balei edo ti diamorfosi (config) exeis ! cpu, mobo, ram, etc... yia na boroume na se boisisoume kalitera... ean exeis syndesei sosta to P4 power, dokimase me ena allo trofodotiko yia na deis.
Aias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Βαλε τις δυο τροφοδοσιες,ασε πανω τα απαραιτητα (cpu+cooler,μνημη,καρτα γραφικων) και κανε start.Βαλε το speaker και ακου τα bip. beep error codes for the P4C800-E Deluxe: 2 = Parity error 3 = Main memory read/write test error 4 = Motherboard timer not operational 6 = Keyboard controller BAT test error 7 = General exception error 8 = Display memory error 10 = CMOS shutdown register read/write error
Shinta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Kala exo dei toulaxiston 20 posts me asus p4c800 probs.Kai ego tin idia exo. Tetoio hali den to perimena..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.