asxeto4 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Έχω σπίτι ένα απλό μοντεμάκι 56Κ. Επειδή την έχει πατήσει κάποιος γνωστός μου και του ήρθε λογαριασμός τρελός στον ΟΤΕ λόγο κλήσης σε "Μαλαισία" χωρίς να το πάρει χαμπάρι, σκέφτομαι να κάνω φραγή κλίσεων εξωτερικού. Κάποιος μου είπε ότι αυτό το πρόβλημα το έχει ΜΟΝΟ όποιος έχει ISDN ή DSL. Τελικά τι ισχύει, είναι επίφοβο το modem μου ή τζάμπα θα κάνω φραγή;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μαλλον καποιον dialer θα ειχε ο φιλος σου. Το προβλημα πιστευω οτι ειναι μεγαλυτερο στις συνδεσεις pstn/isdn και οχι τοσο στη DSL οπου υπαρχει ρουτερ και γενικα η διαδικασια του authentication ειναι διαφορετικη. Καλο θα ηταν να βαλεις μια φραγη κλησεων εξωτερικου ωστε να κοιμασαι σιγουρος
deathlok Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 ta dialer den epireazoun adsl mono pstn isdn.an den ksereis ti kaneis me to pc kane fragi.
yannis27gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 ta dialer den epireazoun adsl mono pstn isdn.an den ksereis ti kaneis me to pc kane fragi. Akribos etsi. An de gnorizeis pos na setareis ena firewall, bale fragi na hsyxasei to kefali sou (kai h tseph sou )
joulisg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Προσωπικά χρησιμοποιώ το McAfee Antispyware που κάνει real time scanning κάθε 30 λεπτά και μου έχει εντοπίσει δύο dialers μέχρι στιγμής. Το firewall δεν προσφέρει προστασία στην προκειμένη περίπτωση. Πολύ καλό είναι και το AdAware Pro. Βάλε κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα antispy και είσαι ΟΚ. .
Shinta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Yparxoun programata gia dialers pou den afinoun na kanei dial tpta xoris tin egrisi sou. Omos to Disc apo to dialler tha to fas apla den tha kanei connect me nea gouinea mono tou.
Godfath3r Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Yparxoun programata gia dialers pou den afinoun na kanei dial tpta xoris tin egrisi sou. Omos to Disc apo to dialler tha to fas apla den tha kanei connect me nea gouinea mono tou. Δεν υπάρχει περίπτωση ο dialer όμως να κάνει παράκαμψη το πρόγραμμα?Πάντως νομίζω πως η πρώτη κίνηση είναι η φραγή και μετά η προσοχή...
EPa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Τα firewalls αυστηρά μιλώντας δεν έχουν σχέση με dialers, όμως όλο και περισσότερα firewalls εμπεριέχουν και τέτοιου είδους προστασίες. Πχ. το kerio όταν εντοπίζει κλήση μέσω modem, σου λέει τον αριθμό και σε ρωτάει αν θα πρέπει να επιτρέπεται ή όχι.
Shinta Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δεν υπάρχει περίπτωση ο dialer όμως να κάνει παράκαμψη το πρόγραμμα?Πάντως νομίζω πως η πρώτη κίνηση είναι η φραγή και μετά η προσοχή... Koita, opos ena virus, etsi kai to kalo dialer tha exei tropous na prosperasei enan stoper alla kai pali diskola.Xoris gnosi apo Programatismo mou fenete diskoli i fragei enos minimatos gia verification of dialing na kopei.Kia pali omos o kalos stoper tha kanei tin doulia tou kalitera.
getty Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Μαλλον καποιον dialer θα ειχε ο φιλος σου. Το προβλημα πιστευω οτι ειναι μεγαλυτερο στις συνδεσεις pstn/isdn και οχι τοσο στη DSL οπου υπαρχει ρουτερ και γενικα η διαδικασια του authentication ειναι διαφορετικη. Καλο θα ηταν να βαλεις μια φραγη κλησεων εξωτερικου ωστε να κοιμασαι σιγουρος Το και όχι τόσο στη DSL μάλλον είναι καθόλου στη DSL, δεν έχει να κάνει με το αν έχεις router ή modem, απλά ότι και απ τα δύο αν έχεις δεν καλεί κάποιον αριθμό αλλά συγχρονίζει τη γραμμή σου (για data). Οπότε με τη dsl, είτε router έχεις είτε απλό modem απλά δεν κινδυνεύεις από dialers εξαιτίας του τρόπου λειτουργίας τους. Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με...
tech25 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Kindyno apo dialers exeis mono an exeis PSTN modem, kai ISDN device kateytheian pano sto PC. (px to netmod me usb i seiriaki syndesi). ISDN routers kai DSL pasis fiseos den epireazontai. Telos...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Τηλέφωνο στο 134 για να γίνει φραγή.Απλά.
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 βαλε φραγη να υσηχασεις φιλαρακι και ασε και τα firewall και ολα....με την φραγη κολοτουμπες να κανει δεν μπορει να καλεσει πουθενα....πες οτι με το firewall ή τα antidialer κολλαει το προγραμμα και κλεινει για τον ΑΒ λογο....παλι θα περασει το dialer...με την φραγη δεν προκειται να περασει απολυτως τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.