Kleanthis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Ως χρησιμοποιούμενα φίλτρα , κατά την αναπαραγωγή xvid, αναφέρει τα εξής: Sb AudioPCI playback Mpeg Layer - 3 Decoder Cs decoder Avi splitter Source
qspock Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Χμ, αυτο το Cs decoder ειναι πολυ υποπτο. Μαλλον για AC3 ειναι, τετοιον ηχο δεν εχει το xvid? Τα AC3 αρχεια ηχου που εχει ενα divx βαραινουν πολυ το playback. Το ελαφρυτερο φιλτρο που μπορεις να βαλεις για αυτα ειναι το InterVideo AC3 (του WinDVD). Υπαρχει και σκετο standalone setup. Επισης: Πρεπει να βαλεις την πιο ελαφρια εκδοση του ffdshow για να παιζεις divx και xvid. O xvid codec σαν decoder ειναι σχετικα βαρυς για τετοια μηχανηματα! Αν θες τα 2 παραπανω μπορω να στα στειλω, pm μου.
Kleanthis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Έχω περάσει το K-Lite Codec standard pack.Αυτό το cs decoder κάνει αποκωδικοποίηση για τα xvid.Θα κοιτάξω να βρω αυτά που μου ανέφερες... Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου...
Kleanthis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Γεια και χαρά! Τελικά μετά κόπων και βασάνων, κατάφερα να παίζει το αρχαίο μου μηχάνημα divx! Βέβαια, όπως παίζει, κολλάει η εικόνα,αλλά συνεχίζει ν' ακούγεται ο ήχος.Αυτό, συμβαινει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά, πάλι τα ίδια.Μήπως εκείνες οι ρυθμίσεις στο Video Rendering του BsPlayer θέλουν αλλαγή;Κάτι άλλο στο ffdshow; Τα φίλτρα που φορτώνονται είναι: Default Directsound Device ffdshow audio decoder ffdshow MPEG -4 video decoder avi splitter source Αν έχει την υπομονή κάποιος ας απαντήσει.Ευχαριστώ.
magnaman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 an kai ligo arga twra...media player classic...sou paizei ?
Kleanthis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Mπα δε νομίζω να κάνει δουλειά.Το είχα δοκιμάσει πιο παλιά.
sanji Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Παιδια εχω το bs.player 2.38 ξερει κανενας πως μπορω να φτιαξω την εικονα ωστε οταν ανοιγω ενα βιντεο να δειχνει σε 16:9 και να μην αλλαζει μεγεθος οταν βγαινω. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.