Προς το περιεχόμενο

Ρυθμίσεις BsPlayer...

Kleanthis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε....

Πέρασα την τελευταία έκδοση του Bsplayer σ ένα αρκετά παλιό μηχάνημα.

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιές είναι οι επιλογές από το πρόγραμμα ώστε να μην <<σέρνεται>> η ταινία;

Έχω τις ελάχιστες απαιτήσεις σε ποιότητα και γραφικά και θέλω να <<ελαφρύνω>> την εφαρμογή ώστε να τρέχει στοιχειωδώς...

Ευχαριστώ πολύ...

Δημοσ.

Βασικά γιατί δεν προσπαθείς να βρεις κάποια πιο παλιά έκδοση;

Κάτι 0.8x θα είναι σίγουρα πιο ελαφριές.

Edit: Σιγουρεύτηκα οτι την έχω στο pc μου. Αν δεν την βρεις στο νετ πες να στην ανεβάσω κάπου.

Πάντως τσέκαρε και τα minimum requirements των divx/xvid. Αν είναι πολύ παλιό το pc πολύ πιθανό όποιο player και να βάλεις να μην μπορεί να παίξει..

Δημοσ.

Το δείχνει το κόκκινο βελάκι.

Ε, το πραγματικό fps που πιάνει το pc σου κατα την διάρκεια της αναπαραγωγής νομίζω δεν μπορείς να το δεις.

post-20592-129062925468_thumb.jpg

Δημοσ.

Φιλε Kleanthi, αναρωτιωμουν αν κανεις θα ρωτουσε ποτε ακριβως αυτο που ρωτησες.

Το μεγαλο προβλημα με το BSplayer και τα παλια PC ειναι στην επιλογη Prefferences/Video/Video Rendering/Disable YV12 format. Ειναι προεπιλεγμενη, πρεπει οπωσδηποτε να την βγαλεις γιατι ειναι πολυ CPU consuming σε παλια μηχανηματα.

Μετα απο αυτο το βασικοτατο, υπαρχουν και καποιοι αλλοι τροποι μικροτερης σημασιας για να βελτιωσεις τη χρηση CPU.

Μπορεις να δεις το post που εκανα στο παρακατω τοπικ:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=49799&page=1&pp=15

Βεβαια, μην περιμενεις να παιζουν ολα τα divx σε παλιο PC, ειδικα αυτα που εχουν μεγαλη αναλυση. Για τι CPU μιλαμε?

Δημοσ.

Δεν έχω τσεκάρει το disable YV12 format...Έχω εγκαταστήσει ένα Klite codec pack για να να έχω τους αποκωδικοποιητές και έχει kai vobsub...Δεν ξέρω να προτείνεις κάτι άλλο...Θα συμβουλευτώ και το άλλο ποστ που έχεις κάνει...

Ευχαριστώ θερμά!

Δημοσ.

O celeron 433 λογικα δε πρεπει να εχει προβλημα με τα περισσοτερα.

Δες το αλλο ποστ μου και, οπωσδηποτε, ξεχνα το vobsub! Ειναι απαγορευτικο για τετοιο μηχανημα...

Ουτως η αλλως το Bsplayer υποστηριζει εξωτερικους υποτιτλους με το δικο του engine που εχει και πολλες ρυθμισεις.

Δημοσ.

...κυρίως κολλάει οι εικονα οταν φορτώνει τους υποτιτλους...χωρίς αυτούς υπάρχει μαι καλή ροή...καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Ειπαμε, ξεστησε το Vobsub! Οταν φορτωνει subtitles το Bsplayer με το δικο του engine δε τρωει cpu. Τι ειδους υποτιτλους χρησιμοποιεις?

Δημοσ.
433 Mhz Celeron...

Βασικά έτσι σαν τελευταία λύση δοκίμασε καμια πιο παλιά έκδοση. Θα είναι κατα πάσα πιθανότητα πιο ελαφριά.

Ανέβασα εδώ μια για ένα φίλο μου που την χρειαζόταν.

http://rapidshare.de/files/6488230/bplay086.exe.html

[Είναι freeware ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα με το Link..]

Δημοσ.

To vobsub το έχω ξεστήσει...Ίσως κάποια επιλογή με τα φίλτρα το επηρεάζει...Ευχαριστώ όπως και να χει...

Δημοσ.

Για γραψε τι ακριβως φιλτρα φορτωνει το Bsplayer (Options/filters).

Μηπως αναφερεσαι σε AC3 ηχο κι οχι mp3?

Δοκιμασε το Reclock: http://reclock.free.fr/

Μπορει να διορθωνει την κατασταση, αν και ακομα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως παιζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...