Προς το περιεχόμενο

Firefox 1.5 Beta 2 ελληνικός


Eusebius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

diladi an ego kano apo prin copy to profil mesa apo ta documents and settings kai to kratiso den mporo na to xanavalo meta ?

 

kai kati allo .an valo to 1.5 tha kratisei ta agapimena kai ta passwords ? i ola xanarxizoun apo tin arxi?

Δημοσ.

mandipl, βασικά κι εγώ αυτό κάνω. Το κόλπο γίνεται και με τον Profile Manager, αλλά προτιμώ την πιο πρωτόγονη λύση (ο Profile Manager μου έχει αφήσει κάτι τραύματα από παλιά).

 

1. Κλείνω τον Fx

2. Πάω στο Docs & Settings, App Data, και κάνω copy/paste επιτόπου τον κατάλογο Mozilla (έχει μέσα μόνο τον Firefox). Ονομάζεται αυτόματα σε Copy of Mozilla, και μετά του αλλάζω όνομα, για να θυμάμαι τί είναι τί: π.χ., Mozilla107. -- Τώρα έχει δύο καταλόγους: Mozilla και Mozilla107 και το πρόγραμμα μπορεί βέβαια να διαβάσει μόνο τον πρώτο.

3. Πάω στο Program Files και κάνω το ίδιο εκεί πέρα με τον κατάλογο Mozilla Firefox.

4. Εγκαθιστώ τη νέα (βήτα) έκδοση.

 

Μετά, άμα θέλω να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση, πηγαίνω στο Docs & Settings, μετονομάζω τον Mozilla σε, π.χ., Mozilla15b2 και μετά τον Mozilla107 σε Mozilla, κάνω το αντίστοιχο και στο Program Files, και είμαι έτοιμος.

 

Συνολικά, δεν παίρνει ούτε μισό λεπτό.

Ρίξε μια ματιά κι εδώ: http://kb.mozillazine.org/Profile_backup

 

Σελιδοδείκτες, passwords κλπ. δεν επηρεάζονται καθόλου. Αλλά πολλές επεκτάσεις μπορεί να μη δουλεύουν (αν δεν υπάρχουν updates για τη νέα έκδοση). Μπορείς να τις ανοίξεις και να τις πειράξεις, αλλά αυτό είναι λίγο επικίνδυνο αν δεν έχει ελεγχθεί ότι δουλεύουν με τη νέα έκδοση.

 

Την ελληνική 1.5 Beta 2 δεν την έχω δοκιμάσει. Έχω την αμερικάνικη δυο βδομάδες, τρέχει 24/24 και δεν έχει παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα (κολλήματα και τέτοια, όπως η 1.5 Beta 1). Κάποιες βελτιώσεις είναι εντυπωσιακές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...