Προς το περιεχόμενο

LG 1980Q ή EIZO S1910???

Roni_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια απο τις δυο μου προτεινεται???

Την θελω και για games και για ταινιες και για οτιδηποτε αλλο....

Θελω να κανω μια σωστη επιλογη γιατι μια φορα παιρνεις οθονη...

Δημοσ.

Άν έχεις τη δυνατότητα να διαθέσεις τα (περίπου) 200 ευρώ που κοστίζει περισσότερο η EIZO δεν το συζήτώ καν... Με κλειστά μάτια!!!

Δημοσ.
agagaga auth h erwthsh einai rhtorikh kata va8os etsi? asfalws thn Eizo...

Μόνο ρητορική θα μπορούσε να είναι! :grin:

Μην το σκέφτεσαι. Δεν υπάρχει αυτή η ερώτηση, φίλε. ΕΙΖΟ ! :wink:

Δημοσ.
Ποια απο τις δυο μου προτεινεται???

Την θελω και για games και για ταινιες και για οτιδηποτε αλλο....

Θελω να κανω μια σωστη επιλογη γιατι μια φορα παιρνεις οθονη...

Χαιρετω ολους τους παλαιους με το πρωτο μου μηνυμα.

Βαλτος εισαι? Το ιδιο ακριβως σκεφτομουν κι εγω μεχρι σημερα, οποτε παραγγειλα την ΕΙΖΟ, και ο Θεος βοηθος.( 600+15 μεταφορικα).

Αυριο που θα την παρω, θα γραψω σχετικα.

Θοδωρος.

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή Theodore41! Ίσως και να είσαι ο πρώτος insomniac που θα την αποκτήσει οπότε περιμένουμε εντυπώσεις σου, ίσως και κάποιες photos :)

Δημοσ.

Τα πρωτα νεα.

Εγω, την πηρα πιο πολυ, για να εχω μεγαλυτερη ευκρινεια στην αναγνωση κειμενου, γιατι λογω καποιας ηλικιας, τα ματακια μου ειναι αρκετα κουρασμενα απο τα διαβασματα.

Ε, λοιπον, απ αυτην την αποψη, σκιζει. Οι γραμματοσειρες βγαινουν εξω απο το "γυαλι". Τα ματακια μου θα ξεκουραστουν.

Τωρα, εβαλα και καποιες φωτο, και καποιες ταινιες,(Gladiator), η σκηνη στο δασος ειναι καθοριστικη για την εκτιμηση της οθονης.

Αποτελεσμα? Αψογο.

Περισσοτερα, αργοτερα.

Χαιρετω,

Θοδωρος.

Δημοσ.

Για να πω την αληθεια, σημερα, κρυωσα λιγακι, βλεποντας μια SONY HS95P/S ενος φιλου ανοιχτη.

Πολυ μαυρο βρε παιδι μου. Εβγαζε ματι.Πολυ κοντραστ.

Δεν τις ειδα βεβαια μαζι, αλλα αρχισα να κλονιζομαι, για το ποια ειναι καλυτερη.

Τη SONY ηθελα να παρω, αλλα η εταιρια δεν παραδιδει και κανενα καταστημα δεν ειχε.Ετσι πηρα την EIZO. Τι 550, ειπα, τι 600. Δε βαριεσαι.

Θοδωρος.

Δημοσ.

Λοιπόν για σύκριση πρέπει να είναι και οι δύο δίπλα και σωστά ρυθμισμένες. Όσο για το μάυρο δεν έχει καμία σχέση με το contrast. Αλλά έχε υπόψι σου ότι καμία οθόνη δεν έχει το απόλυτο μαύρο στο σκοτάδι. Με φώς όλες μαύρο βγάζουν εκτός από κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις οθονών παλαιότερων κυρίως που είναι γκρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...