Προς το περιεχόμενο

Altec 0.098 Mallon...prosoxh !

MindControl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mpika ston peirasmo na diabasw kai egw gia tin prosfora tis ALTEC

anaforika gia tin statheri tilefwnia 0.098 per call

Me ligo perissoterh prosoxi omos ! tha diapistosete pws

i timi 0.098 anaferete se autous pou kaleis EAN OMOS EXOUN OTE

i ALTEC Telecom !! SUNDESI

Ean omos ego exo ALTEC kai autos pou kalo proepilogi TELLAS

(kai oxi OTE i ALTEC) tote isxuei allo timologio...

Αστικοί & Υπεραστικοί Προορισμοί ΟΤΕ & ALTEC TELECOMS

(χρέωση ανά κλήση ανεξάρτητα από τη διάρκεια τους) 0,098€

*Αστικοί προορισμοί άλλων παρόχων *** 0,024€/Λ

*Υπεραστικοί Προορισμοί άλλων παρόχων *** 0,045€/Λ

*Αστικές κλήσεις προς γεωγραφικούς αριθμούς πρόσβασης Data & Internet 0,024€/Λ

*Υπεραστικές κλήσεις προς γεωγραφικούς αριθμούς πρόσβασης

Data & Internet 0,045€/Λ

Analutiko Link edw :

http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=153

Exei kaneis apo esas ALTEC ??? Isxuei kati tetoio ??

MindControl

Δημοσ.

Κάτι δεν κατάλαβες.

Η προεπιλογή δεν έχει σχέση. Το 90%+ των τηλεφωνικών γραμμών είναι του ΟΤΕ, όπως και το οικονομικό τιμολόγιο.

Οι άλλες περιπτώσεις αφορούν τους αριθμούς που δεν ξεκινούν με "+30 210ΧΧΧΧΧΧΧ(για αθήνα)" με εξαίρεση τους "+211ΧΧΧΧΧΧΧ" που ανήκουν στην Altec".

Δημοσ.

Έχω αυτό το πρόγραμμα. Προ altec πλήρωνα για τηλεφωνήματα μόνο, 30 ευρώ το μήνα. Κατόπιν πήγα στο πρόγραμμα της αλτεκ το βασικό και έπεσα στα 18. Τώρα με το καινούριο πρόγραμμα σταθερής διάρκειας(0,098 ανά κλήση) πληρώνω 3 ευρώ!!!Ναι 3 μόνο ευρώ!!

Δημοσ.

Exw kai egw altec kai apo ekei pou edina 60 eurw sthn Tellas dinw twra 25 sthn Altec.H xrewsh einai gia ola ta thlefwna ektos apo ekeina pou einai px sto diktyo ths vivodih ths forthnet klp.Dhladh gia a8hna px ta 211 kai oxi ta 210.....Auta,elpizw na ly8hkan oi opoies apories!

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι για να γραφτω μπενει αναγκαστικα προεπιλογη.Μετα θα μπορω να καλω απο αλλους παροχους?(πχ με μια καρτα της οτενετ που εχω και βαζεις προθεμα μπροστα το 1760)

Δημοσ.
Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι για να γραφτω μπενει αναγκαστικα προεπιλογη.Μετα θα μπορω να καλω απο αλλους παροχους?(πχ με μια καρτα της οτενετ που εχω και βαζεις προθεμα μπροστα το 1760)

Φυσικα και θα μπορεις...Κι εγω για κλισεις μικρης διαρκειας βαζω το 1777 του ΟΤΕ . :smile: :smile:

Δημοσ.

file mou oute i teledome exei krifes xreoseis...sto leei ksekathara tha pliroseis ta 8euro gia proepilogi forea mia gia panta kai meta 0.99 xoris fpa gia eksoda apostolis logariasmou...

Kai ston timokatalogo ta leei ola ksekathara an kai kapoia simeia theloun prosoxi!

Δημοσ.
an kai kapoia simeia theloun prosoxi!

File moy, monos sou to les ti akribws paizei! Gia ayto kai tin leksi 'krufes' tin bazw se eisagwgika...giati gia na anakalupseis se tetoies faseis ti pragmatika isxuei prepei na sou bgoun ta matia apo ta psila grammata kai tis uposimeiwseis. Eutuxws poy edw sto insomnia exoume mia amesi enimerwsi apo ta sxetika threads gia tis xrewseis poy kruboun tetoia programmata

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...