Προς το περιεχόμενο

Άλλη μια απάτη;;

m00nlight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποια στιγμη όμως yiah, θα σταματησει να παιζει η κασετα στο 131 κ τοτε αυτο που θα σου ερχεται να παρεις πρωτο,

θα ειναι αυτο που θα εχεις δει τη πιο πολλη διαφημιση........

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χμμμ, βασικά δεν πρόκειται για απάτη.. Υπάρχουν και τα 2, απο κει και πέρα όποιος είναι πιο ενημερωμένος παίρνει το 11888 και απλα πληρώνει τα 2πλάσια απτο 131. :D

• Super Moderators
Δημοσ.
χμμμ, βασικά δεν πρόκειται για απάτη.. Υπάρχουν και τα 2, απο κει και πέρα όποιος είναι πιο ενημερωμένος παίρνει το 11888 και απλα πληρώνει τα 2πλάσια απτο 131. :D

Pantws ofeilw na omologhsw oti apo lpeuras diafhmistikhs kampanias, to 11880 einai eth fwtos mprosta! :)

Δημοσ.

Έτσι ειναι φιλε μου, ότι πληρώσεις (σε διαφήμιση & πλύση εγκεφάλου) παίρνεις (σε θύματα που θα καλέσουν εσένα αντί τον οτε!)!!! :D

Απλά σκεφτείται με τόση διαφήμιση, πώς είναι ποτέ δυνατoν κάποιοι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας να μην τους μπει στο μυαλό για τα καλά ότι "πααααει το 131.. τωρα έχουμε το 11880"...... :D

• Super Moderators
Δημοσ.
Έτσι ειναι φιλε μου' date=' ότι πληρώσεις (σε διαφήμιση & πλύση εγκεφάλου) παίρνεις (σε θύματα που θα καλέσουν εσένα αντί τον οτε!)!!! :D

Απλά σκεφτείται με τόση διαφήμιση, πώς είναι ποτέ δυνατoν κάποιοι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας να μην τους μπει στο μυαλό για τα καλά ότι "πααααει το 131.. τωρα έχουμε το 11880"...... :D[/quote']

Mhn xehnas omws oti yparhoun kai atoma (kalh wra) pou epeidh akoune gia ton OTE kai tous gyrizoun ta matia anapoda, protimoun na kaloun to 11880 asheta me to an kostizei pio akriva (exalou den kalw kathe mera kai kathe fora pairnw apanthsh mesa sta prwta 30 sec).

Einai kathara thema epiloghs!

Oson afora thn plysh egefalou, mhn xehnas oti exisou syhna paizei kai h diafhmish tou OTE gia to 11888, apla einai ...xenerwth kai perna adiaforh!

:)

Δημοσ.
Mhn xehnas omws oti yparhoun kai atoma (kalh wra) pou epeidh akoune gia ton OTE kai tous gyrizoun ta matia anapoda' date=' protimoun na kaloun to 11880 asheta me to an kostizei pio akriva (exalou den kalw kathe mera kai kathe fora pairnw apanthsh mesa sta prwta 30 sec).

Einai kathara thema epiloghs!

[/quote']

Εντάξει, αν κάποιος βάζει τον εγωισμό πάνω απ'το ίδιο του το οικονομικό όφελος δεν έχει νόημα κάν αυτό το τόπικ.

Εγω κοιτάζω να πάρω την καλύτερη προσφορά απ'όπου μπορώ, είτε λέγεται ΟΤΕ, είτε οτιδήποτε! :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Εντάξει' date=' αν κάποιος βάζει τον εγωισμό πάνω απ'το ίδιο του το οικονομικό όφελος δεν έχει νόημα κάν αυτό το τόπικ.

Εγω κοιτάζω να πάρω την καλύτερη προσφορά απ'όπου μπορώ, είτε λέγεται ΟΤΕ, είτε οτιδήποτε! :)[/quote']

Kai egw psahnw thn kalyterh prosfora, arkei ne mhn perilamvanetai mesa se auth h lexi OTE! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...