Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Διαβάστε περισσότερα εδώ για τα απίθανα νέα μοντέλα iPod (με υποστήριξη βίντεο) και τα νέα, λεπτότερα και εντυπωσιακότερα iMac G5 >>> http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=1&id=932 Η Apple δείχνει το δρόμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Απίστευτο για μια ακόμη φορά το νέο ipod αλλά έχω την εντύπωση ότι "καταστρέφει" το εξίσου φοβερό ipod nano. Η διαφορά στη τιμή δεν είναι τόσο μεγάλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν εγώ διαμαρτύρομαι. Κύριε HAL όταν μου έλεγες πως πρέπει να γράφω ως newsposter μου είχες πει να διατηρώ μια αμερόπληπτη στάση. Ε ο σκύλος όχι μόνο γράφει λες και συντάσει το σχετικό προσπέκτους, αλλά επιπλέον κάθε φορά που μπαίνουμε στην πρώτη σελίδα πρέπει να κρατάμε ομπρέλλα επειδή ο τύπος απο τον "ενθουσιασμό" του "ψεκάζει" και μας παίρνουν τα σκάγια. Και αντι να του κάνεις παρατήρηση τον σιγοντάρεις ε; Γαυροσυμμαχία. Αλητεία. Αίσχος. Δεν περιγράφω άλλο (ώπα μαλακία αυτό είναι απο αλλού) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 απιστευτα εργαλεια εφτιαξε παλι η apple , αντε τωρα βρες λεφτα να παρεις καινουργιο ipod... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Otan i Cowon/iAudio evgaze to X5 stin Apple akoma perimenan to iPod Photo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Άκου εκεί 2.5" οθόνη...Μόνο για να βλέπεις Lost στην σκοπιά αξίζει...Αλλά τι να λέω τώρα σε γιωτάδες όπως ο σκύλος...:P:P:P:P:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tromeros dennis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 εγω αναροτιεμαι που θα φτασουμε με τα ipod!; Πηρα ipod u2, και βγηκαν ολα τα ipod ενχρωμα, πουλησα το u2 και πηρα ενχρωμο και βγηκε video ipod... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 re pedia mipos kserete ego pou parigila to 20 gb colour... an tha mporo na tou kano upgrade gia na pezei kai video? malakia to ksero alla distixos tora einai poli arga... mipos thelei kanenas to allo?to perimeno entos tis epomenis evdomadas kai to poulao sto kouti tou olokenourgio mono 290euro oso mou kostise apo ameriki... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δε νομίζω οτι γίνεται να το αναβαθμίσεις μιας και δεν είναι θέμα software αλλά hardware. Βάλτο καμμιά αγγελία στο fleamarket και ίσως τσιμπήσεις κάποιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 makari na vrethei kati genika... eite agorastis eite kapio upgrade.... oso gia to hardware den nomizo giati apla ena mpeg 4 decoder tha thelei to opio an den kano lathos einai software... alla me ena upgrade... :? anyway tha deiksei o keros... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 makari na vrethei kati genika... eite agorastis eite kapio upgrade.... oso gia to hardware den nomizo giati apla ena mpeg 4 decoder tha thelei to opio an den kano lathos einai software... alla me ena upgrade... :? anyway tha deiksei o keros... Μπα' date=' δυστυχώς για σένα δεν είναι software upgrade. Το νέο iPod χρησιμοποιεί ειδικό chip decoder της PortalPlayer. A few changes to the iPod's insides -- notably a new chip from PortalPlayer (PLAY ) -- would allow a video connection Πηγή: BusinessWeek Sorry... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Εκπληκτικό το νέο Ibook. Και κυρίως πρωτοποριακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gremlin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 εχω ηδη αγορασει το ipod nano απο λονδινο εδω κ ενα μηνα...αστερι...42 γραμμαρια...τοσο που το ξεχνας κ δεν το παιρνεις χαμπαρι (τωρα αυτο καλο ειναι?...) το καινουργιο με το video ειναι επισης φοβερο, αλλα δεν ξερω αν ειναι πια τοσο χρησιμο...μια τετοια συσκευη αξιζει για να ακους μουσικη κ να εχεις κ ενα φορητο ελαφρυ σκληρο δισκο...τωρα αν εχει φωτογραφιες κ βιντεο ειναι κατι που απευθυνεται πιο πολυ στο gadget ψωνιο του καθενος...γιατι μην μου πειτε οτι θα παρετε το νεο ipod video για να βλεπετε τις φωτογραφιες σας κ τα βιντεακια σας γιατι θα γελασει κοσμος...το οτι απλα το γουσταρετε ειναι αλλο θεμα...κ εγω εσκασα 140 λοιρες για το nano απλα γιατι το γουσταρα εστω κ αν με τα ιδια λεφτα θα μπορουσα να εχω φορητο mp3 με πολλαπλασιο ογκο δεδομενων... βασικα η εξελιξη των ipod μοιαζει με αυτη των κινητων...κ αυτα διαρκως αναβαθμιζονται...παιρνουν βιντεο, φωτο, μπαινουν internet, κανεις βιντεο κλησεις, βλεπεις tv..αλλα το 98% των χρηστων τα χρησιμοποιουν τελικα μονο για κλησεις (απλες οχι βιντεο) και μηνυματα..... (πολυ αρνητικος ακουγομαι ρε γαμ$%^....και να φανταστειτε οτι ειμαι απο τους πρωτους που τρεχουν να παρουν οτι νεο gadget βγει στην αγορα).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Γιατί στο ελληνικό Applestore δεν υπάρχει ο iMac ο «μικρός» σε αγγλική έκδοση;;!...Δεν θέλω να αγοράσω 20" οθόνη αλλά πολύ περισσότερο δεν θέλω ο iMac μου να είναι έλληνας.....!!!!! Αυτό συμβαίνει και για προσωπικούς λόγους αλλά και λόγω της «κλεψιάς» της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Gia auto to thema prepei na kraxeis thn Rainbow kai oxi thn Apple, giati h Rainbow sthn Ellada kanei OTI MPOREI gia na apotrepsei ton kosmo apo to na asholithei me ta proionta ths Apple.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.