netter Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Γεια σας παιδιά... Μου φαίνεται ότι το θέμα έχει ξανασυζητηθεί! Ξέρετα καμμια εταιρια που αναλαμβάνει ανακύκλωση ηλεκτρονικών ειδών εδώ στην Ελλάδα?
kx5 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Εγώ! Μαζεύω ότιδήποτε ηλεκτρονικο (για ανταλακτικά και... ανατομία). Σοβαρά δεν ξέρω για εταιρίες. Ο Γερμανός νομίζω ότι έχει σε κάθε κατάστημα ένα κουτί ανακύκλωσης για παλιά κινητά. Πάντως αν υπήρχε κάτι έχω αρκετά πράγματα για πέταμα (δεν αξίζουν για τπτ) που όμως δεν μου πάει η καρδιά να τα αφήσω στα σκουπίδια.
paschalia Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δες αυτο . Βαζοντας το ''Ηλεκτρονικη ανακυκλωση'' στο γκουγκλ μου εβγαλε αρκετα αποτελεσματα , ριξε μια ματια .
Anexann Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Πολύ χρήσιμο το θέμα που έθιξε ο φίλος netter. Από το λινκ δώθηκε προτύτερα από τον paschalia πηγαίνετε στο Ecorec . Θα επικοινωνήσω μαζί τους μετά τα Χριστούγεννα να δω πόσο αντικειμενικά έυκολη είναι η ανακύκλωση από ένα απλό χρήστη όπως είμαστε οι περισσότεροι. Πάντως θα προτιμούσα να έβρισκα κάτι ανάλογο με την Computer Aid International με την οποία είχα συνεργαστεί στην Αγγλία και με την οποία τουλάχιστον βλέπεις κάτι το οποίο εσύ δε χρειάζεται πια να βοηθά άλλους σε κάποιο άλλο μέρος της γης. Ξέρει κανείς τίποτα παρόμοιο στην Ελλάδα; Έχω ένα πλήρες σύστημα PIII 500MHz, Nokia 17" κτλ κτλ (pm αν ενδιαφέρει κάποιον) με ένα πολύ μικρό αντίτιμο - φυσικά διψήφιο. Να είστε καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.