Προς το περιεχόμενο

Word και Μαθηματικοί τύποι

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κατευάσω και να εκτυπώσω κάποιους τυπους - εξισώσεις απο το Word γιατί μόνο τα office έχω. αλλά στο Word , όταν είναι να δείξει τον τύπο, μου αφήνει κενό. Μήπως ξέρει κανείς πως θα το κάνω? Είναι λίγο επείγον γιατί χρειάζομαι τις σημειώσεις

Δημοσ.

tora to xreiazomai kai ego.prin 2 mhnes eixe anoixtei ena paromoio thread alla den thimame pos legotan gia na to bro kai fisika na bro kai to programa.gia na doume

Δημοσ.
den thelo na grapso, antigrafi apo istoselida 8elo na kano. Oi tupoi einai para polloi kai den 8a prolavo

Κατα πάσα πιθανότητα οι τύποι στην ιστοσελίδα είναι εικόνες. και περνώντας τες εσύ στο word κάτι θα παίζει με τα χρώματα. Πχ θα είναι με άσπρα γράμματα οι τύποι και δεν 8α φαίνονται στο background του word που θα είναι επίσης άσπρο..

Αν και δεν το βλέπω να δουλεέυει δοκίμασε μετά το paste στο word να αλλάξεις το χρώμα των γραμμάτων απο το equation editor.

Υ.Γ. Δοκίμασε και με το mathtype διότι είναι και αυτό πασίγνωστο και παίζει να έχουν δημιουργηθεί με αυτό.

Δημοσ.

Χμ δεν ξέρω κανένα extension διότι δεν χρησιμοποιώ ff. Αλλα αφού ξέρεις πως να κάνεις αυτή τη δουλειά με explorer γιατί δεν τον χρησιμοποιείς τώρα που είναι ανάγκη;

Anyway,

Πόσταρε το link ή έστω ένα έγγραφο word ή ένα complete html [με τις φωτογραφίες μέσα] , ώστε να δούμε αν μπορούμε να το πειράξουμε.

Επειδή είναι εργασία και δεν ξέρω αν μπορείς να δώσεις δημόσια link ή κομμάτι της, αν δεν μπορεις να δώσεις μεγάλο κομμάτι δώσε μας ένα πολύ μικρό ίσα να τεστάρουμε [μιλάω για κανα δυο τύπους].

Δημοσ.

κάτι έκανα, κάτι έπρεπε να ενεργοποιήσω στις μακροεντολές. Ούτε που κατάλαβα πως το κανα. Τεσπα, λογικά θα μου τα εκτυπώσει (δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το στάδιο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...