Προς το περιεχόμενο

τρέμει η οθόνη μου??

^^JuNiOr^^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδία, η οθόνη μου τρεμοπαίζει γιατι?? εχω μια 19" Viewsonic ειμαι σε ανάλυση 1280χ1204 και εχω μια Gerfoce 6800GT στα 256Μb. ειμαι τώρα στα 60Hrz. τι είναι το DPI??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

dots per inch, tremei mallon logo ths kartas grafikwn, emena tremei otan einai panw apo 60hz h LG pou exw

Δεν φταίει η γραφικών για το τρεμόπαιγμα.

Δες αν αντέχει περισσότερα Hz ( Refresh Rate ) σε αυτή την ανάλυση.

Αν ναι, ανέβασέ τα.

Επίσης δεν φαντάζομαι να έχεις κανένα ηχείο πάνω στο monitor.. ( γιατί σε δυνατές εντάσεις θα τρεμοπαίζει η εικόνα...σε CRT πάντα )

Ποιο είναι το "αυτό"; Αν η οθόνη δεν δέχεται άλλο refresh rate σ' αυτή την ανάλυση (μάλλον θα δέχεται, 19άρα είναι η οθόνη) κατέβασε την ανάλυση και βάλε τουλάχιστον 75Hz refresh rate (ακόμα καλύτερα 85Hz ή και παραπάνω αν παίρνει στη συγκεκριμένη ανάλυση). Πήγαινε στα display properties>settings>advanced>monitor και εκεί μπορείς να ρυθμίσεις το σωστό refresh rate (προσοχή μη κάνεις καμιά βλακεία και βάλεις παραπάνω απ' αυτό που αντέχει το monitor, υπάρχει κίνδυνος να του κάνεις ζημιά).

οι οθόνες γενικά, μπορεί να τρέμουν αν βρίσκονται μέσα σε σχετικά έντανα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Εμένα μια nec crt έτρεμε επειδή έξω απο το παράθυρό μου είχα ένα κουτάκι της ΔΕΗ. αν έκανε τέτοιες παρεμβολές στην οθόνη μου φανταστείτε τι έκανε σε εμένα!!!

Γενικά, απομάκρυνε απο την οθόνη τα ηχεία σου, άλλες ηλεκτρικές συσκευές, πρίζες-πολύπριζα. Αν συνεχίζει, δοκίμασέ τη σε άλλο δωμάτιο, μακριά απο αυτό που είσαι τώρα. Αν πάλι τρέμει, αύξησε τα Hz και κάνε το σταυρό σου...Καλή τύχη.

όσο πιο πάνω ειναι (60-70-75) τόσο πιο κακό για την οθόνη? για τα μάτια? ποια ειναι η καλύτερη συχνότητα? έχω βάλει διπλα απο την οθόνη 3 ηχεία.

τρεμοπαίζει γενικά οταν παίζω pro evolution soccer και μερικες φορές στο ξεκάρφοτο. είναι ριψοκίνδυνο να ανεβάσω την συχνότητα? γιατι? ποιά η διαφορα ανάμεσα στο 60 και στο 90?!?!

Ki egw Viewsonic exw kai exw 1280x1024 kai refresh rate 85Hz kai den exw problhma...

Den paizei na ftaei h analush kai na thn ri3ei opws eipw8hke...

Na koita3eis na apomakruneis ta hxeia apo konta ths ligaki kai apo panw ths...Opws eipe o billpeppas...Afou bebaia anebaseis ta Hz...

Ontws me 60Hz se auth thn analush 8a eprepe na sou bgainei to mati!

παιδία, η οθόνη μου τρεμοπαίζει γιατι?? εχω μια 19" Viewsonic ειμαι σε ανάλυση 1280χ1204 και εχω μια Gerfoce 6800GT στα 256Μb. ειμαι τώρα στα 60Hrz. τι είναι το DPI??

file JUnior..apo pote to exeis to provlima?

giati emena simera to proi..ektos ap ta restart tou PC (ksereis..)

afisa to PC anixto kai to proi douleye xoris na exei sima to monitor!!

kai ola ayta meta apto game Lineage!!

den eixa prin kanena tetio provlima me kanena game!!

ναι crt έχω. τι νας σας πώ, το έχω συνηθήσει πλέον και δεν το καταλαβαίνω όσο αναφορά τα μάτια μου..

μου το έκανε χθές στο ξεκάρφοτο... γιατι 1-2 λεπτακια..

βασικά μπορεί να φτέει και ο ήχος ο οποίος παίζει αρκετα δυνατα (πόρωση :P) και τα ηχεία ειναι δίπλα απο το pc. anyway, αλλάζω το rate στα 75 και σας λεω !

thx πάντως :)

Y.Γ. τεράστια διαφορά!!!! :P κυριολεκτικά τεραστια! :D thx και πάλι.(το έβαλα 72.. )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...