^^JuNiOr^^ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 παιδία, η οθόνη μου τρεμοπαίζει γιατι?? εχω μια 19" Viewsonic ειμαι σε ανάλυση 1280χ1204 και εχω μια Gerfoce 6800GT στα 256Μb. ειμαι τώρα στα 60Hrz. τι είναι το DPI?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannnni Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 dots per inch, tremei mallon logo ths kartas grafikwn, emena tremei otan einai panw apo 60hz h LG pou exw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 dots per inch, tremei mallon logo ths kartas grafikwn, emena tremei otan einai panw apo 60hz h LG pou exw Δεν φταίει η γραφικών για το τρεμόπαιγμα. Δες αν αντέχει περισσότερα Hz ( Refresh Rate ) σε αυτή την ανάλυση. Αν ναι, ανέβασέ τα. Επίσης δεν φαντάζομαι να έχεις κανένα ηχείο πάνω στο monitor.. ( γιατί σε δυνατές εντάσεις θα τρεμοπαίζει η εικόνα...σε CRT πάντα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 ftiaxnei ayto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos65 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Ποιο είναι το "αυτό"; Αν η οθόνη δεν δέχεται άλλο refresh rate σ' αυτή την ανάλυση (μάλλον θα δέχεται, 19άρα είναι η οθόνη) κατέβασε την ανάλυση και βάλε τουλάχιστον 75Hz refresh rate (ακόμα καλύτερα 85Hz ή και παραπάνω αν παίρνει στη συγκεκριμένη ανάλυση). Πήγαινε στα display properties>settings>advanced>monitor και εκεί μπορείς να ρυθμίσεις το σωστό refresh rate (προσοχή μη κάνεις καμιά βλακεία και βάλεις παραπάνω απ' αυτό που αντέχει το monitor, υπάρχει κίνδυνος να του κάνεις ζημιά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 οι οθόνες γενικά, μπορεί να τρέμουν αν βρίσκονται μέσα σε σχετικά έντανα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Εμένα μια nec crt έτρεμε επειδή έξω απο το παράθυρό μου είχα ένα κουτάκι της ΔΕΗ. αν έκανε τέτοιες παρεμβολές στην οθόνη μου φανταστείτε τι έκανε σε εμένα!!! Γενικά, απομάκρυνε απο την οθόνη τα ηχεία σου, άλλες ηλεκτρικές συσκευές, πρίζες-πολύπριζα. Αν συνεχίζει, δοκίμασέ τη σε άλλο δωμάτιο, μακριά απο αυτό που είσαι τώρα. Αν πάλι τρέμει, αύξησε τα Hz και κάνε το σταυρό σου...Καλή τύχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 όσο πιο πάνω ειναι (60-70-75) τόσο πιο κακό για την οθόνη? για τα μάτια? ποια ειναι η καλύτερη συχνότητα? έχω βάλει διπλα απο την οθόνη 3 ηχεία. τρεμοπαίζει γενικά οταν παίζω pro evolution soccer και μερικες φορές στο ξεκάρφοτο. είναι ριψοκίνδυνο να ανεβάσω την συχνότητα? γιατι? ποιά η διαφορα ανάμεσα στο 60 και στο 90?!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Η διαφορά είναι ότι όσο πιο μεγάλο το refresh rate τόσο πιο ξεκούραστα τα μάτια σου. Αλήθεια με τα 60Hz δεν σου βγαίνει το μάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acid-Burn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Ki egw Viewsonic exw kai exw 1280x1024 kai refresh rate 85Hz kai den exw problhma... Den paizei na ftaei h analush kai na thn ri3ei opws eipw8hke... Na koita3eis na apomakruneis ta hxeia apo konta ths ligaki kai apo panw ths...Opws eipe o billpeppas...Afou bebaia anebaseis ta Hz... Ontws me 60Hz se auth thn analush 8a eprepe na sou bgainei to mati! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunters Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 akomh mporei na tremei an exeis faei kanena io. tremoun para8yra eikonidia, ta panta. epeidi to exo dei kai auto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 παιδία, η οθόνη μου τρεμοπαίζει γιατι?? εχω μια 19" Viewsonic ειμαι σε ανάλυση 1280χ1204 και εχω μια Gerfoce 6800GT στα 256Μb. ειμαι τώρα στα 60Hrz. τι είναι το DPI?? file JUnior..apo pote to exeis to provlima? giati emena simera to proi..ektos ap ta restart tou PC (ksereis..) afisa to PC anixto kai to proi douleye xoris na exei sima to monitor!! kai ola ayta meta apto game Lineage!! den eixa prin kanena tetio provlima me kanena game!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 einai kathara provlima toy refresh rate anevase to toylaxiston sta 85 an den antexei toso ή 1) katevazeis thn analysh 2) agorazeis nea othoni 3) mathaineis na zeis me ayto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laskos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Re paidia o antrhropos ipotheto exei crt othoni. kai 60 hz. Kala eimaste sovaroi!!!!!!!!! ti ixia kai mpourdes!!!!! Bale re file 75 minimum refresh rate kai elikse to provlima sou. Akou ekei 60HZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imarton. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 ναι crt έχω. τι νας σας πώ, το έχω συνηθήσει πλέον και δεν το καταλαβαίνω όσο αναφορά τα μάτια μου.. μου το έκανε χθές στο ξεκάρφοτο... γιατι 1-2 λεπτακια.. βασικά μπορεί να φτέει και ο ήχος ο οποίος παίζει αρκετα δυνατα (πόρωση ) και τα ηχεία ειναι δίπλα απο το pc. anyway, αλλάζω το rate στα 75 και σας λεω ! thx πάντως Y.Γ. τεράστια διαφορά!!!! κυριολεκτικά τεραστια! thx και πάλι.(το έβαλα 72.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannnni Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 file egw ipethesa pws exeis lcd othoni, gi auto eipa na valeis 60hz, ennoeitai pws sthn 19ara crt vazeis refresh rate girw sta 100hz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.