Προς το περιεχόμενο

Πτώση ταχύτητας ADSL!Τι γίνεται;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Junior τι έχεις ακούσει για το limewire;Είναι αρκετά καλό;Άμα το δοκίμασες πες μας πως πάει.Εγώ τώρα χρησιμοποιώ το bitornado μέχρι να βρω κάτι καλύτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

The Crow είναι ότι καλύτερο έχω βρει p2p. έχω δουλέψει αυτές τις μέρες dc++, eMule , torrents.. είχα καταλείξει στα torrents επειδή απλά έπιανα μεγαλίτερες ταχύτητες σε σύγκριση με τα άλλα. (μεχρι 35 kb/sec).

με το Limewire PRO, έπιασα 43! είχα συνέχεια (και συνεχίζω) πάνω απο 38kb/sec! σας το προτείνω δαγκωτο!

giogio τι εννοείς σέρνεται?? εμένα μου φάνηκε πολυ καλό και απλό :)

1 τρόπος υπάρχει να δείτε αν κάνετε δουλειά! απλά δοκιμάστε το και θα με δείτε ;)

το limewire το εχω περιπου μια εβδομαδα.... δεν μου εχει κατσει καλα ομως....

κυριως στο οτι δεν βρισκω αρχεια που ζηταω. Οπως και να εχει εχω αλλα 3 κατεβαστηρια και ενα 4 θα ηταν υπερβολη.

Νομιζω οτι τα καλυτερα ειναι με σειρα:

1. e-mule (βριsκεις απειρα πραγματα, αλλα αργουν στο κατεβασμα)

2. bitcomet (μεγαλες ταχυτητες και επιπλεον μπορεις να επιλεξεις μεσα απο torrents)

3. soulseek (εαν ψαχνεις κατι σπανιο, εκει θα το βρεις, συχνα εχει καιμεγαλες ταχυτητες)

το καθενα εχει τα δικα του καλα, αλλα στο limewire δεν βρηκα κατι να ξεχωριζει.

Ρε παιδιά συμβαίνει κάτι το παράξενο και θα ήθελα να ξέρω αν συμβαίνει και σε σας.Είτε κατεβάζω με το bitspirit είτε με το bitcomet, κατεβάζω περισσότερα rubbish data αντί τα κανονικά.Δηλαδή ενώ λέει ότι έχω κατεβάσει για παράδειγμα 6mb, για finished λέει 512ΚΒ!!!Τι είναι πάλι τούτο;;;

εννοω οτι σε εμενα δεν εχει τοσο καλες ταχυτητες download σε αντιθεση με το morpheus ultra που εχει τα παντα και κατεβαζει πολυ καλα και θα συμφωνησω οτι το emule ειναι δυνατο αλλα αργο τα αλλα 2 που ανεφερε ο φιλος δεν τα εχω δοκιμασει

Από το πρωί κατεβάζω ένα αρχείο 350mb με το bitspirit και ενώ μέχρι τώρα έχω κατεβάσει σύνολο 600+ mb σαν finished μου έχει 274mb!Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό;

The Crow vale ena allo arxeio na deis an kanei ta idia....einai ipervolika megalo to rubbish data gia ena arxeio 350 mb...sinithws auta ginontai se arxeia panw apo 4 giga opou kai iparxoun apoleies...pantws einai liga ta 600 mb pou les oti katevases apo to prwi...

egw stathera edw sta xania katevazw panta panw apo 2.5 giga...me azureus fisika!

oso gia to limewire i apopsi mou einai oti einai arketa kalo alla se kamia periptwsi den sigrinete me tis taxitites pou pianoun ta torrents!!

The Crow vale ena allo arxeio na deis an kanei ta idia....einai ipervolika megalo to rubbish data gia ena arxeio 350 mb...sinithws auta ginontai se arxeia panw apo 4 giga opou kai iparxoun apoleies...pantws einai liga ta 600 mb pou les oti katevases apo to prwi...

egw stathera edw sta xania katevazw panta panw apo 2.5 giga...me azureus fisika!

oso gia to limewire i apopsi mou einai oti einai arketa kalo alla se kamia periptwsi den sigrinete me tis taxitites pou pianoun ta torrents!!

Όντως έχεις δίκιο.Το αρχείο έφταιγε τελικά.Το limewire μου θυμίζει ένα κλωνοποιημένο kazaa και τίποτε άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...