The Crow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Με πήρε ένας από Οτενετ γιατί έκανα παράπονα και στο [email protected] και μου είπε ότι γενικά παρατηρείτε μια μεγάλη κίνηση και ότι ο ΟΤΕ κάνει κάποιες αναβαθμίσεις και γι' αυτό έχω χαμηλές ταχύτητες.Επίσης μου είπε ότι άμα χρησιμοποιώ peer to peer προγράμματα η ταχύτητα του upload επηρεάζει αυτήν του download.Και όλα αυτά ήταν η εξήγησή του γιατί κατεβάζω με 7kb/s ενώ η δυνατότητα της 384 είναι 44kb/s!!!Παιδιά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!Κυριολεκτικά σηκώνω τα χέρια στον αέρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 είχα το dumeter για να βλέπω πόσο ειναι το dl και το uploading μου. έβλα τώρα το Νετmeter και μου βγάζει κάτι τρελα! το downloading αλλάζει συνέχεια με τρελά νούμερα! απο 22 πάει στο 3 μετα 34 μετα 23 πάνω κάτω συνέχεια!! τώρα αυτο είναι πρόβλημα του netmeter η έτσι είναι η σύνδεση μου?? o λογος που έβγαλα το Dumeter ήταν επειδή δεν μου έδειχνε το dl εκείνης της στιγμης. αλλα αν τελείωνε 1 downloading τότε θα έπεφτε σιγα σιγα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntsili Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Αυτά τα στιγμιαία σκαμπανεβάσματα είναι κάτι πολυ συνήθισμένο... αν θες να έχεις μια σφαιρική εικόνα αυτό που μετράει είναι η μέση ταχύτητα. Όταν κατεβάζεις ένα αρχείο πάτα control-alt-del και πήγαινε στο Networking. Εκεί θα δεις μια γραφική παράσταση αυτής της κατάστασης, δηλαδή μην περιμένεις να βλέπεις πάντα μια οριζόντια ευθεία... Αν τσεκάρεις το σχήμα κάτω θα δεις ότι οι αυξομειώσεις είναι κάτι συχνό (στην Ελλάδα). Τώρα, όταν ένα πρόγραμμα μετράει "πολύ στιγμιαίες" ταχύτητες είναι λογικό να βλέπεις τα 'τρελά' νούμερα που αναφέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Λύθηκε το πρόβλημα με αναβάθμιση του δικτύου!!!Οι ταχύτητες αυτό δείχνουν προς το παρόν.Μη ρωτάτε πως έγινε η αναβάθμιση τόσο γρήγορα και που το ξέρω.Έχω και γω τα μέσα μου!Πάντως αν δε γινόταν αναβάθμιση δε θα έβλεπα άσπρη μέρα!Γενικά ρε παιδιά από torrent πόσο πιάνετε εσείς περίπου;;Κατά μέσο όρο δηλαδή.Αυτή τη στιγμή εγώ κατεβάζω κάτι και η ταχύτητα κυμαίνεται από 22-25kb/s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 πρίν ένα μήνα κατέβαζα με 42 τώρα το μέγιστο είναι το 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 apo morpheus kai απο KCeasy 30-35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntsili Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Με azureus, το maximun που έχω πιάσει σταθερά για αρκετή είναι 33 kb/s. Να ξέρεις ότι όταν κατεβάζεις κάτι, μετράει ο αριθμός των peers (με τους οποίους είσαι συνδεδεμένος) αλλά και το upload σου εκείνη τη στιγμή. Για να γίνω πιο σαφής μην επιτρέπεις στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς total upload πάνω από το 80-85% του ολικού σου "up-bandwidth". Πρέπει να μένει πάντα λίγος χώρος στο upload για τα handshakings κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 εγώ κατεβάζω τώρα 1 movie (torrents) με 15Κb/sec. χάλια είναι αλλα όπως είπε και ο ntsili παίζει σημαντικό ρόλο ο αριθμός των peers. giogio γιατι σύνδεση μιλας?? 384?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliask Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 paidia tis teleytaies meres exo paratirisei oti i taxytites mou exoun pesei poli . me emule anoixto na katevazei gyro sta 10 den mporo na anoixo alli selida .Alla kai xoris emule oi selides den anoigoun poli grigora ! .speed test deixnoun monima taxytita gyro sta 220-240! 300 exo pollous mines na do !!! Tora eimai se syndesi Hol( 384/128) tis prosforas tou Ram . ftaiei i hol o ote oi kai oi 2 ? ti kano ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Από ότι βλέπω το φαινόμενο είναι γενικό.Μη στεναχωριέσαι eliask όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι!:razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 εγώ κατεβάζω τώρα 1 movie (torrents) με 15Κb/sec. χάλια είναι αλλα όπως είπε και ο ntsili παίζει σημαντικό ρόλο ο αριθμός των peers. giogio γιατι σύνδεση μιλας?? 384?? nai για 384 φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Εγω εχω ενα αλλο προβλημα μηνες τωρα.... Παλια ημουν με 256 φορθνετ. Εφτανα 20 kbps με τα χιλια ζορια παρολο που προσπαθουσα με το ζορι να το παω παραπανω. Τεσπα κανω αναβαθμιση και παω 512 και αλλαζω προβαιντερ.... παω στη HOL και αναμενω.... και εκει ομως το ιδιο βιολι. Φτανω τα 30 -35 το μαξ.... να την κανω 1024??? με πιο σκοπο ομως?? να μου δινει μαξ 50 - 60 αντε 70 kbps??? Στην δουλεια μου γιατι με 1024 κατεβαζω σταθερα πανω απο 100 kbps??? Τωρα αν εγω δεν εχω πιαστει κωτσος να μου το πει καποιος οκ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 εγω με 256 forthnet κατεβαζω σταθερα γυρω στο 30. νομιζω οτι τα torrents δεν ειναι αξιοπιστο παραδειγμα στη μετρηση της ταχυτητας γιατι παιζουν πιο πολλα πραγματα ρολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 βασικα παίζει σημαντικο ρόλο η περιοχη. εγώ με torrents κατεβάζω σαν isdn. τώρα θα δοκιμάσω το limewire γιατι άκουσα αρκετα καλά για αυτο. 384 έχω κ εγω και δεν έχει πατήσει ποτε με torrents σταθερο πάνω απο 30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winarg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Kai emena ta idia kanei (xamhlh taxythta ktlp) alla mono thn hmera...To vrady ftanei 41 aneta... Nomizw oti riksan tiw times alla kai thn pragmatikh taxythta wste na paroume (ki kala) pio grhgores syndeseis opote na ta konomisoun pali... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.