Προς το περιεχόμενο

Πτώση ταχύτητας ADSL!Τι γίνεται;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλτρο έχω βάλει.Ε τι δηλαδή κάθε πρωί στις 12 θα πιάνει ταχύτητες και την υπόλοιπη μέρα θα κατεβάζω λες και έχω ISDN;;!!!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε δεν το πιστεύω!!Κατά τις 12 έως και 1 είχα 291Κbps πραγματική ταχύτητα δηλαδή download 36kb/s με βάση το adslguide.Μετά τις 1 έπεσε στα 168kbps με ανώτερο download 21kb/s!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!Τι είναι αυτά!Δηλαδή μόνο 1 ώρα της ημέρας θα έχω ταχύτητες της προκοπής!Έλεος!

Δημοσ.

Ξαναέκανα το test.156Kbps!!!Όσο πάει και πέφτει!Δεν πάμε καλά!Αυτό δεν είναι πιτάρισμα DSLAM!Να είχα ταχύτητες γύρω στο 25 να πω εντάξει αλλά αυτό παραπάει!

Δημοσ.

καλά, ηρέμησε τώρα γιατι οι αμοιβές των γιατρών ειναι πολύ ψηλότερες απο το πάγιο ντιεσΕΛ. αν ειναι το 21 αίσχος, οταν δεις το 10 θα πηδήξεις απο το εξ-πί ? :)

με μιά μέρα εμπειρία, εχεις πολλά να βιώσεις ακόμα. Και εδώ, και στο adslgr.com έχουν γραφτεί τόμοι για το πως και τα γιατί απο άτομα που εχουν dsl και 3+ χρόνια.

Δημοσ.

Ρε συ random να είχα 25kb/s να παει στο ....!!!Να έχω όμως 156kbps!!!Στο τέλος θα φτάσω την ISDN!Το περίεργο είναι ότι η ενεργοποίηση έγινε στις 12 περίπου χτες και κάθε μέρα στις 12 για περίπου 45λεπτά με 1 ώρα πιάνω ταχύτητες.Μετά γίνονται απελπιστικές.Δε σου φαίνεται λίγο περίεργο;;

Δημοσ.

Crow pare thl. stis blabes toy OTE kai pes toys to problhma pou exeis.

Egw to na pw pou h grammh energopoih8hke prin 6 meres alla xtes eida fws;; Sthn periptwsh mou mou eipan pws eixe problhma o kombos kai me phran thl. na doun an twra <<blepw>> thn grammh gia na mhn steiloun toys texnikous..

Pare thl. to 121 mhn to skeftesai.

Δημοσ.

Πήρα 2-3 φορές και το έδωσα βλάβη!Ξαναπαίρνει ο πατέρας μου πριν από λίγο και το είχαν διαγράψει!!!Το ξαναέδωσε βλάβη!ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!Αυτό έχω να πω!Και μια απάντηση σε όσους σκέφτονται να βάλουν ADSL:Σκεφτείτε το καλά πρώτα πριν βάλετε!Καλύτερα να μεταναστεύσετε στο εξωτερικό!Καλύτερα να δίνω τα λεφτά μου στα net cafe, εκεί πιο γρήγορα κάνω τη δουλειά μου!

Δημοσ.

παρτε και αλλο ενα κουφο απο εμενα πρωι απογευμα και βραδυ πεταει αλλα το μεσημερι 15.00 εως τις 18.00 σερνεται δηλ κατεβαζει με 34/35 το πολυ

Δημοσ.

παίδες έλεος! έχω κ εγώ ote, μπήκα στο ftp.otenet.gr που δώσατε παραπάνω και άρχισα να το κατεβάζω, η ταχύτητα άρχισα απο 80Kb/sec!!! eleos!! κατέβασα 1 Mb σε 10 sec μπορει και λιγοτερο, μετα άρχισε να πεύτει συνέχεια! μέχρι που εφτασε στο 44.3kb/sec απο εκει και περα άρχισε πάλι να πέφτει αλλα με χαμηλότερους ρυθμούς. τώρα έχει σταθεροποιηθεί στα 38,7

έχω 384 οτενετ. σε λιγότερο απο 1 λεπτό κατέβηκε το αρχείο αυτο(filelist)!!

απο όπου και να κατεβάζω (eMule, DC++, torrents, sites) δεν έχω δει ποτε να έχει σταθεροποηθεί ποτέ η ταχύτητα μου σε πανω απο 38 :(

μπορώ να κάνω κατι για αυτο?? κανονικα θα έπρεπε να είχα 44kb/sec ελεος.. :(

Δημοσ.
παίδες έλεος! έχω κ εγώ ote' date=' μπήκα στο ftp.otenet.gr που δώσατε παραπάνω και άρχισα να το κατεβάζω, η ταχύτητα άρχισα απο 80Kb/sec!!! eleos!! κατέβασα 1 Mb σε 10 sec μπορει και λιγοτερο, μετα άρχισε να πεύτει συνέχεια! μέχρι που εφτασε στο 44.3kb/sec απο εκει και περα άρχισε πάλι να πέφτει αλλα με χαμηλότερους ρυθμούς. τώρα έχει σταθεροποιηθεί στα 38,7

έχω 384 οτενετ. σε λιγότερο απο 1 λεπτό κατέβηκε το αρχείο αυτο(filelist)!!

απο όπου και να κατεβάζω (eMule, DC++, torrents, sites) δεν έχω δει ποτε να έχει σταθεροποηθεί ποτέ η ταχύτητα μου σε πανω απο 38 :(

μπορώ να κάνω κατι για αυτο?? κανονικα θα έπρεπε να είχα 44kb/sec ελεος.. :([/quote']

Με την σύνδεση που έχεις οι ταχύτητες που πιάνεις είναι απολύτως λογικές

Δημοσ.

38kb/sec απο τον ftp της otenet που δώσατε παραπάνω παίδες! μην τρελένεστε!

κατεβάζω τώρα απο 3w.download.com και έχω σταθερο 24.1... :(

Υ.Γ. ψέματα! δεν είναι σταθερό πέυτει αργα αργα κατα 0.1 :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...