Προς το περιεχόμενο

Πτώση ταχύτητας ADSL!Τι γίνεται;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα κατά τις 12 το πρωί μου ενεργοποιήθηκε επιτέλους και μένα η DSL 384.Κατέβαζα κανονικά με 35-40 μέχρι τις 1:30 περίπου και κατά τις 2 και μετά δεν ανέβαινε πάνω από 7-8kb/s!!Έλεος!Δεν πλήρωσα για DSL για να έχω ISDN!τι γίνεται ρε παιδιά;Είμαι στην περιοχή Νέου Κόσμου στην Αθήνα.Έχει αντιμετώπισει κανείς το ίδιο πρόβλημα σήμερα;Και αυτή τη στιγμή που γράφω το μήνυμα οι ταχύτητες είναι τραγικές!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Θα μπείς στον ftp του isp σου και κατέβασε ένα οποιοδήποτε αρχείο απο εκεί.

Φρόντισε να μην χρησιμοποιεί κανένα άλλο πρόγραμμα την γραμμή σου.Δες τι ταχύτητες πιάνεις.

Ρε παιδιά έχω το Speedtouch 530 από το Conn-X πακέτο.Στη χρήση πρωτοκόλλων έχει να διαλέξω μεταξύ τριών: PPPoA(VC-MUX), PPPoE(Ethernet) και Bridged Ethernet.Εγώ το έχω συνδέσει με καλώδιο Ethernet.Ποια επιλογή πρέπει να βάλω;Εγώ έβαλα την PPPoA(VC-MUX) αλλά μάλλον δεν είναι σωστή.Κάποιος που να ξέρει please!

protima tha peksis metaksi PPPoE kai PPPoA.

to allo ksexase to!

kai ta 2 ine as poume protokolla syndeshs me ton pOTE mas.

to ena apo ta duo pianei mia idea kaliterh taxythta alla den exei to kalitero ping

to allo einai mia idea poio kato se taxythta alla ine stathero se pings.

dialegis kai pernis,genikos apo oso to exo psaxei kalitera ine se PPPoE.

dokimase me ena programma metrhshs na deis ti pianei kathe protokollo.

elpizo na boithisa

Οι τελικές ταχύτητες των συνδέσεων ADSL δεν είναι εγγυημένες. Αυτό σημαίνει ότι οι ταχύτητες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως η κίνηση του δικτύου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η διαστασιοποίηση του δικτύου, η χωρητικότητα ζεύξης των παρόχων internet (ISPs) με το δίκτυο του ΟΤΕ κ.α. H τεχνολογία ADSL δεν μπορεί να υποκαταστήσει δίκτυα με συμμετρικές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που παρέχουν εγγυημένη ταχύτητα όπως μισθωμένα κυκλώματα, Hellascom, ΑΤΜ/Frame Relay κυκλώματα. Επισημαίνεται ακόμη ότι η ταχύτητα πρόσβασης στο περιεχόμενο του Internet επηρεάζεται τόσο από τη χωρητικότητα της σύνδεσης των παρόχων περιεχομένου όσο και από τις υπηρεσίες που σας παρέχουν οι ISPs.

Πηγή : http://www.oteshop.gr/home/adslconnection.htm

Αρα αυτά να τα περιμένεις,

Otenet έχω.Ποιο είναι το ftp;;

ftp.otenet.gr

Μπές και δές με πόσο θα κατεβάσεις.Περίμενε κάνα λεπτό να στα8εροποιηθεί η ταχύτητα σου.

Δεν είναι εγγυημένες οι ταχύτητες της ADSL και αυτό γιατί είναι asymetric.

Όταν με το καλό θα είναι εφικτή και η SDSL τότε κάτι θα γίνει.

Exei dikio o etheo, omws yparxei kai 'katw orio' bandwidth pou einai ypoxrewmenos o ISP na dinei se olous tous pelates tou. Mou to exei pei an8rwpos apo ton OTE otan eixa kalesei k egw gia problhma. De 8ymamai akribws gia ti pososto mou eixe pei, plhsiaze omws to 50-60% tou maximum bandwith k mou eixe pei oti einai die8nhs kanonismos.

Auto shmainei oti o ISP nai men den einai ypoxrewmenos gia syndesh 384/128 na sou dinei synexws 48kb ka8ara, alla apo thn allh, den epitrepetai pote na pesei k katw apo ~23-24kb.

Ρε παιδιά έγινε το εξής κουφό.Είχα συνδέσει τηλεφωνική συσκευή και modem σε μια διπλή πρίζα(με 2 εξόδους).Όταν έβγαλα το τηλέφωνο η ταχύτητα από 8,9-12 που κυμαινόταν τώρα πήγε 36-38!Λέτε να είναι λόγω του ότι είναι πρωί!;Και πριν το κάνω αυτό γύρω στις 11 οι ταχύτητες ήταν απελπιστικές.Υπάρχει περίπτωση να έφταιγε η τηλεφωνική συσκευή ή η πρίζα;Το σήμα δηλαδή να μην διαχωριζόταν σωστά λόγω της πρίζας;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...