Diver_Gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Το http://www.xbox-live.gr ένα site φτιαγμένο από παίκτες του ΧΒΟΧ για παίκτες του ΧΒΟΧ. Μια κοινότητα για το ΧΒΟΧ αλλά και το ΧΒΟΧ-live!!!! Οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για την αγαπημένη σας κοσνόλα . Eρωτήσεις για το Live , πως να συνδεθήτε , τη σας χρειάζεται - τιμές και όλα τα σχετικά. Συζητήσεις γύρω από θέματα που αφορούν τη παλαιά αλλά και νέα κονσόλα της MC!!! Επίσης συγκεντρωτικός πίνακας με όλα τα Gamertags των Ελλήνων που ξέρουμε μέχρι στιγμής στο Live . Αλλά και καθημερίνα νέα - παρούσιάσεις νέων παιχνιδιών αλλά και το εκπληκτικό 20λέπτο trailler του Morrowind :Obvillion lost μεταφρασμένο στα Ελληνικά!!!!!από ¨Ελληνες για τους Έλληνες!!! Σας περιμένουμε στη παρέα μας!!
sarisn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Πολύ καλό το (νέο) site, να φανταστείς ότι έκανα κλικ στο λινκ που έχω βάλει στην υπογραφή μου και το είδα :razz: PS: Αλήθεια γιατί δεν φαίνεται η υπογραφή μου?? Έκανα copy-paste την ίδια ακριβώς με αυτή που έχω εδώ αλλά δεν την δείχνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.