Προς το περιεχόμενο

\??\c:\windows\system32\winlogon.exe

avid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλικαρια καμια βοηθεια για αυτον τον ιο " \??\c:\windows\system32\winlogon.exe" λιγο που goglara βρηκα σχετικα με Netsky.C worm υπαρχει κανενα removal tool για το συγκεκριμενο ιο εκτος απο το Netsky.C worm που μπορω να χρισημοποιησω ???

το norton corporate και το microsoft antispyware δεν το βλεπουν καθολου...

εγω τον βρηκα τυχαια με το security task manager στο path \??\c:\windows\system32\winlogon.exe" που φυσικα δεν υπαρχει...

εχω xp pro english version laptop 1,7 centrino fujitsu amilo pro v2020

Δημοσ.

οκ το ξερω αυτο φιλε μου αλλα δεν μιλαω για το φακελο c:\windows\system32\winlogon.exe που ειναι ασφαλης αλλα για τον \??\c:\windows\system32\winlogon.exe

...

help :(

Δημοσ.

κατεβασε το δωρεαν Process explorer

apo http://www.sysinternals.com

κανε κλικ στην επικεφαλιδα Process για να γινει καταταξη βαση ονοματος, και δες ποσα winlogon.exe έχεις. δεξι κλικ στο winlogon και δες τι path λέει.

τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι ιός;

----------------

το path με ?? δεν μπορει να υπαρχει γιατι εχει ? μέσα.

αν δωσεις στο google

"\??\c:\windows\system32\winlogon.exe"

kai

"\c:\windows\system32\winlogon.exe"

θα σου επιστρεψει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πράγματα: 783.000 σελιδες, οπου εχουν ποσταρει το Hijackthis log, που παντα αναφέρει το winlogon και ψαχνουν σωτηρία απο κάθε λογής πρόβλημα, που μπορει να τύχει (μην πω οτι πολλοι απ αυτους δεν εχουν κολήσει τίποτα, απλα εκαναν μια ρυθμιση και δεν θυμουνται τι πείραξαν)

Δημοσ.

Αυτο το "security task manager" ειναι μια μεγάλη μάπα.

1. δεν ειναι δωρεάν

2. σέρνεται

3. και ολα αυτα για να δείξει πολυ λιγοτερες πληροφορίες απο τον δωρεαν, ταχυτατο Process explorer

4. δεν εχει options/settings

5. κανω δεξι κλικ σε ενα process, properties, και μου δειχνει τα file properties που θα μπορουσα κάλλιστα να δω απο τον ανεκδιήγητο "εξερευνητή των παραθύρων" !

σε ενα αγνωστο browser plugin, to properties δειχνει τις ιδιοτητες του δισκου C !

6. ξεκινάει μετα την εγκατασταση στα Ελληνικά, χωρις να με ρωτήσει πρώτα την προτίμηση μου (παράτα με με τις "διεργασίες"! έλεος!)

7. η λειτουργία google it δεν μου δουλεύει, δεν ανοιγει κανεναν browser (αλλα αν πατήσω online registration ξερει καλα να το κάνει! ασταδιάλα!)

8. στηλη rating (βαθμός επικυνδυνοτητας): να το δει ενας ασχετος αυτό, να κανει φόρματ με τη μια!!!

επικυνδυνα process: nod32 67%, admunch, Alcohol, Acrobat plugin, outpost firewall 50%+.

9. και η αποθέωση: δε γουστάρει να κανει exit/close.

αντε γειά!!!

"INsecure bloatware useless buggy task manager"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...