imported_@bsolute_n00b Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 Γεια σας παιδία. Έβαλα πρόσφατα τα windows xp, και το nero pou έχω μου χαλάει τα cd στο 3% λέγοντας ένα: "Power calibaration full" τι είναι αυτό ? Ξέρει κανείς ?Έχει σχέση με τα νέα παράθυρα ή τα έπαιξε το αντιγραφικό ? Και κάτι ακόμα ξερει κανείς ποιο πρόγραμμα πρέπει να βάλω (που το έχει δοκιμάσει σε χρ εννοώ γιατί τα προγράμματα τα ξέρω) για να γάφω άνετα ? Υ.ς Το αντγραφικό μου είναι το Philips 3600 σε σκάζει (και κυριολεκτικά και μεταφορικά) Αυτά... Ελπίζω να μη σας κούρασα... ByE bYe<p>[ 21-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: @bsolute_n00b ]</p>
dgeor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 Κάθε cdr, έχει στην αρχή του μια μικρή περιοχή όπου γίνεται η ρύθμιση της ισχύος του λέιζερ (Power Calibration). Αν αυτή η περιοχή γεμίσει (επειδή για παράδειγμα έγραψες πολλά session σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και ο χώρος εξαντλήθηκε), τότε το recorder δεν βρίσκει άγγραφο χώρο για να κάνει τη ρύθμιση του λέιζερ και σου βγάζει αυτό το σφάλμα. Αν με καινούργιο άγγραφο CD (δοκίμασε και διαφορετικές μάρκες) σου βγάζει το ίδιο σφάλμα, τότε ετοιμάσου να βάλεις το χέρι στην τσέπη, εκτός και αν το drive καλύπτεται από την εγγύηση.
imported_@bsolute_n00b Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 Γειά σου.<p>Ευχαριστώ για την εξήγηση, τώρα κατάλαβα τι παίζει.Υπάρχει περίπτωση να νομίζει(το αντιγραφικό) ότι γίνεται αυτό επιδή παίρνει λάθος οδηγίες από το πρόγραμμα ?<p>Αυτά. ByE bYe
dgeor Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 Τίποτα δεν αποκλείεται. Δοκίμασε και κανένα άλλο πρόγραμμα. Κάποιο που να χρησιμοποιεί δικό του ASPI Layer. Τέτοια είναι το CloneCD, InstantCD Wizard VOB, DiskJuggler, PrimoCD Prassi. ʼμα θες και άλλα, πες το. Νομίζω με το CloneCD θα λυθεί η απορία σου. Για ότι άλλο, εδώ είμαστε πάλι.<p>[ 23-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: dgeor ]</p>
imported_@bsolute_n00b Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Ευχαριστώ πολύ, για τα Links. Όταν λες δικό τους ASPI ? Μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι ενοείς ? (Πιο απλά τι είναι το ΑSPI...)Για το τελευταίο άμα θες απάντησε μου, είμαι άσχετος και με ενδιαφέρει να μάθω :ρ. Αυτά... ByE bYe
dgeor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Advanced Scsi Programming Interface. Το σύνολο εντολών με το οποίο το πρόγραμμα επικοινωνεί με το recorder (είτε είναι scsi είτε όχι (βλέπε ATAPI/EIDE)). Στην ουσία ο μεσάζοντας. Στην αρχή ξεκίνησε (όπως λέει και το όνομά του) για να διαχειρίζεται τις κάρτες scsi. Γι' αυτό και το ASPI layer της Adaptec, εγκαθίσταται μόνο σε συστήματα που έχουν κάρτα scsi της Adaptec. Αργότερα, με την διάδοση του πρωτόκολλου ATAPI/EIDE, χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό που είπα στην αρχή. Επειδή κάθε εταιρεία, θέλει να λειτουργεί αυτόνομα, κάθε μια ανέπτυξε το δικό της ASPI layer για να μην εξαρτάται από την Adaptec και για να ενσωματώσει σε αυτό, νέα χαρακτηριστικά (βλέπε RAW writing στην περίπτωση του CloneCD). Πλέον, κάθε εφαρμογή εγγραφής CD, συνοδεύεται από κάποιο ASPI layer, το οποίο εγκαθίσταται χωρίς να το καταλαβαίνεις, είτε είναι της Adaptec είτε της εταιρείας που έγραψε την εφαρμογή. Νομίζω σε κάλυψα.<p>[ 23-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: dgeor ]</p>
imported_@bsolute_n00b Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Ναι... Ευχαριστώ και πάλι. Κατέβασα το clone-cd, θα το δοκιμάσω. Σε περίπτωση που δεν δουλέψει να δοκιμάσω να κάνω bios upgrade στο αντιγραφικό ? Αυτά... ByE bYe<p>[ 24-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: @bsolute_n00b ]</p>
dgeor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Ένα firmware upgrade είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Για να βγει, σημαίνει πως κάτι διορθώνει.
yperion Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 Για να σου λυθεί η αμφιβολία για συνεργασία WIN XP και αντιγραφικών, σου λέω ότι με WIN XP Prof, CloneCD 3.3.4.1, Nero 5.5.5.1 kai Drive Creative 12 10 32E έχω γράψει πάρα πολλά δισκάκια χωρίς κανένα πρόβλημα.
imported_@bsolute_n00b Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Γεια σας.<p>Έβαλα το clone cd και έγραψα ολόκληρο cd από image χωρίς κανένα πρόβλημμα. ΚΑτέβασα και το Instant cd για κανένα άλλου είδους cd.<p>Ευχαριστώ πολύ...<p>ByE bYe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.