Προς το περιεχόμενο

Τελικα ποιο έχει την καλύτερη συμπίεση;;;

froulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με δεδομενο οτι τα freware προγράμματα DVDShrink και DVDDecrypter εχουν σταματήσει να εξελίσονται μπορεί κανείς να προτείνει εμπεριστατομένα (με βάση καποιοα test προφανώς) κάποιο πρόγραμμα για συμπίεση και Decrypting dvds όχι απαραίτητα Freware αλλα να δίνει καλύ ποιότητα;;;

Δημοσ.
... και με test .... και εμπεριστατομένα ... και καλύτερη ποιότητα ... μήπως θές και τους αριθμούς του joker?

Δεν είναι αυτή απάντηση στο φίλο μας.Δεν νομίζω ότι οι απαιτήσεις του προκαλούν.

Δημοσ.

... η εντύπωση που έχω απο το copy και το authoring ειναι οτι προγράμματα βγαίνουν συνέχεια .... τα κυνηγάνε ... κλείνουν ... ξαναβγαίνουν με άλλο ονομα (imgburn) ... βγαίνουν άλλα ... και ούτο καθεξής. Οπότε μόνο με καλή ενημέρωση μπορεί κατι να γίνει. Το ποσο καλό ειναι ένα πρόγραμμα έγκειται στο να σου κάνει τη δουλεία σου. Αρα δοκιμάζεις κανα δυο (shrink, decrypter, imgburn, dvdfab decrypter) και κρατάς με όποιο βολεύεσαι ... μεχρι νεοτέρας. Τά έχω δοκιμάσει όλα για διαφορετικούς λόγους και ειναι τα καλύτερα. Κι απο χιούμορ όμως που χρειάζεται εδω καλό ειναι να το έχουμε, δεν έχω καμία πρόθεση να προκαλέσω κανέναν , γενικά ειμαι πολυ ήσυχο άτομο...

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά απλά είπα μήπως κάποιος που το παρακολουθεί το θέμα έχει καταλήξει κάπου (μέχρι νεοτέρας φυσικά) για την παρούσα φάση. Cybereddie συμφωνώ για το χιούμορ και φυσικά δεν προκλήθηκα ούτε με ενόχλησε κάτι. απλάσυνεχίζω να ψάχνω με τι θα αντικαταστήσω το DVDShrink γιατί το Decrypter μάλλον με το dvdfab decrypter θα το αντικαταστήσω.

Δημοσ.

ego pali xrisimopoio gia decrypt to decrypter kai gia simpiesi to dvd2one nomizo oti to apotelesma einai polu kalo mias kai tis tainies tis vlepo se provolea opote xriazete kali poiotita gia na min me pixeliazi kai eimai arketa oikanopoiimenos.

Δημοσ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΙΠΕΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Decrypter 3.5.4..0 Kai Dvd20ne Einai Kata Thn AΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.

Δημοσ.
... και με test .... και εμπεριστατομένα ... και καλύτερη ποιότητα ... μήπως θές και τους αριθμούς του joker?

Είσαι κακός! Πολύυυυυ κακός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...